197

до 205

преди 2 години

амо старото поколение са ви лъгали и не сте имали интернет. сега вече не е извинение - франция никога не е напускала нато! да през 1966г. гони британските и американските армии от територията си, за да придобие равен глас в алианса и оттогава не спира да промотира европейска, а не американо-британска отрбана за европа. ама далче няма нищо общо с някакви ракети и брежнев :) до ден днешен промитите мъзоци повтарят научените тогава фрази 'радиоактивна пустиня', 'пролив', 'изпарена държава'.

196

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от по старото поколение и помня Леонид Брежнев.През 1966 той кани Шарл дьо Гол тогава президент на Франция в СССР. Завел го на едно пусто поле и двамата видяли как излита ракета СС18.Дьо Гол попитал Брежнев каква е тази ракета.Брежнев отговорил,че една такава стига за цяла Франция.Три месеца след това Франция излиза от НАТО.Без война и без нито един убит!Брежнев казваше,че Слънцето е едно и свети и на изток и на запад.И изтока и запада трябва да живеят в мир.Голям политик,не като Путин!

195

София баце

преди 2 години

Сега всички селяци а именно: ***, тЬпаци, НЕобразовани, хронично безмозъчни и генетично пр100и да ви светна хер Путин знае какво прави как ,колко дълго и защо!!! Сега ясно ли е!!.

194

Анонимен

преди 2 години

От години купените медии говорят едно и също за Путин, антируската риторика вече е толкова изтъркана. Всеки ден пишат, че руската армия едва ли не е разгромена. Сега пък Путин нямал връщане назад. А Путин всеки ден ги опровергава

193

ники

преди 2 години

Путин не е имал акъл, че да го губи. Чекистите не се славят с някакъв особен умствен капацитет. Даже в повечето случаи са под средния.

192

Анонимен

преди 2 години

Наркоманчето клоун като се нашмърка започва да говори за война. Когато мине действието на коката започва да води преговори за мир. Тази безмислена война можеше да не се водеше ако клоуна беше спрял да убива невинни хора в донбас донецк и луганск. Цели осем години не се спря чудя се на русия как не го удари по рано ами чакаха западняците да го въоръжат. Урките са най долното племе виждам ги всеки ден на живо по морето. Нагли *** и безмозъчни.

191

Никой

преди 2 години

Добре бе Путин,така доволни ли сте "Днес "?

190

Никой

преди 2 години

Руснаците хвалят *** като един от най умните ръководители в света, а Байдън за един от най глупавите щото е стар и изкуфял ,.Въпросът ми е : Как най глупавия успя да излъже най умния, да влезе в капана на тази както се очаква дълга война.

189

Анонимен

преди 2 години

до 196- Войната вярно е безсмислена. Но за Украйна! Жертви разрушения и загуба на още територии. А можеше и въобще да не започва. И дори Крим да си бе още украйнски. Колкото и да не харесваме Русия, тя бе предизвикана и просто се предпазва, завземайки геостратигички позиции от Украйна, срещу новия световен ред. И Русия нищо няма да върне, освен някои не важни за нея територии като разменна монета при евентуален бъдещ мирен договор. Марионетката Зеленски продажно потопи Украйна в кръв и чакъл.

188

Антикомунист

преди 2 години

Само напред, куршум в челото.

187

Анонимен

преди 2 години

Винаги има път назад. Руските войници в Украйна много добре го знаят пътя назад към Русия. По-добре да се изтегли от тази безсмислена война навреме, преди загубите да са станали катастрофални за Русия.

186

Анонимен

преди 2 години

До обяснявам - Нищо не си разбрал. Сядай 2. хахаха Тези анализи за комплексите за малоценност можеш да ги разправяш на твоите авери. Тук става въпрос за война и ако си мислиш, че държава като Русия се управлява от един човек (в случая Путин), значи познанията ти по политика са горе-долу сходни с тези на някой марсианец. Не разбрахте защо имаше локдауни по време на Ковид, сега не разбирате защо има война в Украйна. "Great reset" е отговорът и на двете неща, но на теб няма да мога да го обясня.

185

Анонимен

преди 2 години

Верно си е че за путин няма връщане назад,пред него е гробището(евентуално мавзолея) а назад не може да се върне.

184

обяснявам

преди 2 години

До: номер 193 (али) Ами да, трудно е за разбиране. И аз това се чудя.Знаеш ли за какво му беше на Путин тази война? За избиване на комплекси. Но ако Путин не си е загубил ума, както се твърди в заглавието, то той значи е кръгъл глyпak! Избива комплекси за малоценност. Заради това, че СССР загуби студената война, той смята, че Западът е виновен за това. Така че сега си мисли, че може да накаже Запада, и така по някакъв магически начин Русия ще се възроди... Еми няма.На кривата ракета...

183

карачанаков

преди 2 години

Губи се нещо което имаш,а той какво да губи като кратуната му пълна със суроватка,само някой изкуфял или *** може да предприеме такова избиване на хора.

182

али

преди 2 години

за какво му беше на Путин тази война ???? Имам чувството, че той започна тази война по поръчка на САЩ !!! Точно в момент когато се заговори за края на НАТО, в ЕС имаше вътрешни проблеми.... Путин направи така, че и в ЕС и в НАТО да се мобилизират и да се обединят.... Човек си задава въпроса, за какво и беше на Путин тази война !!!

181

Анонимен

преди 2 години

"Досега Русия твърдеше, че основните цели на нейната "специална военна операция" са да демилитаризацията и "денафикацията" на Украйна." За да е ясно, защо разрушават цели градове в Украйна и убиват цивилни докато мародерстват...

180

До 188

преди 2 години

Дай инфо къде по-точно да се прочете... Дай нещо, а то в интерент не намирам... но без Фейса и соц мрежите... . Не ми се вярва,че Левски е бил фактор в руската политическа дипломатия!

179

Анонимен

преди 2 години

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си и да си правят купони и веселби, а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Русия.

178

До Дим

преди 2 години

... както американския политически плит?))