165

Нормален

преди 2 години

Буфосинхронист.Повече нямам какво да кажа.

164

Анонимен

преди 2 години

Поредната акция на ДБ след Росенец. За толкова време това можаха да измъдрят. Кой ги праща тия във властта и защо? Какво се надява да свършат, те са зле с мисленето, освен с говоренето.

163

Анонимен

преди 2 години

Някакви драскачи тук не са представителна извадка за настроенията на българския народ. Българина знае 2 и 200, така че трудно ще му промиете мозъка с антируска пропаганда. Христо Иванов е много неприятен човек. На лицето му е изписано какъв продажник е, истински политически неудачник.

162

джо

преди 2 години

До 167 Ей момък, ... напъни малко тази поставка за шапки че всичките вие почитателите на Гонзо виелицата и гнома хептен мръднахте , Почти цялата европа клекна само ние пикаем срещу вятъра..

161

Анонимен

преди 2 години

До 167 АнонименМай ще усетиш удар някоя вечер по твоятаСоросоГендарска тиква

160

тя

преди 2 години

Я па тия ! Руското влияние е резултат на това ,че в България има много хора , които обичат Русия , така че нема как да го премахнете ! Прости хора , занимават се с глупости !

159

аз

преди 2 години

КАКВО РАВЯТ МИЛИОН И ПОЛОВИНА ОТ АМЕРИКА С ЧОВЕКА..........

158

Анонимен

преди 2 години

Премахване на Христо Иванов в частност и Демократична България; премахване на Киро, Асен и измишльотината ПП; премахване на всичко русофобско - трябва да е цел 1 на всеки нормален и здравомислещ човек. Другото граничи с психопатия и мястото му е в психиатрия.

157

Анонимен

преди 2 години

До 162:Ти точно веднъж ми обядняваше как свастиките били християнски символи просто и Хитлер бил герой така че не ми се прави,че не си фашист!Познавам те по това как даваш грешни исторически факти с цел пропаганда.

156

Google

преди 2 години

Време е Джоузеф Маккарти да се появи в България!

155

Шаран

преди 2 години

Национален приоритет може да бъде само премахването на каквото и да е влияние-продадохте си дебелите политически *** много евтино...

154

Цаца

преди 2 години

Абе къде става записването за депутат?Немам претенции за партия, само у парламенто да седнем, че и аз човек да се почуствам

153

До 153

преди 2 години

Това че мразиш комунистите не значи че си фашист бе чугунена главо! Фашизмът и комунизмът са едно и също зло другарю и нормалният,мислещ и образован човек няма как да им е привърженик!......А риториката ти е останала от 9ти септември 44 година ,и залповете на Аврора още кънтят в главицата ти!

152

Анонимен

преди 2 години

В България не ги наричаме олигарси,а мафиоти...пак чужди агенти пишат.

151

Асан

преди 2 години

Премахване на Ристю грантаджията дърт комунист :)))

150

Пръскачка

преди 2 години

Как бе баце да се отървем, като половината бизнес, половината депутат, всички олигарси са Руски марионетки? Нещо май требва през национализация и конфиска да минем, пък после ще продадем всичко на запада и готово.Ама не става така, нали?

149

Morski

преди 2 години

До 154-ние пък знаем за твоят десетосептемврийски АБФК! И стига с комуно логиката "който не е с нас е против нас"! Не всички против комунизма са фашисти! Погледни победителите от ВСВ и се позамисли, *** закостенял!

148

Анонимен

преди 2 години

Мда...и президента ще махнат уж,че е проруски настроен(което не е вярно) и ще сложат удобен на тях.Добре дошъл,фашизъм.Хората с различно мнение ще се обвиняват как са русофили и ще се хвърлят по затворите или ще ги застрелват...

147

Този ??????

преди 2 години

Абе този е в хоалиция с Нинова и играе по нейните проруски правила а говори за премахване на руското влияние !? Е какво по голямо влияние от Корнелиното изпитваш бе другарю Иванов

146

моч

преди 2 години

"ДБ: Премахване на руското влияние у нас да е национален приоритет" .....ОК ! Супер ! От къде ще започнете с разтурване на лявата Ви просъвеЦка коалицийка или от преZидента - тартора на болшевишките копои узурпирали държавата ?!....Еххххх , и ако имаше кой да ви вярва :))))))