21

Анонимен

преди 2 години

Те се разчекнаха в Украйна, очаквайки и планирайки да я лапнат на блицкриг, дори я "зачувалиха", ама не им се получи, та всичко останало е само блъф, и то шубелийската, споко !

20

Анонимен

преди 2 години

до 15 как няма думата бе троляче,за да влезе в нато някоя страна трябва пълно единодушие,капиш

19

Йово

преди 2 години

До ХахахаПрав си, но не забравяй че Швеция и Финландия имат договори за партньорство и асоциация с НАТО още от 60-те на XX век, т.е те са си с единия крак в НАТО повече от половин век. Другото което е че има договор за партньорство между НАТО и ЕС повече от 20 години и всеки които влезе в ЕС иска не иска реално става партньор на НАТО.

18

Анонимен

преди 2 години

До Симо ХаюхаЗа малък народ като финландците, те направо им скриха шапките на монголците :))) Ние също им скрихме шапките през ПСВ, ама те са некакви де да знам, много северен народ :)))

17

Симо Хаюха

преди 2 години

Ако сибирските шuмnaнзema пак нападнат Финландия наследниците на Симо Хаюха ще пръснат още много руски празни кратyнчици.

16

Анонимен

преди 2 години

Ама много глупави и се пишат, те без да са в Нато, колони от танкове се движат на територията им. В Телеграм ги има, по същата логика и нас трябва да ни думнат.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14За това ли избегаха половин милион рашки във Финландия, заради водката.......хахахахаха :))) Такива като теб, не требва да се третират като човеци :)))

14

До 13

преди 2 години

Ердоган няма думата. Цялата турска икономика е създадена и се поддържа от САЩ. Ако САЩ си изтеглят инвестициите, Турция ще фалира за един ден, а самата държава ще се разпадне на 10 малки. Сегашната икономическа криза и хиперинфлация в Турция, ще и се стори като златните времена на турската икономика.

13

Анонимен

преди 2 години

Какво се правите на улави, финландците одЪт да си къркат в Русия, че е евтина водката.Те си се уважават. А не ги вкарвайте във филми.

12

Анонимен

преди 2 години

а питахтели ердоган,нещо не е съгласен

11

Анонимен

преди 2 години

Финландия ги озори с месеци рашките през 1939г., чак след месеци и много жертви от руска страна естествено, отстъпиха малка част от територията си, Хитлер видя слабост в исполина с глинените крака :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Не, Москва не взима поуки. Хвърлят мат'рял като пушечно месо в името на величието на пияните си водачи. Не армия,а сбирщина която умее да убива единствено цивилни и беззащитни хора! Нямат военно командване заради корупция, арогантност и алкохолизъм. Ванка Z танка и компания отиват обратно нах. уууй в Дагестан, Чечня и други китни "православни" "славянски" точки на Руската Федерация. Чудя се кого ще боготворят нашите *** когато рухне пияния сбирток от прериите...

9

Пак

преди 2 години

Глупости ..

8

Анонимен

преди 2 години

Да, утре ги започват.

7

Хахаха

преди 2 години

Финландия е една от най-богатите и технологични държави. Поради заплахата от война с Русия поддържат армия от 280 хиляди човека, която е много добре оборудвана с най-модерните оръжия, както и има още 900 хиляди човека резерв (минали пълно военно обучение). Много трудно ще е на Русия да води война с Финландия, а и Швеция в едно, която има 3тата най-силна авиация в света, не знам как си я представят работата. Русия ще трябва да си жертва цялата армия, и не се знае, дали и това ще е достатъчно.

6

БАНко

преди 2 години

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА ЗАДАВА ПОДВЕЖДАЩИ ВНУШАВАЩИ ВЪПРОСИ !!!

5

Въпрос

преди 2 години

Защо Главният Прокурор Иван Гешев поръчва изтезания и убийства срещу неудобни Българи?

4

Терориста Гешев

преди 2 години

Защо терориста Иван Стоименов Гешев никога не се опълчи срещу Румен Николов-Пашата, Маджо, Киро Японеца, Борисов, а напротив закриля ги!?Някой може ли да отговори на този въпрос!?

3

Киооко

преди 2 години

Русия ако влезе във Финландия ще се появи новия Симо Хаюха, който ще дупчи празни кремълски кратуни

2

Иван

преди 2 години

Как може една страна да казва на друга страна какво да прави.И ако не изпълни това което е казано следва унижтожение.