32

Анонимен

преди 2 години

Американският сенатор Ренд Пол каза, че не желае успеха на Украйна да е за сметрка и на цената на банкрута на сащисания хегемон.

31

Бизнесмен с Ауди

преди 2 години

Що се карат за острова, ами не дадат на някой бизнесмен да построи там хубави хотели. Ще дойдат да се заселят красиви ***. Ще вкарат малко селяни да работят каквото има за работене. Ще продават аржентинско вино, дойде ли бизнесмен със скъпа кола, ще го посрещат царски. Хванат ли бедняк, ще го вкарат да работи. И вместо да се бият, ще си купуват скъпи коли всяка година.

30

Новорусия

преди 2 години

Ще бъде само около Москва !А Новопутин ще бъде във Хага !

29

Сата НАТО

преди 2 години

Всъщност офанзивата е била руска и Байрактарите са име бали мамата. След което руската пропаганда представи събитията с обратен знак.

28

Анонимен

преди 2 години

К'во е това "Новорусия"?

27

Анонимен

преди 2 години

След толкова незнайно как потънали руски крайцери и гордости на съветския флот, едва ли това парче земя е некаква стратегическа цел :))) Стратегическа цел значи, да имаш база там, като го гледам това недоносче, нема нищо, тъй че нема нужда да се пените толкова :)))

26

Асан

преди 2 години

Новорусия е от Харков до Одеса те за 1 остров ми говорят :)))

25

Анонимен

преди 2 години

С дърти генерали на война не се ходи.

24

Ужас

преди 2 години

Русия призова отново Киев, да си прибере телата на своите войници от острова и морето.

23

Анонимен

преди 2 години

Ей какви умници са дъртите руски генерали.

22

Анонимен

преди 2 години

Те искат да превърнат Черно море в свое езеро, както Римската империя превърна Средиземноморието в свое езеро, само дето са далече от Римската империя като възможности :))) Ясно е, че искат да свържат Крим с Донбас и Донецк, тоест да върнат земите от варягите (викингите) на Киевска Рус, само че те не принадлежат на руснаците, те май забравиха, че са славяни......хахахахахаха :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Острова е осеян с трупове на рашистите. Байрактарчето редовно го прочиства от нашественици.

20

Факт

преди 2 години

Русия е поставила капан на Украинците,ден след като гарнизона се е изтеглил ВСУ правят десант и когато са на острова Руснаците ги засипват с ракети и край.Безсмислени жертви на режима в Киев.

19

Скалисто разкритие

преди 2 години

Чутовна преводаческа глупост.

18

Русия губи

преди 2 години

Фашистите губят войната. И острова изгубиха

17

Ужас

преди 2 години

Около 60 трупа на укро войници още стоят не прибрани от острова след самоубийството Украйна да го превземат на 08.05.

16

Асоциален Примитив

преди 2 години

Очаквам квиченето на болните русофили, как Путанин и могъщата му армия от монголоидни буряти изстрелват ракети по България.

15

Защото

преди 2 години

Защото и на nymлер му е малък

14

тъй де

преди 2 години

Защото най-вероятно има много змии, които ще изядът бандеровците.

13

дъждовна вода

преди 2 години

Зе-клоунът се обърна директно към западните лидери за помощ и пиндостанският контра-адмирал Кирби побърза да заяви, че на Укропия ще бъдат доставени супероръжия, каквито няма на въоръжение дори самата пиндстанска армия. Имат се предвид безпилотните стелс-катери MANTAS T-12. В случай, че укропите използват тези "морски дяволи" край Одеса и о. Змеинньiй (на 200 км от Шабла), напрежението в Черно море край нашите брегове ще ескалира до точката на кипене. Ето това е важно за нас. Имаме ли политици?