29

Анонимен

преди 2 години

Давайте първото място на Украина и следващата Евровизия ще на открито ( на голото и заравнено поле ) ! Там ще Ви е широко и няма да се опипвате !

28

Анонимен

преди 2 години

Клатят се здраво като украинките с ромовете по черноморието ,па една го питала ти защо си червен ,а Рома отговорил,много време стоя на плажа и почернях )

27

Анонимен

преди 2 години

Двойни стандарти! Какво друго?!

26

Дядо Стефчо

преди 2 години

Ех младо, зелено.Чака се поне 20 години преди да претендираш, че са те опипали. Като свършат парите и никой не иска да ти пипа "патърмата". Така ли не се научихте от американските си колежки?!?

25

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Защо ни занимават с глупости. Какво още може да се случи на този бардак.Ами там ходят за да се опипват. И кой ги е карал да се бутат там?

24

Лена-Шеф на Кабинета

преди 2 години

а аз с Опипване, хем съм с мустачки, до къде стигнах, 14 бона на месец да свивам и то официално, а неофициално в пликчета, куфари и нощни шкафчета да не говорим!

23

Анонимен

преди 2 години

Такива случки са просто ежедневие в Италия, за който не знае. Такива са, вижте в коя страна в Европа има най-много изнасилвания

22

До 5

преди 2 години

(Украйна е фаворит на букмейкърите с оркестър "Калуш" и песента им "Стефания".) . Защо въобще има други участници ...? Защо не кажат направо Украйна печели и тн. ... .

21

+++

преди 2 години

Тази сбирщина се превърна в политическо събитие!!!!

20

House M.D.

преди 2 години

***, на език какъв в заглавието словоредът е?

19

Спечели

преди 2 години

ще спечели Украйна. Още мин.седмица взеха да накланят везните натам-да се прояви солидарност.. в конкурс.. противоположни и уредени неща. А хостесите дето се чуствало описани, насилени и т.н алоо да беше станала счетоводителка не хостеса. Плюс това мнението й може да е субективно защото не е ясно тя кк се е държала и дали не провокирала сама някой бегло да се докосне до нея. ТеЗи извръщения като в Метавселена- някаква се чуствла насилена защото мъжки аватари и гледали втренчен.пийте си хапчетата

18

Жоро

преди 2 години

Всякакви такива събития трябва да се забранят! Страшна криза,хората няма какво да ядат, а буржоата си правят секэ оргии за милиони.'

17

Какво ще рече

преди 2 години

изразът "коментар, който повдига вежди", ***? Струва ми се, че за да бъдат разбираеми публикациите ти, трябва да издадеш нов фразеологичен речник на българския език.

16

Учуден:

преди 2 години

А , значи там имало и с нормална резба, не само ***!

15

анон

преди 2 години

Само не мога да разбера защо "безплатни алкохолни напитки". Малко тъпо да "спонсорираш" масово напиване.

14

Анонимен

преди 2 години

Майко, опипана съм?!Е не си ли го мушна?Не.Ох щерко, що преди време спах с крокодил.

13

Анонимен

преди 2 години

*** до немай къде нагласен политически конкурс на юдомасоните, господари и на наш Кирльо Канадеца. В юдомасонски стил пак кенд*заха на България, пробутвайки ни без никакъв конкурс една боза да ни представлява и излага. Боза, лансирана от МИ 6, не избирана от народа ни или от композиторите и текстописците ни. А по тази тема -италианците по принцип са с южна кръв и такива по-мъжкарски нрави, отритнати от изпенделените западняци.

12

Само питам

преди 2 години

Нали са доброволно там?

11

Анонимен

преди 2 години

Няма лоша реклама!

10

Джонсън

преди 2 години

До АнонименАми ако дъщеряти ако е там!!!