14

Христо Христов

преди 2 години

Хората си го избраха сами. Дан'би АЗ да гласувах за слушаме брюксел и да му ядем ценностите? Който е гласувал за брюксел - да ходи пеш!

13

леле

преди 2 години

махайте знамената на украйна от българските площади това е наглост и си сменяйте позицията трябва да застанем на страната на русия

12

Анонимен

преди 2 години

Ами общината да вдигне данъците за трошките в София,да вдигне данъците на новоизлюпените софиянци ,да създаде истинска гражданска полиция с възможности и пари ще намерим! Градския транспорт също е евтин! И ще удовлетворим троловете тука,дори!

11

До София

преди 2 години

Ти нормален ли си бе, междублоковото пространство да му оправяли. Това си е задължение да живущите, големи мързели са се навъдили. Плащал данъци и дай да му и бършат **** в ***. Доста смешна и жалка логика, точно заради нея София прилича на клоака, щото всеки там смята, че някой му е длъжен, защото плащал данъци, да рине след него ***, която оставя. И есетествено, че ще се налива в градския транспорт, той е за всички, като искаш ползваш - като не, караш си кола и пак плащаш.

10

Анонимен

преди 2 години

Всичко в тази държава работи на загуба, но бизнесени, министри, депутати и кметове са бъкани с пари? Ганчовци ще давате ли пак на бежанците? :)

9

Анонимен

преди 2 години

Ако се чудите къде са ви парите, погледнете към Витоша, палатите стигат вече почти до средата на планината

8

Анонимен

преди 2 години

"Напрежението около украинското знаме на общината Апелирам народните представители да не се настройват хората едни срещу други." //////////// Само да попитам, защо на белият дом в САЩ няма поставено украинско знаме да се вее и защо американците не приемат украински бежанци да ги хранят?

7

Анонимен

преди 2 години

стрина да хване да прочете какво значи чуждо знаме на административна сграда....

6

Анонимен

преди 2 години

Всички виждаме, че има проблеми с газта, с африканските заплати, с инфлацията, с топлата вода. Проблем със знамената, проблем с транспорта. Време е да махнете тази фашистка власт, за да не живеете, като в концлагер без топла вода, без храна и без ток и без пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Ха-Ха Правителството не вижда проблеми с цената..., нали имате газ /все пак и въпреки всичко/. Същото е и с всичко останало ...

4

Анонимен

преди 2 години

40% отиват в джоба на назначените банди на БКП в общината. Важното е, че самоковското плашило е сложило флага на Украина

3

София

преди 2 години

Браво, а аз плащайки данъци очаквам общината да разшири, ремонтира, разчертае паркингите пред блоковете. Да ремонтира междублоковото пространство, кварталните малки улички, които никога не са виждали ремонт, от както са построени сградите около тях. Те еничарите от СОС давали 40% на продънената и нерентабилна каца Градска мобилност. Страхотно управление, визия и всичко останало.

2

Анонимен

преди 2 години

Спирайте го тоя градски транспорт щом толкова данъци поглъща.

1

Анонимен

преди 2 години

След тая даскалица София изглежда по зле от Мариопул след бомбандировките. Крадлив съсел дърт.