26

Асан

преди 1 година

Догодина та няма барабар с Просто Киро :)))

25

123

преди 1 година

Г-н министре, питаш ли ни дали сме съгласни и искаме ли да започваме по-рано?Това хрумване е абсурдно!Няма да се отрази положително в нито един аспект. Поредното правене на "нещо(нищо)".

24

Анонимен

преди 1 година

Сигурно ще празнуват децата на 7.09 рождения ден на Тодор Живков. Все пак това в вожда на родителите от коалицията КИЧ-комунисти,измамници,ЧАЛГАРИ. Оставка, бе!

23

Анонимен

преди 1 година

Туй ли ти е реформата? Виж си даскалите - нищо не преподават- без пари и частни уроци и тройка не могат да изкарат децата по математика! Гола вода е системата!

22

Ьжхфддд

преди 1 година

Трябва да си подаваш оставката

21

Гйййхтр

преди 1 година

Това е наглост защото на7 септември беше рожденият ден на Тодор живков

20

Фггггг

преди 1 година

Не си мислете да сменяте датата Освен това 7 септември е рожденият ден на Тодор живков

19

Гйййгф

преди 1 година

Ти няма да си министър

18

Рхуъгт

преди 1 година

Учебната година трябва да си остане на 15 септември не си мислете да измествате датата

17

Догодина

преди 1 година

има вариант ти да не си министър, Денков, така че недей да си правиш сметките без кръчмаря.

16

Чобан Бойчо

преди 1 година

До Бай ВаклушОбаче учехме по 5 часа на ден и рядко по 6. А сега имат всеки ден по 7 часа. Каквито и да са -седем са! Много са.

15

Анонимен

преди 1 година

Не искаме на 7 септември. Тогава хората имат карти за почивка. Използват намалението на нощувки извън сезона. Хората не получават като вас по 10 000 лева заплати. Едвам успяват да заведат децата си в началото на септември по време на намаленията. Безсрамници! ОСТАВКА!

14

Иванчо

преди 1 година

Чичко Кольо, тия две учебни години всички ние учихме по три седмици повече от годините преди Пандемията.Това означава,че реално учебните ни години са били три седмици по-дълги.В други времена имахме грипни ваканции,дървени ваканции,както и такива за избори на такива като теб.Тогава учителите "преструктурираха" учебния материал,за да компенсират неучебните дни.Вместо да кажеш "браво" на учители и ученици,ти реши да ги накажеш и да започнем на 1 септември като в Русия,а?Или да идем направо там?

13

Анонимен

преди 1 година

В България училища няма отдавна.Има хора,които им дават заплати да се наричат учители на едни побъркани от глупости тийнейджъри!

12

Анонимен

преди 1 година

Денков а до 7-ми септември ще успеете ли да излезете и с нови учебници по ИСТОРИЯ, защото това е НАЙ-ВАЖНОТО!!! ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА УЧАТ ИСТОРИЯТА ПО ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ, а не манипулирани откровени ЛЪЖИ!!!

11

Бай Ваклуш

преди 1 година

Едно време при нас учебната седмица беше 6-дневна, имахме по 7 часа дневно + кръжоци. По-малко почивахме. Изпитваха ни всеки ден, на поправителен оставяха, някои учители и шамареха. А сега?! Свободия и половина.

10

абе

преди 1 година

Денков , що не си *** . Наглостта ви минава всякакви граници .

9

Асан

преди 1 година

Академик на Магаданската академия :)))

8

хахаха

преди 1 година

Не мирна тоя, ей!Ще намали една седмица ваканцията, ще вкара децата по жегите в неклиматизираните училища и изведнъж всичко ще цъфне и върже, щото... това е проблема, началото на учебната година.

7

Анонимен

преди 1 година

Ем, спортните училища и училищатата по изкуства традиционно започват на 1-ви септември. Не виждам каква е драмата. Това, че миризлиивите ви деца ще започват с една седмица по-рано, няма да умрат, айде у лево. Мързеливцииии...