47

Дидо

преди 2 години

Европейски механизъм за мир.Щели да купят оръжие за 500 мил.Мир и оръжие за укрити дебати механизма.Жалки бюрократи.Задръжте оръжията може да ви потрябват един ден.

46

тя

преди 2 години

Най големите убийци в Света е САЩ и ЕС , те са за ХАГА !

45

тя

преди 2 години

Така ,така ,Европа и САЩ трупайте оръжие на Украйна та да се избиват повече руснаци с украинци и да се кефите !

44

баба мара

преди 2 години

кого питахте та раздавате нашите пари вие сте крад-ци и убии-ци вместо данастоявате за преговори и мир вие не спирате воината българия вън от натои ес виждате къде отиват вноските пък вие си стачкуваите за пари и бонуси

43

Анонимен

преди 2 години

Не стигат, малко са.

42

msm

преди 2 години

Европа си знае урока от началото на Втората Световна война, когато никой не се опита да спре Хитлер в анексирането на Австрия, Чехословакия, половината Полша. Разединена Европа гледаше безучастно, страхливо и си получи най-голямата разрушителна война в историята! Днес фронта срещу агресора е единен. Свободата, честта и мира нямах цена. Аго трябва и керемидите от покривитепна къщите си ще дадем, живота си, но ще спрем фашисткото изчадие наричащо се руССия!

41

Отврат пълна

преди 2 години

е този еврочиновник:с пари по уж програма за мир ще купувал тежко въоръжение!Тези 2 милрд.? са измъкнати пари от джоба на всички,които работят в Европа.Непродуктивни пари,хвърлени в угода на върли атлантици.А нашите умници се затръшкали дали ще сме в еврозоната 24г.Никакви проблеми други нямат-всичко е уж "ОК"!

40

Анонимен

преди 2 години

ами и той е дементен като байдан , не те управляват вижте им назначените съветници и кой ги вод за носа , урсула пъке е потомствена крипто търговка , родово са имали роби и продавали памук и платове в америка, сега тая продава ваксини и оръжия за наша сметка

39

Анонимен

преди 2 години

Заради Урсула тоя Борел и Мишел всички ще умрем а на който оцелее не му завиждам. ЕС е агресора се факто. Както и САЩ.

38

Анонимен

преди 2 години

ЕС и Америка са убийци. Какви да са. Но ответен удар ще има. Всички ще умрем заради тяхната алчност и глупост. Живите ще завиждат на умрелите.

37

Зозо

преди 2 години

До кога *** ми Борел ще хвърляш нашите пари да трепеш хора.....отиди и говори,прилагай дипломация.....слепи ли сте европейци и не виждате как смачкания старец от америка си плете картичката с чисти ръчички..... Боже Господи влей им малко мозък.....

36

Анонимен

преди 2 години

Миролюбци

35

Обикновен

преди 2 години

Абе тоя Борел много малко дава бе. Да не се е счупила печатницата за евро? Да сложи още три нули след това число, че то срамота, тъй тъй обикновените европейски данъкоплатци ще плащат. Пък и така фашистите в Киев ще са доволни и ще мълчат какви ги вършат в Украйна САЩ, Канада и Западна Европа(НАТО).

34

Анонимен

преди 2 години

Искат война и ще има, а всички вие въодушевени от това, ще умрете като ***, по- точно ще мутирате в някоя дупка. Тях не ги убива радиацията, ако не знаете. Путин не иска, няма цел война с Европа. Ако вие, нискочели, живеехте под дулото на автомата щяхте ли да оставите и децата ви да са така!

33

Ултра

преди 2 години

24 Мак: Ами ако твоят кремълски гном спре газа " на всички", както хортуваш, откъде ще вземе пари за мародерската си ислямо-православна армия? Отговори ми, мужик?

32

Ултра

преди 2 години

До 31 тепърва ще ядете хурката россияни, още не са дошли оръжията по ленд-лийза!

31

Анонимен

преди 2 години

Той путин ще умре като всички нас,но въпросът е Кога?

30

Анонимен

преди 2 години

Абе украинците защо не нападат руснаците където са обсадили Азовстал ???Какво чакат ?Да избият войничетата им ли ???пращаш цялата мощ в една точка и така

29

Пустиняк

преди 2 години

Путин ша мре.

28

Анонимен

преди 2 години

Работата отива към директен контакт на Русия с НАТО да ги видим колко са смели америкаците които бъркат целия свят.