86

Крадльо

преди 1 година

Всичките постижения на рашистите са откраднати - от леките коли и теле_визорите, до овенните самальоти и караблята с една малка забележка, зле направени. Унтери отвсякъде. Абе, азиатска му работа.

85

За мишките и хората

преди 1 година

Досега не сме видели "великата" руска армия да завладее и един град с население над 50 000. Само да спомена, че ппустошението не е завладяване. :)

84

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите смятат всяко едно тактическо прегрупиране на доблестната руска армия за своя победа! До сега не сме видели с бой да са си върнали поне едно село с население над 5 000 жители.

83

ХАХАХААА

преди 1 година

До Я па ти.. :))))) Твоето са пълни ФАНТАЗИИ! Ако изобщо си психически здрава, ти си толкова заблудена и невежа, че дори не си струва да ти се обяснява... А пък това за постиженията на сащ изби рибата... :)))) Всичките им "постижения" са откраднати... Честно казано, едно време нивото на култура в България беше доста по-високо

82

Защо са ценни?

преди 1 година

Защото украинците воюват като джихадисти : гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения. А Зеленски е като хипопотам - колкото повече потъва, толкова по-голяма уста отваря

81

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: "Русия - 25000 убитиУкрайна - 75000" , от които 60 хиляди цивилни ... деца, баби ... дядовци ... хора каращи велосипеди и т.н.

80

Solar Power

преди 1 година

До ВЪЗРАЖДАНЕ: Личи си ,че си от гъзграждане :) Там вярват,че самолетите ги пръскат. Нищо ново под слънцето. На прозззсти хора е много лесно да им бъде объркана мисълта.

79

Solar Power

преди 1 година

До Богът на войната: Мда :) И с минометките е така. Последно очесаха двама руски агресори (снайперисти) днес.

78

Solar Power

преди 1 година

До Шехерезада: Каква е тази твоя паралелна реалност :) ? Аз виждам как руския агресор отстъпва лека полека на всички места. Вече и Харков е освободен ... ред е на други градове, а догодина Евровизия ще бъде в Мариупол :) ТАСС до момента пуска само лъжи :)

77

Нема лабаво

преди 1 година

А защо в статията не се споменава че наказанието на заловен жив снайперист е завиране на пушката в ауспуха барабар с оптиката. Буквално. Събитието се документира и след това се показва на останалите "снайперисти". И тогава настъпва истинската демотивация и ужас.

76

Богът на войната

преди 1 година

Пред 155 мм. гаубица всички снайперисти са равни.

75

Анонимен

преди 1 година

Америка воюваше и срещу Германия през Русия, защото се управлява от умни хора и е най-могъщата държава в света.

74

Анонимен

преди 1 година

До 97. Значи признаваш, че Америка воюва с Русия чрез Украйна? Похвално!

73

Анонимен

преди 1 година

До 103. Ами ти дай нормално обяснение на това какво търсеха едни други мародери в Корея, Камбоджа, Виетнам, Ирак, Либия, Югославия и т.н. и т.н.

72

Анонимен

преди 1 година

"Руски снайперисти, стрелящи произволно по хората на улиците." Не се увличайте прекалено, господа. Ако това беше вярно, доблестната украинска армия нямаше да може да се крие зад същите тези хора и военната операция отдавна щеше да е приключила.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия - 25000 убитиУкрайна - 75000. Явно са много добри украинските снайперисти. Особено като стрелят по своите.

70

Торук Макто

преди 1 година

Пред Охотник всички байрактари са равни. Врабчета.

69

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Украински снайперист е нещо като морална украинка

68

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - И въобще, може ли някой да даде нормално обяснение на въпроса, какво дирят мародерите на Путин из Украйна? - ___ - Ъхъ, вижда се с просто око, бяла техника, втора ръка, също санитарна керамика, унитази, стари телевизори, с копчета. Такиви ми ти неща!

67

смърт за руснаците

преди 1 година

смърт за руския башибозук.