25

хахаха

преди 1 година

големи опорки, велико нещо :))) В София винаги е имало проблем с базите, не намесвайте украинците и тук, защото е тъпоо. И като не ви изнася - марш в провинцията, има и места, и детски градини. И там живеят хора :))

24

до аз-ът

преди 1 година

еми заминавай в провинцията, кво ревеш тук.

23

ba

преди 1 година

Да ви имам проблемите , украйнците са ви виновни . Умните хора не разчитат на държавните ДГ а се групират и ги пращат на частни.В ИТ фирмиte има и специални градини за работещите та родителите да си оставят децата докато работят. Тази статия и мрънкащите и нисшата класа/плебеите , винаги искащи някой да им свърши работата и държавата да се погрижи вместо тях.

22

Анонимен

преди 1 година

Fandakova milionerka ja napraviha sofianzi a bes da pravi neschto.sa sofia korumpirana s komisionite ot stroit fa.na gerb selendurka grosna jordanka u4itelka po ruski a sega s ukrainsko sname tipi4no sa neja svola4

21

Щирлиц

преди 1 година

А украински навлеци ще има ли?

20

првнц

преди 1 година

Върнете столицата в Търново и диверсифицирайте министерствата.

19

123

преди 1 година

Ами да си се връщат в провинцията. Там места има Най-са ми "любими" мякащите майки: Мий нйама миста...

18

Бай Пеню

преди 1 година

До Анонимен 21Чи то 90% сти провансали бе в Сф 😂

17

ПроСоТо

преди 1 година

много важно!...Важното е,че 10000 укри барабар с децата си са настанени по хотелите!...

16

aZ-ът

преди 1 година

За българчетата няма за укринчетата има. В много градове в провинцията се правят детски градини специално за котилото пришълците.

15

Генчо

преди 1 година

Като няма места, що продължавате да се плодите, бе, сер.семи такива?!?

14

Hoqsan

преди 1 година

Писна ми от вас, *** такива! Толкова много сгради има, ТОЛКОВА МНОГО! Просто нищо не правите ***, само крадоха предните, и по-предните и по-по-предните... а на тия дето работят в тия детски градини, не ви ли е срам да им давате по 650лв?

13

No way

преди 1 година

Кой ненормален все още опитва да гледа дете в клоаката София. Или мразиш себе си, или партньора. А на детето, със сигурност не му мислиш доброто.

12

Анонимен

преди 1 година

Ами пришълците да си местят адресните регистрации да плащат данъци в населеното място, в което живеят, защото детска градина без пари не се строи, а само с претенции не става. Отделно вместо строежа на детски заведения да е приоритет за общините, то едва ли не е забутано в края. Не може да се издават хиляди разрешителни за строежи, а да няма градини и ясли в тези нови квартали от десетки хиляди хора.

11

Анонимен

преди 1 година

Дано за укрите има места поне.

10

ти да видиш

преди 1 година

харвардци обещаха безплатни ясли и градини и глей кво става :) всичкото роми дават дицътъ .

9

Анонимен

преди 1 година

Хаха какви украинчета. То няма места в детските градини от 10 години насам, и бройката останали извън градините всяка година е същата

8

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от Румен Радев.

7

Преди Комунистите

преди 1 година

да Превземат Света, Бялата Жена беше Домакиня! Обаче, ЮдеюСемит-К0мундетата, не можеше да си позволи не само да има непоробени, но и да се грижат за следващото поколение Бели!!

6

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор за кмета и министъра на образованието....и без това се топим като нация всеки месец, айде някой да помисли за децата....по света строят за месеци болници и сгради... тука само обещават година...