500

Бай Хой от Ханой

преди 1 година

Това не звучи като заплаха, по-скоро като коментар на възможност.Иначе човек лесно може да се подведе само по заглавието...

499

Анонимен

преди 1 година

Аз съм благодарен, че не сме толкова апетитна хапка за американците. Няма какво да вземат от нас. На тях сме им удобни само като стратегически партньор срещу Русия. Ако имаха икономически интереси, на Балканите щеше да стане врящ котел, най-вероятно на етническа основа щяха и нас да подпалят. Благословена е страната ни

498

..

преди 1 година

Най-страшното оръжие на Путин са *** кратуни ни крепостните му в Русия и по света.

497

Анонимен

преди 1 година

Руснаците говорели само за война. Да, Америка говори "миролюбиво" , тя не воюва, нали. Където и да има конфликти по света, все американците са замесени. Има ли икономически или политически интереси от някой конфликт, американците винаги са в основата. Печели се, много се печели от войните. И изобщо не вярвам , че руснаците искат ядрен конфликт. Не са пораснали за два дена, макар и в КГБ

496

Анонимен

преди 1 година

Америка е единствената страна в света, използвала ядрено оръжие досега! Не Русия

495

Анонимен

преди 1 година

Всичко е извадено от контекста. За да провокира страха на хората и насажда определени настроения. Никой няма интерес от ядрен конфликт

494

Komentar

преди 1 година

Сериозно ли руснаците искат и те да са бежанци. Къде ще бегате Китай не Ви искат.

493

До Linx

преди 1 година

Много удобно е да приписвате мнението ми на някаква руска пропаганда. Ако беше обратното, аз със сигурност щях да реагирам по същия начин и за руската. Проблемът не е в руската или американската пропаганда, проблема е че се използват медиите за насаждане на омраза. Не са реалистични. Медиите трябва да са обективни, но къде са тези медии?? Такива вече няма

492

Komentar

преди 1 година

Недей бара силозите с ракети, че после кой знае колко помощ ще трябва и за Вас. Статистически въоръжението Ви е с 50% надеждността следователно 50 % ще гръмнат в силозите.

491

Експерт

преди 1 година

Аз имам най-якото оръжие на света, нарича се глупост. Който смее да ни оспори оръжието!:-)

490

Невежа

преди 1 година

Не разбирам защо им е на руснаците да плашат с ядрена война? То и без ядрена война като гледам как климатът се променя до 20-30 години ще си е като след ядрена война.Аз ако им имах ресурсите, щях да мисля как да се подготвя за оцеляване в условия на суша, наводнения, болести, оскъдица на храна, и т.н.Явно наистина хората на върха се състезават, кой ще е най-***.

489

ДДРОнег

преди 1 година

медведев, след като искате да воювате с ЕВРОПА, защо вашите футболисти се жалват, че не ги искаме тук ?!___Вие шизофрреници ли сте , говорите ли си един с друг или си говорите сами ?!

488

linx

преди 1 година

До АнонименЕх кой го казва !! Руската пропаганда се ширеше на широко в Българските медии ! Но явно нещата се променят !! Дори само твоето присъствие тук е част от тази руска пропаганда !!

487

linx

преди 1 година

До истинатаРуснаците вече нямат нито един !! Този който имаха и той трудно можещше да се нарече самолетоносач ипочти изгоря при ремонт !!

486

Анонимен

преди 1 година

Като четеш тази ежедневна антируска пропаганда и ти става ясно, кой на кого служи. Това систематично и регулярно анатемосване на Русия от години е част от идеологическата война с нея. Путин казал това - Анатема, Медведев каза онова - Анатема. Упорито се опитват да ви убедят чрез индиректни внушения и директни обвинения. Американците са профи в дестабилизацията и пропагандата, години наред така контролираха Света, но този път Русия ще им приседне.

485

Цаца

преди 1 година

Заплаха от ядрена война, заплаха от Ковид, заплаха от климатични промени, заплаха от бедност и глад и т.н.Явно съм голям карък или грешник да живея в такива времена!Ще се самоУбеся и иСчезна безкрайно!

484

Анонимен

преди 1 година

що не си погледнат изостаналата държава ами само за война дрънкат тия откачалки!

483

linx

преди 1 година

До АнонименАнонимчо !! Моли се маминото лошия чичо Сам да не реши да си изпробва най новите оръжия върху Россия !! Тогава в Россия и скелети няма да останат !! Така че не заигравай с ядреното оръжие защото ще ядете хурката !!

482

истината

преди 1 година

Американците имат 11 самолетоносача което е колкото всички други страни взети заедно.Руснаците имат 1. Айде сега кажете кой ще си поиска дълга от краварите?

481

linx

преди 1 година

До балканджи МишоКакво чакаш Мише ?? Сигурно товариш Медведев пиян и чисто гол !!