25

Анонимен

преди 2 години

Банкянския арестант, какво измуча по въпроса?

24

Делянчо лъжеца

преди 2 години

"Ако ние участвахме в управлението, още февруари щяхме да преговаряме за алтернативни доставки", добави Делян Добрев." Малеее, наглеци! Имаха 12 години да преговарят за алтернативни доставки, а те все си бяха все руски. Злоба и ревност, че не са те на баша и че никой повече не им вярва на лъжите. Сега вадят превозвачи, ресторантьори, сигурно и строители, очаквам и таксиджиите да изкрещят :"България (т.е. правителството) убива деца!" КОЙ още? Аха, КОЙ! Къде е пътната карта, Нушке?Къде?

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 Призван е Петков от Божковистите и е един обикновен случайник МЕСИИ ИМА САМО В ГЛАВА АЗ НЕ ИСКАМ ТАКИВА КАТО ПЕТКОВ И ОНЕЗИ *** ОКОЛО НЕГО НАЗНАЧЕНИ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СРУТЯВАТ СТРАНАТА НИ ИЗБОРИ ДЕМОКРАТИЧНИ ДОТОГАВАДОКАТО ДОЙДАТ ХОРА ПОЛИТИЦИ ЗНАЕЩИ МОЖЕЩИ С МЪДРОСТ ЗНАНИЯ И ДОБРОНАМЕРЕНОСТ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ БКП И СИСТЕМАТА

22

КИРО + РАДЕВ +НИНОВА

преди 2 години

=ЛЪЖИ + ГЛАД + МИЗЕРИЯ

21

Арменския поп

преди 2 години

До АнонименИзкам да разясня малко на тук реващите хора !! Премиерът Петков НЕ Е СЛУЧАЕН ЧОВЕК !! Този човек е избран не само от народа но и от други много сериозни международни институции ! Той е призван да спре корупцията в България която се шири вече повече от 30 години !! За това е този одчаян рев от някои така наречени политици които освен оплюване на микрофоните в парламента и диви далавери друго не вършеха !! Ще им секне кранчето за кражби !! Запомнете че кирил Петков е ИЗБРАНИЯТ !!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Закон за конфликт на интереси - а може ли превод на български? Когато в интереса няма конфликт, трябва да има конфликт, за да се приложи закона! Българските закони са една поредица от метафори зад метафори!

19

Арменския поп

преди 2 години

До А ПАРИ ПАК НЯМАКолко още да ти вдигат пенсията ?? Аз съм сигурен че на теб и 1000 000 000 лв да ти я направят пак ще ревеш защото явно си от тия дето каквото и да става ние ще ревем !! Шопа е казал и сам да съм у рейсо па че се ръгам

18

Българин

преди 2 години

До А ПАРИ ПАК НЯМАЗа бате Бойко ли ревете или за онзи психар Копейкин ? Бандюгите от ГЕРБ са последните хора на този свят които имат право да плюят ама по когото и да е било !! Проблемът с гербаджиите е малко по друг !! Предстои от европа да дойдат много пари ! И сега бандюгите от герб не могат да ги одкраднат !!За това вият жално до небесата защото който е свикнал да краде той просто не спира !!

17

анонимен

преди 2 години

Сега вече ясно се вижда колко адекватни са били ГЕРБ 12 години и как бяхме с добър стандарт на живот , но когато *** и Пульо се изходят на метеното, какво друго може да се очаква освен ус-мър-дяна ко-"+чина.

16

А ПАРИ ПАК НЯМА

преди 2 години

ПАК НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ... КАК ДА СИ ПЛАТИМ ТОКА, ВОДАТА......КИРО, РАДЕВ - КАЖЕТЕ....... ..НЕКАДЪРНИЦИ АЛЧНИ.......

15

Анонимен

преди 2 години

Далаверата си вървеше добре 12 години, ама дойдоха тия новите у ни затвориха

14

Анонимен

преди 2 години

Бяхте го заготвили Кирето но украинския посланик развали работата.

13

Хаха

преди 2 години

Пътната карта с Газпром намериха ли я ? Щото в там черно на бяло има кой е предал националните интереси на България в полза на Русия(един от тях е и добревото диди-от добревият род, приватизирали община Хасково).И защо още никой не е в затвора затова?

12

Пп

преди 2 години

Думкай кире сега ти е паднало да ощавиш яко бьлгарите

11

Анонимен

преди 2 години

Според Делян България трябваше да бъде оставена без газ защото Борисов не е министър-председател.

10

КИРО = НИНОВА =РАДЕВ

преди 2 години

КОАЛИЦИЯ"ЛЪЖА"....... КОЙ ГИ КОМАНДВА.??....РЕШЕТНИКОВ = КГБ = ПУТИН = РУСИЯ..

9

ad

преди 2 години

Къде бяхте 12 години, че сега сте тръгнали да оправяте нещата и то за 2 месеца?!Все повече прозира путинофилската ориентация на партията ви

8

Анонимен

преди 2 години

Явно нищо конструктивно не могат от ГЕРБ ...оттичат лека полека. И те като ДПС само шум ще вдигат за да им запушат устата с някой залък ..

7

Анонимен

преди 2 години

Щом вярвате в религията че ще ви спаси греховната душа, ще повярвате и в духовния й наследник по кражби - държавата: идеята, че избирайки 240 хрантулника те представляват избирателите си и вие владеят страната чрез тях (докато всъщност те преставляват себе си, владеейки вас), то тогава ще повярвате и в наследника на държавата - Глобализма (световната ред), който всъщност е отражение на грандоманското лицемерие на САЩ, Техния ред и Тяхната дума. Бавно и полека Природата търси да ви затрие гена.

6

Анонимен

преди 2 години

Наглите от ГерП. 12 години ни тикаха усилено към дъното. Окрадоха милиарди. Не разрешиха да си добиваме собствен газ. Обвързаха ни само с Русия. По въпроса за диверсификацията не направиха нищо.