33

Анонимен

преди 1 година

..и 32, един въпрос с повишна трудност - ти би ли причнил на твой съсед нещо, от което и ти ще теглиш последствията под една или друга форма?! Жокер - ако му подпалиш колата и си паркирал до него, твоята ням ли да изгори?

32

Анонимен

преди 1 година

32 явно си недорасъл, прекалил си с цкането на американското ГМО мляко, и филмите стил Рамбо. Най-добре да идеш да се прегледаш, защото Русия не е заплашвала Европа дирекнто. Цялата драма я раздуха ЕС преса и лидери, предимно да за всеят страх в хората, че да могат да правят каквото си поискат, но вече не им вярват. Живея в центъра на ЕС и изобщо не се чувствам заплашен. Прсото чета на няколко езика.. включително и руски.

31

do 31

преди 1 година

А Русия какво общо има с Израел и Австралия, че ги сравняваш? Не съм чувал някоя от тях до толкова да мрази Европа, че да я заплашва с ядрено унищожение, че даже открито планове по телевизията да разискват. А руснаците точно ни мразят и искат да ни унищожат. Защо им е да имат общо с нас на културни, спортни или каквито и да е мероприятия?

30

Анонимен

преди 1 година

28-ми, а Израел какво общо има с Европа, че да играе там? Постоянните нападения над Палестина не са ли вид война, в която също загиват невинни? Какво правят в Евровизия държави отявлено в Азия, Австралия?

29

Анонимен

преди 1 година

Нали спорта е де-политизиран? Е може би, някога е бил, сега и там е политика, като най-много върлува сред допинга. Кое е жалко както за спортистите, така и за самият спорт. Децата на демокрацията, нямя как да го разберат.

28

Анонимен

преди 1 година

Върнете ги, за да ги лупаме от бой.

27

Анонимен

преди 1 година

Интересно, нито един русофил не се появи да ни обясни разумно, защо Русия е необхоимо да играе във вражеска Европа? Само дежурните минуси.

26

Анонимен

преди 1 година

Спретнете си лига на "приятелските държави" - Русия, Беларус, Сирия, Еритрея, Венецуела и си се състезавате. Защо искате да се мешате с "неприяятелските държави"?!

25

Анонимен

преди 1 година

Да си играят в азиатските първенства. Там с Китай, Индия, Иран и Северна Корея.

24

Анонимен

преди 1 година

Европейски отбор няма да играе на руска територия, защо вие ще искате да играете на европейска?

23

Анонимен

преди 1 година

Ще играете в първенството на родната ви Планета на маймуните :)

22

ДДРОнег

преди 1 година

дрОгаре рашки спортисти, ако вие играете в Европа, то вашият вожд путин няма да може да изпепели Европа с атомни бомби като сте там ... Майтап , бе, на путин му е през оная работа за вас, него жертвите не го интересуват !!!___Но защо искате да играете в Европа, нали се готвите да ни бомбардирате ?!

21

анонимен келеш

преди 1 година

Тези жалки руски отборчета с тях и без тях все тази в Европейските клубни турнири:):):)Кой ги набара ги спуква от бой:):):)Преди години Динамо Киев измиваше срама на руския футбол,а сега Путин им разруши стадиона с ракети:):):)Жалки комунисти:):):)

20

карачанаков

преди 1 година

Там на Червения площад си спретнете едно турнирче и поканете Вовата,Шойгу Кокошинков и т.н.,макар че в случая спортистите нямат вина,но пък те и агитките им не предприемат никакви мерки да си потърсят правата от управляващите. Лесно им беше на времето когато всички отбори от изток трябваше да полягват Датата е 7 НОЕМВРИ 1984 Днепр-Левски 2:0 и дузпа за Левски ами сега ако я вкарат продължават-,,Емо Спасов не щял да бие дузпата...,,и все пак той засилва се и я подава на вратаря ЗАЩО ЛИ?

19

Анализатор

преди 1 година

Питайте Путин. Къде се бутате между "неприятелските държави". Нали имате газ и бомби, карайте си кефа и стойте в блатото

18

Ха ха

преди 1 година

Каква Европа за диваците-убийци? Да си играят в *** и да радват алкохолиците там

17

do Говарит Решетнико

преди 1 година

А защо и е на Русия да играе в Европа? Аз не виждам причина. Та те не искат да са европейска държава, заплашват ни с ядрени оръжия, мразят ни. Моля, някой русофил ще обясни ли, каква е причината?

16

vlady

преди 1 година

Руските клубове следва да обжалват решението пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян, върховен патриарх на всички арменци.

15

Говорит Решетников

преди 1 година

Отстраняването на руските спортисти от международни турнири е абсолютно незаконно и няма аналог в световната история. Гротеска. Нима американските спортисти бяха отстранени по време на инвазията в Ирак през 2001 г.? Или по време е на виетнамската война? Същото се касае и до британските спортисти. Защо британските футболни отбори не бяха изключени от Шампионска лига заради британската военна агресия срещу суверенна държава-Либия по време на свалянето на режима на Кадафи?

14

Анонимен

преди 1 година

70 години тези правят едно и също - с едната ръка тропат по масата, а с другата просят