46

Perekly

преди 1 година

На това се казва мапипулация по руски.... Да, има проблем с температури, засушавания и война, но за Европа съществуват доставчици, като България, Румъния, Полша, които ще се радват на добра реколта, а ще има и втора есента. Южна Африка-също. И ако не е алчността, цената няма причина да се променя.

45

Анонимен

преди 1 година

А в България реколтата е винаги добра,и винаги цените вървят нагоре.Когато се говори за недостиг на пшеница,означава че ония от горе са я изтъргували под масата за жълти стотинки.

44

Анонимен

преди 1 година

Гладът тази година ще е причинен от едни санкции,да видим лицемерния запад,дали ще е готов да помага с пшеница и храни,както помага с оръжия.Много се съмнявам,оръжията ги дават за да се избиват бедните от изтока помежду си,че да не отварят работа на запада да го прави.Но да даряват пшеница или да и свалят цената,,,Ко- Не"

43

Готин

преди 1 година

Чудесно! Съвсем скоро всеки от нас ще бъде милионер.

42

Анонимен

преди 1 година

Да целуват ръка и да бягат. Не се знае още колко зле ще стане.

41

Анонимен

преди 1 година

Бежанци от Украйна може да излизат ама зърно не може. Морето го минираха те, без да мислят, както и сами си взривиха мостовете. С такива умници е трудно, те си знаят само съветския метод и хич не могат да мислят. В американския сценарий нищо не пише по въпроса за зърното.

40

noFreeman

преди 1 година

как Русия спира износа на Украйна като цялата западна граница е свободна... как правят внос укрите на оръжие... даже вече и не могат да лъжат писачите...

39

Урсула ТъпБрюкселска

преди 1 година

Путин е виновен!

38

Защо така ли!

преди 1 година

Защото природата си отмъщава! Толкова войни, толкова замърсявания от битови отпадъци, морета и океани пълни с отпадъчни води, планини от ***! Замърсители отвсякъде! Природата не успява да пречисти планетата! Толкова оръжия се изсипаха, толкова разрушения! И са причина, всички войни досега ! А една птичка пролет не прави! Не защитавам Русия, но всички са отворили усти да лапат! Войни за ресурси и надмощие! Самоунищожаваме се, жалко за бъдещите поколения, ако ги има! Бог да е с нас!!

37

Аха верваме

преди 1 година

Как сте робчета? Как е службичката? Стига ли сигурната заплатка? Тъничко така наречениете медии ви спускат разпорежданията да плащате леба по 5 кинта. Така и за дизела - 10-тарка и газа - 5-ца. Ще ви дадеме отстъпка от 25 ст, ама друг път. Преди това по 2.Стойте още пред телевизорите и гледайте прехласнато просто Киро. И да не забравите да плащате абонамент за телевизия - само по 15-20 кинта на месец е за сега.

36

Анонимен.

преди 1 година

Статии като тази се опитват да ви обяснят нещо много важно и много тънко за схващане.И това е ,че дефицит няма,всичко е в изобилие,но ще бъде на двойни и тройни цени.Това явление в икономиката се нарича ,,инфлация'',а в по-тежката си форма ,,хипер-инфлация''.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52Тръпнат бежанците да ходят в Раша, тоест блатная :)))

34

Анонимен

преди 1 година

ЕС стана една голяма тоалетна на света.Сега ще плъзнат и северноафриканците да търсят ядене.Бежанци ще се стичат отвсякъде.

33

Анонимен

преди 1 година

До И не ...Какво беше това нещо......хахахахаха :))) Къв си ти и защо требва да ни интересува творчеството ти ? :) Тука говорим за едно кремълско джудже, капиш :))

32

Анонимен

преди 1 година

До ХахахахаДано бог да е с него, щото завлича руснаците към неизвестното и непредвидимото :))

31

Хахахаха

преди 1 година

Путин: и Бог с нами

30

Анонимен

преди 1 година

Когато си зависим само от един източник на горива така става, вещаят апокалипсис ако не преклониш глава, разбираемо :))) Нищо че са прошляци повечето и немат нормална тоалетна :))) Ще се нормализират нещата, просто требва да си сменим обичайния доставчик :)))

29

анонимен

преди 1 година

трябва да пазим Добруджа

28

баба мара

преди 1 година

русия национализира зърното на украина продава го на добра цена и поне малкода компенсира щетите от кражбата на запада на имуществото и финансите

27

Анонимен

преди 1 година

До Исторически паркЕС произвежда в пъти повече пшеница отколкото потреблява - кремълски *** да се ограмотите.