25

Кико

преди 2 години

До Христо Х.: Тези полегнали по улиците какви са? Май се правят на малко умрели!

24

Кико

преди 2 години

Да излежи(даже половината) в турски затвор! Най хуманния затвор за МЪЖЕ!

23

Анонимен

преди 2 години

Е щом само 15 години затвор за такова убийство. Тия в Украйна на демократи ли ще си играят.

22

Анонимен

преди 2 години

До анонимен. Не мога да разбера от къде е ясно че има достатъчно доказателства. То ако правораздаването беше проста работа нямаше да има следствие обвинение съд и защита/адвокатура/ ами "доказателствата щяха да се слагат на компютър, който да изкарва присъда.

21

Анонимен

преди 2 години

Христо Христов не се прави на справедлив глашатай. Става въпрос за 21г. момче военнопленник. Очевидно е че толкова млад човек е уплашен от войната сама по себе си а после попада и в плен. Той е жертва на обстоятелствата. Такъв човек не може да се защити и лесно може да бъде принуден да признае вина каквато няма. По време на война няма и не може да има правосъдие.

20

Анонимен

преди 2 години

До анонимен. Доказателства могат да се изфабрикувани особено лесно срещу военно пленник който не може да се защити и може да бъде принуден да признае несъществуваща вина. Особено в недемократична страна няма как да смятаме че след като не са се демократизирали трябва да се вярва на администрацията.

19

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Ами, прокурорите за това са там, за да работят с разследващите органи за да установят. Щом прокурорката обявява, че ще бъде съден, има явно събрани доказателства.

18

Христо Христов

преди 2 години

АКО така описаните факти са истина - да го съдят. Но ДАЛИ са истина?

17

Анонимен

преди 2 години

До: номер 23 Браво бе, ама си умен!!! Те така са се оправдавали и германските нацисти в Нюрнберг, ама не са ги пуснали: "Аз съм войник, и изпълнявам заповеди. Такива ми бяха заповедите, невинен съм!"А когато обвиняват самия Хитлер за концлагерите и газовите камери,те и него го оправдават: "Оооо, фюрерът имаше най-добри намерения, да превъзпита евреите. Но той явно е бил подведен! Не е знаел за газовите камери!" И всичко опира до това кое е първичното - яйцето, или кокошката!

16

българин

преди 2 години

Хайде, хаирлия да е!

15

Анонимен

преди 2 години

Ще има време да разсъждава дали си е струвало да си съсипе живота заради руската нацистка държава. Когато излезе Русия няма да е това, което е била, когато е влязъл. Ако изобщо има Русия.

14

Анонимен

преди 2 години

От кои цивилни, тези дето зеленски им раздаде оръжие ли. Всички цивилни се хвалеха по телевизията, че са въоръжени.

13

По същество

преди 2 години

Скоро ще има доста украинци с имена Зеленски, Кличко, Кулеба, и т.н., които ще бъдат съдени за военни престъпления.

12

Анонимен

преди 2 години

Този със сигурност е свикнал и му е харесало .

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "Да каже такива бяха заповедите и да го пускат," Явно не си запознат. Това момче е пълнолетен гражданин, който носи отговорност за собствените си действия. Той е фактически извършител на престъплението. Ще лежи дълго.

10

Анонимен

преди 2 години

Да каже такива бяха заповедите и да го пускат, какви военни престъпления ги гонят тия укри

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "В Украйна има войнстващ национализъм." В Русия има нацизъм.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Украинците забили най-верните съюзници на Хитлер през ВСВ" Сталин е убил 6 милиона украинци с глад за 6 години преди започването на Втората световна война. ВСЕКИ, който е помагал на украинците да се отърват от руската чччууума е бил посрещан като спасител.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "Войната в Донбас е от 8 години.И нашите медии мълчат, защото така им казано." Никой не мълчи. Отдавна се знае и предава, че Русия е вкарала сепаратисти, и ги финансира, снабдява с оръжие и с руски войници, за да "отцепят" Донбас от Украйна.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "В продължение на 10 години ... " русофилите разпространяват руски лъжи за ставащото в Донбас.