268

ББ

преди 1 година

човече...не че си,вършиш грях...никой никога не е причинявал това на руските народи...осъзнай се за Бога...Свободният Свят не е ...Украйна...ще им отнемеш 24 часа макс...за да заличат русия...дай им шанс,нима не бяхте собственици в американски,английски,френски...кого лъжеш?себе си...ще свършиш като хитлер...въпроса е да не го отнася народите ти!няма да си жив да имаш империя!!!...само позор!дай шанс на децата и внуците си...на народите си,гръмни се ако си пич!!!

267

преди 1 година

Да живее Путин , да живее Русия на пук на мръсниците !

266

Анонимен

преди 1 година

Той подчерта, че редица държави вече се сблъскват с риска от глад --------- Русия е първата, а другите кои са?

265

Анонимен

преди 1 година

До Малийй почна се Руски медии съобщават, че канадският генерал Тревър Кадийо е бил заловен в опит да избяга от завода "Азовстал" -------------- ехааа и сега путинопитeцитe ше си оплюят мониторите от кеф :)))

264

комунде

преди 1 година

Ех тоя Запад,от сто години загнива.

263

хм

преди 1 година

Останалия свят не знам,ама като свърши гречката,руснаците ще го изритат заедно с ядрените му мераци.

262

Анонимен

преди 1 година

На джуджетобпак някой друг му е виновен за неговите грешки

261

Анонимен

преди 1 година

Без Путин ще е скучно, затова нека да остане задълго! Ако не е Путин няма върху кого да се хвърлят всички земни катастрофи, изригнали вулкани, наводнения, суши и.т.н. Тогава ще се види некадърноста на западните *** о частните сделки за по милиарди, като тази на Урсулата с Пфайзер за 1,85 милиарда евро! Тази мисирка трябвацда издигне паметник на Путин, защото два преди Русия да нахлуе в Украйна скандала стана известен, но се завоалира от войната! Kristian Terhes в тубата вижте!

260

На Комуниста

преди 1 година

Все Запада му е крив

259

Отврат

преди 1 година

Е Путин! Взе да ми писва от него и цялата несменяема шайка

258

Пълни простотии

преди 1 година

Запада не жертва никого а се пази от един малоумееен диктатор изперкал в последните днин от живота си

257

Vvv

преди 1 година

Не му е мястото вече на тази позиция. Има стари комунистически убеждения, които не са за това време. Като някакув луд диктатор е . Жалко за всичко , а още по - *** е, че той заплашваше други страни с нападение смешно.. И страните от НАТО дори могат да сразят Русия, да не говорим за Америка.. Бойната техника и снаражения на Америка са на светлинни години разстояние от тези в Русия и тройно повече като обем. Путин няма да посмее да атакува който и да е било друг, защото последствията ще са сер

256

Vvv

преди 1 година

Путин нищо не направи. Умряха стотици души заради неговите нерегулирани изстребители, които не надочваха съвсем точно ракетите си. *** от Украйна пък пусна затворниците от украинските затвори и самите те избиваха украйнци , после за да се каже , че Путин е виновен. И двамата избиха много хора . Путин направо трябваше да изтряска този Зеленски и това е. Нямаше да избиват толкова невинни хора и двамата ***. Путин винаги ми е бил много симпатичен, но нещо е мръднал. Не му е мястото вече т

255

SOS

преди 1 година

Путин,каква хранилка сте,като сте бедна държава с ръждясало оръжие. Една малка Украйна ви разказа играта.

254

Анонимен

преди 1 година

Е поне война между македонци и българи няма да има.

253

Малийй почна се

преди 2 години

Руски медии съобщават, че канадският генерал Тревър Кадийо е бил заловен в опит да избяга от завода "Азовстал" в Мариупол. Според публикациите Кадийо е бил арестуван и е изпратен в руската столица, където да бъде съден.

252

Аз

преди 2 години

Русофобските платени тролчета яко са налазили тука. Пребройте се сега с по един минус.

251

Анонимен

преди 2 години

Йович, и кой е тоя, дето ни тласка към обеднявне? САЩ? :) Дето има една дума, където са САЩ, там е бедността, така ли? :) Или най-бедните европейски държави в Европа са бившите съветски републики? Айде помисли малко. Путин злобно и вманиачено ни тласка към всеобща гибел, ако не го УНИЩОЖИМ. Това е истината.

250

Анонимен

преди 2 години

Йович, вас сърбите май много ви сърби да се съберете с руснаците, въпреки заявеното ви желание за членство в ЕС. Да, при руснаците ви е мястото. Има удивителна аналогия между масовите гробове в Босна през 90-тте и тези в Уйрайна сега. ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СТЕ. САДИСТИ, МАСКИРАНИ КАТО ПРАВОСЛАВНИ. Гнусни сте.

249

Jovich

преди 2 години

Икономическите санкции са безсмислени. Съгласен съм напълно с Путин в случая, което ме навежда на мисълта че някой умишлено тласка светът към рецесия и масово обедняване на човечеството, използвайки конфликта между Русия и Украйна за предтекст. Лошото е че тепърва ще почваме да усещаме негативните последствия от икономическите санкции.