75

Хитър Петър

преди 2 години

Абе каква руска армия бре! Хахахаха те затънаха до гуша в украйна, щяли да воюват с нато! Ако на мястото на украйна беше турция нямаше да минат границата до сега щяха да си ги прежалили руските им майки! Злобна и жестока нация са руснаците! Злобата и завистта им заема 100% от характера им! Пълна изолация от света завинаги те сами ще се унищожат за 5 години!

74

Анонимен

преди 2 години

Едни човеци се избиват взаимно с други човеци за да имат печалба нечовеците.Каква погнуса!

73

Анонимен

преди 2 години

Сблъсъкът е в момента. Нищо, че е пробен. Или смятате, че имате насреща си малоум.ни!Представетели на 40 страни воюват срещу Русия в Украйна. Основно от великобритания и франция. И смятате, че ще забравим или няма да разберем, кой предизвика тази война?Има едни единствен причинител на злините в света от много години.Никакви финтифлюшки не могат да прикрият злата муцуна на грабителя от далечна нам страна!Всяко нещо се развива, постига връх и пада. Всяка империя го преживява.

72

едва ли

преди 2 години

Ще ползват балами като украинци, българи, поляци..

71

Ахахах

преди 2 години

Серозно ли някой тука вярва , че нато ще влезе в конфликта, *** нали виждаме , че откачения дядка само дебне двама украинеца да са на едно място да запалят по цигарка и ракетата тръгва, как е виждате тая работа с Натовски войници и техника - аххахаха нали границите и на Румъния и на полша , сега и на финландия са заляти с натовска техника и военни, и седят и мислят какво да направят

70

Анонимен

преди 2 години

Деда байдънка освен да си чеше простатата с пръст нищо друго сам не може

69

Анонимен

преди 2 години

Не 1,9 милиона войници ами и 109 милиона да са с няколко атомни бомби отиват в небитието за секунда, барабар с останало човечество. За това някой не се ли сеща или всеки се прави на ударен

68

Деда Байдънка

преди 2 години

До 68--- Не се притеснявай, другарю! В канализацията изтичат десетките хиляди руски войници, избити от украинците с оръжието което им доставих! И още много десетки хиляди ще изтекат!

67

Анонимен

преди 2 години

Пийте си хапчетата докато можете ... Ако действително стане голема патаклама - нема нужда, до тогава ще сте се срещнали с господа ... Айде Натовци, може и да полетите не само след дрога а и в реалността.

66

UkroDebil

преди 2 години

"да не ривете "Ами нас защо???" Няма, израза ще е 'А нас зашо???'. Няма да има време да научат "Щ"

65

Анонимен

преди 2 години

Мечтахте си да воювате с НАТО - изпълни ви се желанието!+++++++++++++++ Като потечете към канализацията да не ривете "Ами нас защо???"Прошка с тия неща нема ... :)))) Байдънката да не се моли и той на папата като тия "непобедими азовци" :))) хахахахах

64

Деда Байдънарка

преди 2 години

До ДА СЕ ДАДЕ НА РУСИЯ - Не, другарю! На конференцията в Рамщайн поставих задача Русия да бъде разрушена като военна сила! Ще я разделя на 10-15 независими дуржави!

63

Бай Илийчо

преди 2 години

Фъргайте атома бря ! И сичко дъ приключва ! Веке не се търпи !

62

Ужас

преди 2 години

Има и то голям,Русия ще удари летища и складове в Европа където пристига техника и оръжие за Украйна и тогава край....

61

UkroDebil

преди 2 години

Кой пресече чужда граница с военна техника - САЩ: Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Сърбия.... Така се прави! А виж Русия предпази две независими страни, ДНР и ЛНР, от унищожение. И никой не е казвал 48 часа, това не е САЩ и НАТО, воюващи на другия карай на света и бомбардиращи наред - населени места, сватби, кръщанета...

60

ДА СЕ ДАДЕ НА РУСИЯ

преди 2 години

ДА СЕ ДАДЕ НА РУСИ "ПОБЕДА" И ДА СЕ ОТСЛАБЯТ МАЛКО МЕРКИТЕ, ЧЕ ОНЯ МОЖЕ ЧУДО ДА НАПРАВИ С ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА.

59

Деда Байдънка

преди 2 години

Не се притеснявайте, другари! Няма да има война с НАТО, а със САЩ и Великобритания! Ще доставяме оръжие на украинците и те ще ви изтребват! Е, от време на време САС и Делта Форс ще навлизат в тила ви е ще взривяват това онова, просто така, да не губят форма! И някоя и друга ракета изстреляна кой знае откъде ще унищожава я кораб, я радар... Ама няма да се сърдите! Мечтахте си да воювате с НАТО - изпълни ви се желанието!

58

dt

преди 2 години

До До 53 linxИ ние много се радваме, че все пак сте останали няколко човека на село , а не сте дошли и вие в София.

57

Анонимен

преди 2 години

Кой пресече чужда граница с военна техника - Русия!Кой щеше да победи за четиридесет и осем часа (48:00ч) ...Цялата държава на тези е бутафория и понеже издишат от всякъде, сега плашат с ядрено оръжие! Еми види й се края на тая планета!

56

dt

преди 2 години

До АнонименНа теб даже не ти се разбира какво искаш да кажеш.Единствено се разбра, че си рашистка подметка.