37

баба мара

преди 1 година

гавра с хората питахте ли жителите на столицата дали са съгласни да се преименуватулици и площади това е кощунство вчера милен цветков днес петър стояноввсе хора мразени от българите

36

Анонимен

преди 1 година

Поредното безобразие на тик.вите и тъмносините продажници. Пешо Латинеца да е почетен гражданин...

35

Анонимен

преди 1 година

извинявам се, но комунистите управляваха 45 години, а демократите вече 33......и мога да кажа, че за 33 години, нищо не се направи за народа! Всеки ден убити старци по селата, скапано образование, скапана медицина, три града в България се обновяват, настрани всичко е ужасно, а този е един от най-смешните президенти, които сме имали, наред с Жельо и Роската!

34

Анонимен

преди 1 година

Почетен разсипник на България.

33

Щирлиц

преди 1 година

На какъв език,и с каква азбука ще му напишете почетния документ?Този искаше да сменя БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА с латиница,заяви го пред камерите на репортерите.Щом за такива ...."заслуги" правите някого почетен гражданин,егати държавата.

32

Един Българин

преди 1 година

Генерал Антон Мусаков началник на Шесто управление на ДС е описал в спомените си "дисидентската" дейност на слугата Михаил Неделчев.

31

П.К.

преди 1 година

Този, заедно с "политика" от Драгалевци отдавна са удостоени от обикновенните българи с незавидното звание =ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ=. Те, лично, разпродадоха всичко, що беше съградено през десетилетията от парите и с труда на българите за жълти стотинки и унищожиха цялата икономика на БЪЛГАРИЯ. И оставиха стотици хиляди български семейства без поминък, без работа, без парчето хляб. Да продължат да се радват на плодовете от своите зловещи противонародни действия и бездействия и днес.

30

дедо Ташунко

преди 1 година

пешо Коня? ха-ха-ха! (радва се на народната любов)

29

Анонимен

преди 1 година

Все заслужили другари на партията майка

28

Ъц

преди 1 година

Това вече не е държава! Целият ни така нарен "Елит" се състои от шайка корумпирани и продажни елементи във всички области и сектори: политика, култура, икономика, финанси, законодателство, изпълнителна власт, обществени дейци... Понякога сам се чудя - Как въобще функционира държавният ни механизъм? ПС. Съвет към младите хора на България: учете се добре и се спасявайте далеч от тука, в противен случай, ще живеете като аборигени обитаващи Резервата в който превърнаха Бг!

27

Асан

преди 1 година

Утре и П левню ша стане изтъкнат БГ политик :)))

26

Асан

преди 1 година

Изтъкнат български политик... просто един от шайката СДС :)))

25

BGN

преди 1 година

Ей, аман от съветски ***

24

Анонимен

преди 1 година

Ако извадим късмет може един ден да е почетен живущ в СЦЗ.

23

Логично

преди 1 година

Щом Брежнев може да е "Герой на България", защо Пешо да не е почетен гражданин на София, макар да е от село Манастир? А после Фандъкова ще стане почетен гражданин на Бояна, защото я залепи за София!

22

Българ

преди 1 година

Титлата "Почетен пехливан"!Ей дете бях тоя като му залепяха плакатите по училищата и се смеехме с връстниците,че е поредният гладен пинокио ама като се ояде ще заглади косъма като дойна крава като Георги Марков и другите от СДС четата!Е били сме сбъркали същият си е ама пак си е пинокио/политическа кукла/!

21

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да го награди него и тия от ПП за *** на Годината.

20

Име

преди 1 година

Аз предлагам всички докоснали се до БКП/ДС да ги наградим, и да се приключва! Че така се изморихме един по един.

19

Анонимен

преди 1 година

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!

18

SS

преди 1 година

Тоя ли бе ?