9

Анонимен

преди 1 година

Ох че се размечтах.Ходи ми се в Кукуш по пътя на памука, да ям гръцки сладки.Далеч по-спокойни покрайнини, от тези на Неапол, между другото.Няма нахъсани италианци с мотопедалетки и малки пипетки.Май е важно да се прави секс и от двата пола.

8

Анонимен

преди 1 година

До Егати дупката. Е да джигит съм.Полубог с Голф 4-ка, американец 2.0, 4-степенен автомат.Дори в Солун, още се спазва древния селски кодекс.Само някоя заблудена кака с Пиаджио свири на свирката, но повечкото в лице са грозноватички, та не им спирам.По изнервящо сега е Кресненското дефиле.

7

НИК

преди 1 година

А на нашия Сандокан с прическата му намалиха ДДС на 9 % още по миналата година, но той не намали цените в ресторантите си, а каза, че това било за компенсация на "бизнесмените". А и още продължава да мрънка, сега пак щял да стачкува на 18.05..

6

Егати дупката.

преди 1 година

До Били сме - Приятна ти емиграция в Солун. Чакам :) Явно си от джигитите на пътя. Само дигит може да се чувства добре зад волана в солунския трафик. Джигити по българсикте пътища ни не трябват. И за теб и за нас ще бъде по-добре ако се изнесеш за постоянно в Солун!

5

Били сме

преди 1 година

Но винаги с кола или автобус.Солун е значително по-хубав град от София, въпреки, че няма метро.А Атина е с класи над бедна София.Но това са подробности...

4

Били ли сте в Солун?

преди 1 година

Солун прилича на София от края на 90-те години. Задръстване, стари автобуси вътре тъпканица като стриди и смърди на пот. Смирди яко на пот щото е жега и вътре в рейсовете няма климатик е задушно. Градът освен че е пълен с задръстване е и на хълм. Не става за колоездачи.

3

Анонимен

преди 1 година

Те тия малаки да се спасяват, не можем и за тях да мислим

2

Анонимен

преди 1 година

Ще им се изчисти въздуха.

1

Анонимен

преди 1 година

Е тия да не видят от нас!