26

Анонимен

преди 2 години

Каква ще е покупателната стойност на 10 лв. догодина? Кутия цигари, 2 хляба, литър бензин??? Стига лъжи...

25

Анонимен

преди 2 години

Застраховката е за автомобила, а не за шофьора, а автомобила не прави нарушения, прави ги шофьора и си понася наказанието за това. Второ наказание чрез застраховката е противозаконно. Бонус-малус е начин за завишаване на цената на застраховката и въдичка за наивници, които си мислят, че ще плащат по-малко, ако не правят нарушения.

24

Ах леле мале

преди 2 години

Докога за лунни пейзажи ще изнудва те хората да плащат? Когато направите пътища с главно П, тогава въвеждате винетки, анадъму.

23

Анонимен

преди 2 години

Разхода на една кола без да я караш е най малко 350-450 лв зависи от техническите й данни и общината в която в регистрирана.. в цената не включват преглед и винетка!

22

Д-р Исня

преди 2 години

Кражбите край нямат - наглостта също. Мислех, че с винетките и данъка на МПС-то ще се оправят пътищата - НЕ. Мисля си, че сега с пътната такса за тежкотоварните по второстепенните пътища ще се оправи пътната мрежа.....МММММНЕ! Не и докато не увисне един министър пред наротното събрани, за да могат децата да се люлят на краката му. Да има полза от него както се казва.

21

Роби

преди 2 години

чете, пътувайте и не се поддавайте на манипулации-пример :Испания има най - голямата пътна мрежа в Европа и трета в света винетки няма, такси няма!!!!! 15 хиляди км магистрали гладки като стъкло!!! Данък МПС 1600 кубика 58 евро и тн!! Но роби вие си харесвате да ви лашкат и лъжат за това не се оплаквайте!!!

20

Алооо

преди 2 години

Не ми сваляйте цената на винетката, направете живота на хората достоен. Като имаш нормални доходи, знаеш ли колко ми дреме, че тая винетка е 100 лв. Ама те както винаги няма да натиснат робовладелците да плащат нормални заплати и хората да живеят нормално, ама се занимават с подобно т.потии. Техните хора трябва да си живеят добре на чудж гръб да си купуват коли, жилища ,яхти и т.н. Направете МРЗ 1500-2000 лв. нето и ако щете и винетката и 107 лв я направете все тая. Не е скъпо заплатите са ниски

19

Асан

преди 2 години

300 лв. гражданска и 100 лв. винетка :)))

18

Анонимен

преди 2 години

От сега почвам да кроя планове какво ще може да си купя със спестените 10лв. Колебая се между 2 литра бензин и 1 бутилка олио

17

Асан

преди 2 години

За бога братя не плащайте 300 лв. :)))

16

UkroDebil

преди 2 години

Искам си безплатните пътувания по пътищата в България.! Даже ще вкарам камиони от Украйна и ще основа спедиторска фирма - вие и за камионите ми ще плащате! Слава Укран - Укран сало!

15

Анонимен

преди 2 години

По-добре да си пооправят системата и да има известяване веднага ако си в нарушение (без винетка ) ,че така се разбира чак след месец :)

14

UkroDebil

преди 2 години

Ооо, триете украйнски гост? Гост на държавата ви, бежанец за когото трабва да се грижите, храните, обличате, обслужвате... ако иска и фелацио да му правите! А вие го триете и обиждате!

13

ахаха

преди 2 години

А центата на бензина - с 10 лева по-висока...

12

Как така ве

преди 2 години

Що догодина ве клоуни? Пътищата ви и толкова пари не струват хахаха

11

Анонимен

преди 2 години

Десет лева?! Това е подигравка.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен най ниски са защото няма пътища,моята гума струва 1000лв а твоята 100.Аман от разбирачи

9

ъхъъъъ

преди 2 години

Ако цените летят все така стремглаво, реалното намаление ще е около 1 лев.........

8

Анонимен

преди 2 години

Редно е камионите да плащат повече, защото сега цените тук са символични в сравнение с Гърция, Хърватия, Сърбия дори Македония. Относно леките коли - добре, че засега нямаме тол и за 100 лева караме една година. Въведе ли се тол такса само с 3 пътувания до морето и ще сме дали 100 лева...

7

Анонимен

преди 2 години

В Турция не се плаща такса "м(в)инетка" за държавните пътища.. Няма измислен местен данък!