21

Гост

преди 1 година

Най-после си признаха, че са слуги на работодателите и полза от тях няма. Каквото каже Велев - това правят. Каквото им поднесе, това целуват.

20

Анонимен

преди 1 година

Преди синдикатите бяха *** и се съгласяваха на всичко дори бяха назначени на държавна работи кога ще помогнат на хората никога ще те изслушат ще питат всичко и като си тръгне човека звънят на работодателя и казват Еди кой си се оплаквам и гледаш след няколко дни човека уволнен това са нашите синдикати

19

Анонимен

преди 1 година

Този е в негласно съревнование с премиера си кой е по-голям лаик в работата си и кара народа да затъва все по-дълбоко в дългове. Двамата харвардци ще надробят попарата и ще отпътуват към САЩ или Канада. Този неук и несъобразяващ министър ще стане клиент на прокуратурата и съда.

18

ССС

преди 1 година

Интересна тема но тази телевизия с този коментатор - доктор Ножаров нещо издиша. Абе взеха ни за абсолютни тревопасни. Пробутва ни се всякаква плява.

17

Анонимен

преди 1 година

Доктор Щерю Ножаров , медицински доктор ли е - щото на такъв ми прилича с икономическия си анализ. Аман от доморасли специалисти

16

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера какво казва този специалист Ножаров . От къде го извадиха този *** . Нито работодател , нито синдикат - просто дървен философ

15

Анонимен

преди 1 година

chudesno, a imat li kalashnici?

14

Анонимен

преди 1 година

Е по не на канадска борба да си мерят силите . И да се разберат. Да е по интересно

13

Анонимен

преди 1 година

Работодатели няма. Има работовзематели или работонаематели - емплойер, на западен език. Нашите работонаематели са със сгрешено име и не може с това сгрешено име и функция да искаме да знаят мястото и ролята си. Синдикатите са техни леки жрици.

12

Кокорчо

преди 1 година

Трябва да приемете каквато милостиня ви подхвърлим и да си траете! Ако не, Кирчо ви показа къде е вратата!

11

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си що за правителство и управление имаме, когато синдикати и работодатели, т.е. работници и собственици на заводите протестират заедно срещу малоумното управление на държавата????

10

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите са сводниците на работниците и осигуряват свежи роби за работодателите. Интересите им съвпадат.

9

Анонимен

преди 1 година

Проблемът, който трябва да се реши, засяга редица публични потребители, които имат социални функции. Този т.нар. Специалист Ножарев можеше да каже нещо още по-неясно. Такова недоразумение е господина в студиото

8

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 1 година

ЩОМ ФИНАНСИРАТ ПУТИН И РУСИЯ, БЛОКИРАЙКИ ОТКАЗА НА ЕС ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ....

7

Анонимен

преди 1 година

Колко българи им се хванаха на хорото на харвардците. Харвард в България вече ще е дума за подигравка. Жалко. Загубихме 2 години време. Радев и той никаква прозорливост не притежава, а само зависимости.

6

Анонимен

преди 1 година

Решението е едно . Напускаме ЕС ту излизаме от войната спираме въглеродния рекет (емисии) и борсите за износ на евтиния ток и цените се връщат пак на старите нива ;) Няма как държавата да издържа бизнеса заради ,,членство,, В цял свят е обратно да не говорим че плащат по над 30 % данъци .

5

Анонимен

преди 1 година

Не е невероятно. Днешните двойни и утрешните петорни цени са резултат не на обективни икономически или форсмажорни причини, а са резултат от неадекватни и откровено иси0тckи политически решения. Тези решения нанасят вреда на народа - и на наемните работници и на работодателите. Балъците-политици ни вкарват в ужасна криза и хиперинфлация.

4

Анонимен

преди 1 година

След като тия наведени *** са на път да ни докарат до просешка тояга е съвсем логично бизнесът и служителите да са на една позиция,едните се опитват да си запазят препитанието другите бизнеса!

3

Оставка

преди 1 година

на корумпираното правителство!

2

Анонимен

преди 1 година

Дано фалират и държавата ще ги национализира за 1 лев. Както стана с приватизацията за жълти ст.