25

Име

преди 1 година

Сега остана и ЧСИ-тата за озаптят.

24

До 17

преди 1 година

Не знам, кои сте вие, руски п0дл0ги, но ДПС създаде Герб, а герб създаде Възраждане. Преди това герб създаде атака, вмро.... Възраждане е проект на прокремълските партии ДПС и Герб. Сега отивайте да носите кученца на путин и да му строите тръби.

23

Анонимен

преди 1 година

"край на безкрайните" - добро е като мисъл.

22

До16

преди 1 година

Няма некоректни платци има некадърни банкови служители той гледа прави справки търси поръчители преценява и чак после одобрява и така или иначе има пари които се взимат за застраховки и за процент кредити които се знае ,че ще са необслужени --въобще не е правилно вината да се хвърля върху хората които губят възможност да връщат заема ! Както се казва банката още преди ти да си мислил за кредит е мислила и решила какво ще става !

21

Убий чси спаси много

преди 1 година

Хора!

20

Kiro

преди 1 година

До АнонименТака говориш сега, но като дойде време за море друго ще думаш. А и може да отидеш в чужбина за 10-тина дни на почивка, какви филии ще ручаш там? Без кредит ще е трудна работа.

19

бай ставри

преди 1 година

импексова отново издига лозунги ,,,,ама неподготвена :)

18

Анонимен

преди 1 година

До KiroПо добре да мажа филии с лютеница на плажа от колкото да храня алчни човечета.

17

Анонимен

преди 1 година

Възраждане били с Герб, та ние ги забранихме бре човек, ако има някои койото е с тях това е Радев, те се разрграничиха от него да не го излагат пред хората този предател.Иначе хората като не са учили математика и не четат текстат със звездички така ще е, тука е рай за бързите кредити и фирмите за залагания поради тази причина, риби бол.

16

Анонимен

преди 1 година

Кой ги измисли тия ''БЪРЗИ КРЕДИТИ И ТИЯ КОЛЕКТОРНИ ФИРМИ " ? Камов , или Кутев беше ?Теглиш бърз кредит , и на третата седмица , ХОП -200 % лихвичка , после ако не плащаш , колекторите те притесняват ДЕНОНОЩНО !

15

Серхи

преди 1 година

Нали не си мислите, че това няма да се отрази на бързите кредити и лихвите и таксите по тях? Все някой ще трябва да плати за некоректните длъжници и това ще са коректните такива. Защо трябва да го отнасяме коректните вместо нарушителите? По-добре нарушителите да си плащат, а не сега да ни вдигнат лихвата на всички коректни ползватели на бързи кредити.

14

Логиката говори !

преди 1 година

Задлъжнял си със пари и не можеш да ги върнеш ,за да се храниш не трябва да работиш във белия сектор ,скриваш се и си кюташ ДА , не е добре все едно си извън закона А някой пита ли от един милион такива които не внасят и един лев защото са вечни длъжници държавата колко е загубила и още колко ще загуби Нека се правят на луди и този закон да не важи за банките и да влезе след 10г един ден ще се сетят ! Вижте ,че не искат да признаят до сегашната изтекла давност искат от сега нататък да важи

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - забрави - друго си казал, ама аз реагирах бързо :)

12

Kiro

преди 1 година

Сега ще вдигнат лихвите на бързите кредити, че да си покрият разходите. Не е добре да се отнеме последната глътка въздух на народа. Идва лято, ще стане време за море, откъде пари ако не се вземе някой кредит?

11

Анонимен

преди 1 година

До 2ри Не познавам законопроекта - но чисто на теория - става и без комисионни. В общи линии принципа е следния - ти ми дължиш 1000 лв и си в просрочие отдавна. Аз решавам да препродам дълга си на някой друг, но той ще ми плати 950 лв вместо хиляда. А той от своя страна щче си търси от теб пълните 1000 лв + законовата лихва.

10

Анонимен

преди 1 година

Държава на мафията, мутрите и обръчите на дпс.

9

радомир

преди 1 година

Грешка е да се затяга положението. Сега бързите кредити ще станат по-недостъпни и хората ще вземат вече масово не бързио кредити, а кредити от лихвари. До сега си беше лесно - трябват ти пари - отиваш и вземаш един бърз кредит за 10 мин. работа и пей сърце. Другия месец ако пак ти трябват пари, пак се уреждаш. А сега ще стане зле.

8

От бореца

преди 1 година

Още от турско има начин за справяне със султанските изнудвачи - елиминация!

7

Хахаха

преди 1 година

Очаквайте нови протести от герб, разбира се за това ползват пуделчетата на възраждане. Секват им парите за купуване на избори. Няма пари за дпс, герб и ***.

6

Анонимен

преди 1 година

А на банките и държавните институции кога?