115

Рейгън

преди 2 години

До Анонимен 106: не се коси - виж Западен Берлин при блокада как са го спасили - много по-трудно е било. След тази глупост на кремълското джудже, САЩ наистина ще владеят света. ЦЕЛИЯ!!!

114

Бг

преди 2 години

До Анонимен 115: Не им дреме - разчитат на най-силната държава САЩ и най-силния военен съюз НАТО :)

113

Путьомкин

преди 2 години

Така ***, ти го предизвика това от запада. Сега заради тебе ще пострадат ВСИЧКИ РУСНАЦИ! Както немците заради Хитлер.

112

Анонимен

преди 2 години

СТРАННИ РАБОТИ СТАВАТ- ПУТИН КОЙТО МИН ПО ЖЕСТОКОСТ ХИТЛЕР СЕ ОПЛАКВА ЧЕ ЕВРОПА СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО И РУСИЯ- Я ДА ВИДИМ ИМАМЕ ЛИ ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА- СЕПТЕМВРИ 1939 Г РУСИЯ ЗАЕДНО С ГЕРМАНИЯ НАВЛИЗА В ПОЛША А СЛЕД 15 ДНИ ОБЯВЯВА, ЧЕ ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА, ПОЛША ВЕЧЕ Е РАЗДЕЛЕНА, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ РУСКАТА АРМИЯ ИЗКЛА 22 000 ПОЛСКИ ВОЕННИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ГИ ЗАРОВИ В ОБЩИ ГРОБОВЕ КРАЙ КАТИН

111

Анонимен

преди 2 години

Няма санкции. Това е специална търговска операция.

110

Анонимен

преди 2 години

Всички страхливци, след смяната на властта през 1989 излязоха в първите редици и крещяха най-силно. След като си получиха дажбата, започнаха да менторстват от тв екрана. Сега филма се повтаря. Страх ги е че губят лидерството, политиките им се провалят, хората не им вярват. И естествено виновна е Русия, която няма право да брани собствените си граници и народ. Докато САЩ се бранят на 15000 км от границата си. ЛИЦЕМЕРИЕ И СТРАХ!!!

109

Анонимен

преди 2 години

В момента се унищожават последните останки от армията на Путин в Украйна. Байдън и Шолц са в Москва и са поели управлението на света... 20-тина смешни и жалки държавни ръководители, позволили си да говорят от името на"целия свят" с всички сили се стремят да се докопат от най-големия пай от баницата. След спасяването на Афганистан, Сирия, Йемен и др, които са на границата с щатите сега спасяват Украйна...още малко остана. Дано не решат и нас да спасяват...

108

Корнелия

преди 2 години

45 години стигат! Времето е наше!

107

Sikander

преди 2 години

Абе анонимно 102.Казваш че азовците убиват собственият си народ.Значи фашистите азовци помагат на руснаците да убиват украинци и да разрушават градовете.Еми ти изкара че и руснаците са фашисти.Прав си.Ако ли пък главата ти е пълна с боклучави мисли,тя се превръща в боклучарник.Не считаш ли че е по добре да бъдеш умен? Ще бъдеш на печалба.

106

Sikander

преди 2 години

Абе анонимен 104. 45 години седяхме върху запалена руска пиратка.Която гръмна отнесе и нас и С.С.С.Р в историята.Минаха 30 години а теб още те сърби тая стара рана.Ненаситен си ей.Ако в една кутия сложиш диамант,тя се нарича ковчеже.Сложиш ли мръсотия,се нарича боклучарник.Така е и с главите ни.Не си пълни главата с мръсотия.Няма лошо да си умен.

105

Не е достатъчно умен

преди 2 години

Няма как да кажеш на база че имаш само едни атомни бомби искам да взема половината държави под моя зона на влияние със назначени от мен правителства и да установим паритет ,щото имаме армат,сармат и кинжал....Никой свободен човек не иска да приеме формата на управление на Русия която е вид диктатура ,там всеки инакомислещ на властта е довиждане !Не става еъпрос за русофобия ,а за путинофобия !

104

Не е достатъчно умен

преди 2 години

Има един пример във историята на воините и той е свързан със Япония те дъ-лго се готвят удрят първи , но после една огромна машина се задейства и ги унищожава !Путин се е надценил колкото и богата на ресурси да е Русия няма как да победи целия запад ,може нещата да продължат дълго ,но запада ще спечели икономически при всички положения и неудобства .Сега Русия все още е във кондиция ,защото това е изненадата, но постепенно ще бъде задушена . Ресурсите и няма да носят средства, а запада ще ...

103

Анонимен

преди 2 години

Кой знае...? То и за енергийните източници имаше много мераклии, които разправяха, че нямало да плащат в рубли, но слушам, че вече станаха 20 тези, които наистина искат газ. Дано да греша.

102

Анонимен

преди 2 години

Причината за тежкото поражение на Русия в Украйна е несъответствието на геополитическите амбиции на Путин и състоянието на управляваната от него държава. Никакви приказки за русофобия не могат да прикрият пропастта между руските амбиции и руските възможности.

101

Анонимен

преди 2 години

Както върви, скоро Украйна ще изнася за Африка жито през Литва. За по-напряко...

100

ББ

преди 2 години

До НовоРоссияи с какво ви тровят бе русначета?една чиста водка не ви дават вече!"бедните" Украйнци спечелили уважението и подкрепата на Свободният Свят са над 45 милиона...самоопределили се като Украйнци...лъжите на путин по гьобелс нямат стоиност,във всеки Европейски дом почти има украйнски майки с деца,не чух един да се изкаже злонамерено за руснак,въпреки всичко което им причинявате...аномалия,не мразят руснаците...а путин...мъдри и справедливи,русите са страхливи...нечовешко

99

ББ

преди 2 години

До НовоРоссияхаха каква безпомощност...украйнките мъжете им са живи и здрави в Армията на Украйна,обаче"мъжете"в русия намаляват заради загиналите на украинска територия руски деца умиращи за "империята на джуджето"...и рускините...без мъже...ще е весело...ако ти плащат за простотийте...който ръсиш...ако си човешко същество...застреляй се...русиянче...бедна ти е фантазията какво ви очаква!!!...не че очакваме да имаш!!!

98

Оптимист

преди 2 години

Погром за ушанките, скоро ше ядат варени ватенки. Така става като са ***. Дарвин - естествен подбор.

97

До 104

преди 2 години

Включвам се и аз в чистката!

96

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Байдъна......... такива като теб, които не виждат, как фашисткото управление, начело с Азовската армия избива собствения си народ, и го ползва за щит!..... такива като теб, които не виждат как украинската армия стреля по жилищата на хората,.... а клипове има много, на CNN,.... и кой ли още не,.... ам от къде да знаеш,.... ще простим твоето невежество....