44

Друг шофьор

преди 1 година

От 10 ГОДИНИ не съм сменял крушки за дълги,ама за къси - през 2 МЕСЕЦА!!

43

Шофьор

преди 1 година

Най голямата тъпотия е задължителното каране на къси светлини през деня!! Ало, крушковото лоби в Парламента!! Тук да не е Скандинавия,където 6 месеца в годината е полумрак?? Щото една крушка за къси светлини е 10 лева,а за дълги- 60 СТОТИНКИ!! Къде е Киро на кирия???

42

до Ано

преди 1 година

И ако се случи нещо с телефона ти, оставаш И без кола? Евентуално и без самоличност, и без пари (последното само ако си чак толкова глупав, че да си активирал плащане през телефона).

41

Анонимен

преди 1 година

Защо се занимаваме с документите, ане с безопасността на улицата? Снощи един мина с около 180км./час покрай мен в центъра на София, масово се кара с ярко бели, заслепяващи светлини, същите са и светлините на светофарите, само дето не са бели, полицейските лампи ако светнат пред колата вечер, шофьорът отзад е сляп поне около секунда, полицаите (по-страшно - катаджиите) масово не знаят закона и правилата за пътно движение, нито пък ги спазват, мигачите станаха неофициално незадължителни...

40

Да

преди 1 година

Вжно е да се уточни, за 3К бруто ли става въпрос или за нето!Има доста разлика!Но и в двата случая това не е средна заплата за София!

39

Пешо

преди 1 година

Този Ано, пише неверни неща. Това - да закрият КАТ, едва ли ще съм жив да го видя. Това значи да няма: сега к''во прайме, или .....ужас. КАТ да се надигнат на протести.

38

Ано

преди 1 година

Време е да се направи електронна книжка - на телефона. Вижте в Европа колко държави вече имат подобни. Най-голямо ще е улеснението за КАТ- като не си платил глобата си книжката ти става в сиво, все едно че я няма и всеки на който я покажеш ще му е ясно, че имаш задължения. Още нещо, интелегентните коли ще "знаят" кой управлява колата и ще съобщават на първата срещната камера. Като караш с превишена скорост, колата съобщава и на телефона ти се появава глобата моментално. И ТОГАВА ЩЕ ЗАКРИЯТ КАТ!

37

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,отпадат картинките а цените двойни.Идиотията е във вихара си.Просто киртаци.С тия алябализми нищо добро няма да се случи.

36

До автора

преди 1 година

Направих си труда да сваля и прочета проекта за закон. Там си го има и синия талон и стикера за ГО (чл. 26, ал. 1 и 2). Не знам с какви али-бали ви облъчват на пресконференциите, но истинските журналисти трябва да проверяват фактите!

35

Анонимен

преди 1 година

Долу в темата .екотролове Гретки заработват кинти.

34

Анонимен

преди 1 година

А моят е жълт от Карлуково.

33

3к заплата

преди 1 година

За сивия сектор съм по-склонен да се съглася, там нещата са неясни и всичко е възможно. За останалото съм скептичен. Касиерка в голяма верига е възможно да стигне до 1.7 до 1.9 к лв, но това е бруто и далеч не е стандарт в бранша. Същото за складовите работници. Но може и да греша, не работя в нито една от тези две сфери. И все пак мисля, че е грешно всичко да се концентрира в София. Накрая обществото ще се срине под собствената си тежест.

32

Анонимен

преди 1 година

"Ако махнем и ниските заплати в администрацията" ами то 200 000 хиляди човека са само администрация в София. И в такъв случай къде отива рседната заплата.

31

до 30

преди 1 година

Човече ти явно живееш в някой друг свят. 3к за София средна. Мислиш ли, я се огледай ама излез извън твоята среда.

30

до 32

преди 1 година

Тъй като около 40% от работещите са в София-област, спокойно можем да кажем, че София си е сериозен хъб. 3к средна, разбира се. Не в определена сфера. Според НСИ е 2.3к, но на всички е ясно, че всеки втори е в сивия сектор и уж взима минимална, а реално доста повече. Ако махнем и ниските заплати в администрацията, то реалната СРЗ в София доста скача. Например- касиерка в голяма верига гони 2к вече. Складов работник наистина, ако работи повечко, ще изкара и над 3к, както е казал човекът долу.

29

3к заплата

преди 1 година

Средна за София в една определена сфера, или като цяло? Понеже няма как всички да се натъпчат в една определена сфера в София. А и София не е България.

28

до 30

преди 1 година

Никой не е казал, че 3к заплата е малка. Това си е около средната за София. По-скоро човекът набляга на мисленето на хората с такива заплати. Иначе за мен 3к е заплата за студент. Като за начало на кариерата е ок. Като за човек без амбиции в живота също е ок. Като за лекар и учител, за жалост, хич не е ок, въпреки че доста лекари взимат около 3к..

27

3к заплата

преди 1 година

Откога 3к лв. заплата е малко? Тука някакъв форумен анонс редовно пише за "3к заплата в склад".

26

втори мост но Дунав

преди 1 година

Цвета на моя е червен. За тях казват ли нещо,или въобще в Канада не са чували за такива.

25

Шофьоро

преди 1 година

А къф е тоя син талон бе, моят като е оранжев како праим?