357

Анонимен

преди 1 година

За монсанто - проблемът с ползването на семена второ поколение, е че монсанто НЕ ТИ ДАВАТ ПРАВО да ги ползваш, а не че не може. В случая руснаците дори и да са се преебали да ползват гмо семена, то нека монсанто (или който ги е купил) да се пробва да ги съди. Успех му пожелавам. Дори реколтата да им падне на половина, руснаците гладни няма да седят за разлика от умните и горди европейци.. с благословията на краварите естесвено. Между другото в Австралия гласят глоби и наказания за отглеждане на

356

НЕПОБЕДИМИИИИИИ

преди 1 година

От кал ще направят бомба.От камъни патрони.От пръст ще изкарат храна. ОТ УМРЕЛИТЕ УРКИ ЩЕ НАПРАВЯТ УБЕЖИЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

355

Анонимен

преди 1 година

Сигурно не ни казвате цялата истина на веднъж , за да може утре да излезе нова статия ( НОВИНА де ) , че с части от пералните пък си поправят ядрените ракети и сателитите ?! И то не останаха части за самолетите - Аааа освен от кафе машините - МОЖЕ !!

354

Анонимен

преди 1 година

Аз лично не съм видял руснаците да се разхождат нагло из цяла Европа, всеки да им е виновен. Да си драскат руснаците знамената и сиволите по всички обществени сгради. Да ни обесняват колко сме им длъжни. Даже в Киев не видях Българския флаг в знак на солидарност , че сме дали на техните жени и деца мир ? Славаосrайнеца ще му вика "руска пропаганда" а то си е ИСТИНАТА

353

Кравар Янки

преди 1 година

До Анонимен "Или да си чувал нещо за Афганистан" ---- да не си посмял да говориш за Афганистан! Ха сега, деца, познайте, къде е една от най-големите загуби на (годна) военна техника в историята на човечеството? п.с. Джо не харесва.... "ъъъ какво не харесвах".

352

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос 393 Toзи башибозук коли и пребибива русскоговорящи из цяла Европа. Благодарение на демократите. Историята се повтаря. Знаеш къде ще отидат славаокраинците

351

Анонимен

преди 1 година

Тесла изяде чиповете, затвори фабриката в Китай и се прехвърли на друг бизнес.

350

Само питам...

преди 1 година

Дали има някаква връзка тази статия с една друга от преди няколко дена в която Американски проиводители на оръжие се оплакваха че нямат суровини за производство на противотанковите ракети Стингър, които Украйна искала защото вносът от Русия е спрял заради санкциите а намирането на други източници на суровини бил много труден ? Не че нещо.... за един преател Оръжеен производител питам.

349

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос "Пияния руски башибозук стигна ли до Берлин или още са мъчат да отворят портите на Азовстал?" ---- още са на Азовстал... чакат да дойде папата да го видят на живо.

348

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Лошо е, когато свършат чиповете за транспортните фирми,.." --- чиповете отдавна са кът. Можеш да провериш колко време се чака за нов автомобил в сащ и европа. Също така ако не си *** и искаш да научиш нещо, хвани провери колко се чака примерно за един влекач в САЩ и Европа. С кеш да отидеш и няма! Ремаркета тоже! Канабализирането е нормална практика за да се поддържат останалите в движение. И Китай вместо да помагат държат фабриките на режим на тока. Отделно и локдауните. Веселба.

347

Анонимен

преди 1 година

Абе аз се чудя защо пращаме тирове пълни с перални за укрите, а то се оказва, че им доставяме военна техника.

346

Анонимен

преди 1 година

Лошо е, когато свършат чиповете за транспортните фирми, разни спедитори и превозвачи, не знам как ще докарат пеша от Америка нещо.

345

Хахахаха

преди 1 година

До Rстребител ... Няма вече Монсанто, ти не знаеш ли ? Купи ги Байер преди 2г.. И плати 10 МИЛИОНА ДОЛАРА за да обещети няколко хиляди пострадали от отровите дето ги продаваше Монсанто . И ти ми даваш тия отровители за пример ? Филма който ми препоръчваш е стара пропаганда от преди 14 години .......

344

Анонимен

преди 1 година

До Родител "Малкия удари с един черпак 55 инчов телевизора и му счупи матрицата.Ако питам Руски военен ще микаже ли как да го поправя понеже новата матрица е по скъпа от нов телевизор" ----- според леещата се пропаганда, рашките дори не знаят какво е 55 инчов телевизор.. там телевизия все още гледат само сутрин и вечер на Фотон 225.. при съседа - местния партиен секретар.

343

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Раймондо да си коригира знанията по полупроводникова електроника: полупроводник е материалът, от който се произвеждат монолитни и хибридни интегрални схеми ИС. Русия и Белорус отдавна са прекопирали от американските фирми Fairchild, NSC, Intel, Plessey необходимите ИС и ги произвеждат. ИС за перални не стават за електрониката на танкове. Някой се е пошегувал с уважаемата госпожа. Предполагам, че тя не е на нивото на мин.Ал.Николов.

342

Анонимен

преди 1 година

Когато тормозиш хора на етническа основа, език и религия му си вика Нацизъм от тоя Хитлеристкия. Тога обоснования и извинения за тази дискриминация спрямо граждани на тази държава, НЯМА

341

Анонимен

преди 1 година

А НАТО как си поправят танковете след като няма чипове, да не би да кара държавите да си вадят архивното оръжие. То и за ония самолети дето сме ги поръчали няма чипове и не могат да долетят.

340

Бай 100ян

преди 1 година

Ето затова Русия НИКОГА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТА НЯМА ДА ЗАГУБИ ВОЙНА .По времето на ВСВ и плъхове са яли.ЖЕЛЕЗНИ!!!!!!!!!!!

339

Руски военен

преди 1 година

До Родител ... Не можеш да го поправиш. По-добре си сглоби един танк от останалите платки. Ако не знаеш как питай Джина Раймондо от Конгреса на САЩ

338

Родител

преди 1 година

Малкия удари с един черпак 55 инчов телевизора и му счупи матрицата.Ако питам Руски военен ще микаже ли как да го поправя понеже новата матрица е по скъпа от нов телевизор