30

Анонимен

преди 1 година

А преди 1989 година Полша беше демократична държава, но вече не е.

29

Йово

преди 1 година

Интересна новина. Ако Русия задържи журналист означава че Путин е фашист, но щом е Полша или друга западна държава е демокрация. Когато Беларус задържа журналисти за прозападен шпионаж олеле майко рев от BBC, DW, нарушили човешките права и свободното изразяване а сега може.

28

UkroDebil

преди 1 година

Щом е гражданин на Русия значи е престъпник (щом е евреин значи е престъпник, щом е славянин значи е унтермеш) ... Това да е познато на челите история? А помните ли къде са ги пращали фашистите и нацистите? Ами в концлагери или направо до стената! Сега, в ЕС, се опитват да имитират правосъдие в което е предварително ясно, кой е виновен. Не е далеч времето, когато ще ни слагат пред стената!

27

NSA

преди 1 година

Браво, само така! И ще помоля всички поляци да си купят от новите модели телефони, че има много със стари камери и микрофони и понякога имаме затруднения със шпионажа!

26

Анонимен

преди 1 година

Ясно защо Чорапа отиде в Испаия. В последните седмици от там много скандали с рашистански агенти...

25

Анонимен

преди 1 година

Украйна, Полша и Австралия си делят първите места по най-фашистка държава! ФАЩ всъщност са най, но са лицемерни и прикрити!

24

Анонимен

преди 1 година

в цивилизована Европа няма смъртно наказание, за разлика от фашистка Расиия,--------В САЩ как е, анализаторе? И те ли са фашисти?

23

Анонимен

преди 1 година

"Осигурени са огромни доказателства, които сега се подлагат на подробен анализ", заяви говорителят--------Все едно Гешев го е казал. Хем са доказателства, хем тепърва ще се анализират.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Питаш:" А тези с проамерикански шпионаж защо не ги задържат?" Това е типичен въпрос на путонофилистик от типа: " Вие защо биете ***?", путинофилите продължават да го задават дори след като Америка имаше афро-американец за президент. Отговарям ти: Какво ще прави американски шпионин в Полша, като Полша е активен и лоялен член на НАТО????

21

До Днес четохДостоев

преди 1 година

А ако беше слушал и Рахманинов - до сега да сате окошарили!

20

Анонимен

преди 1 година

Сащ се стреснаха от един път, един пояс, и за тва всячески ще противодействат, общо взето нещата пак ще се получат,въпрос на време е, просто сащ решиха да лишат нашето поколение от просперитет ,за да задържат няколко годинки още, който разбрал разбрал

19

Анонимен

преди 1 година

Поляците няма да му простят, испанец или друг ще го изпекат на шиш.... Не познавам поляк или чех, който да обича руснаците, за съжаление само в България има путинофили.

18

Анонимен

преди 1 година

Само руското му гражданство е достатъчна причина за да бъде разтрелян, застрелян, обесен, опърлен и скопен.

17

Анонимен

преди 1 година

А тези с проамерикански шпионаж защо не ги задържат?

16

рибока

преди 1 година

Москва може да купува след като рублата според Блумбърг е валута на годината.Имат пари,имат,а след тях бил бразилският реал поскъпнал с 9 % спрямо зеленият гущер,само с два % по-малко от рублата закотвила се на 60 за гущер,но при баенето на икономисти са открили,че към края на годината ще е 75 за долар заради санкциите,а зевзек икономистите питат не стана ли валута на годината поради санциитеи защо Путин да не се надява на още санкции,колкото повече по-силна рубла.

15

Анонимен

преди 1 година

Привиждането на шпиони навсякъде се казва параноя и се лекува в лудницата.

14

Анонимен

преди 1 година

Чудя се как не са се сетили нашите велики колоси на мисълта Кирчо и кокорчо да предложат да премахнем кирилицата за да не ни мислят за руснаци. Да взривим всички църкви и да построим джамии да не ни мислят за гадни православни, по-добре да сме *** неутрални мюсюлмани.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен__10___ако поляците са мишки ние би трябвало да сме еуглени...

12

Днес четохДостоевски

преди 1 година

Очаквам тази вечер да ми се почука на вратата и да ме изнасят към ареста с обвинение проруски шпионаж!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Едно време плашеха децата с баба Яга и Торбалан, а сега плашат с Путин. Това е универсално средство за налагане на страх. Каквото да става знайте Путин е виновен. Колко мозък трябва да имаш за да мислиш, че единствено Путин решава и от него зависи всичко!?!? Хем го хиперболизират, хем го карикатурят... Не е лесна съдбата на продажни некадърници.