369

Анонимен

преди 2 години

КОСТАДИНОВ, ПОБЕДАТА Е ПРЕД,ТЕБ!!!

368

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ!!!ПОБЕДА!!!

367

Анонимен

преди 2 години

Палячовци, и в същото време пазят Митрофанова.Руските режими избиха стотици хиляди българи и отнеха поне енда трета територия и население с българи, а наша история е присвоена на чужди държави.Ако говря като Копейкин бих казал, че Възраждане са майкопродавци и отцеругатели

366

Ама на Украинското

преди 2 години

знаме пречупен кръст имаше ли нарисуван или го бяха изтрили с коректор запред западните медии?

365

мЕтайте АТОМА

преди 2 години

най-после!! Да идват атомните слънца да прочистят цялата тая мъка.

364

Анонимен

преди 2 години

Да не искат да слагат руското? Само се правят на патриоти!

363

Анонимен

преди 2 години

Ами някой да каже нещо за сирийските бежанци(над 3 милиона) на границата ни с Турция,съвсем скоро ще ги пусне Ердоган.

362

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Байдън днес във видео обръщание заяви, че по програмата Ленд Лизинг, САЩ са сколнни да дадат на Украйна Оръжия в замяна на нейния зърнен резерв в размер на 20 милиона тона зърно, въпреки че ВСИЧКИ са напълно наясно,че това е цялото зърно на Украйна а реколта 2022г е напълно провалена !! За САЩ е по важна войната с Русия отколкото ГЛАДОМОР в Украйна !!!! Сами си правете изводите!

361

Анонимен

преди 2 години

САМО ВЪЗРАЖДАНЕОСТАВАКА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ,ГЕРБ1,ГЕРБ2-ПП ,ДПС С БСП И ПСЕВДОПАТРИОТИ С ДЕБЕЛИ КОРЕМИ,КАКТО И ДБ - ДЕ Б УЛИТЕ (с и)

360

Анонимен

преди 2 години

Сега се сещате и защо комунисти -шумкари избивага 44 г Гешевци -фашисти ,който бяха довели България до национална криза в участието си във войната на страната на Хитлер.фашистите бяха нацисти .

359

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Сега ясно ли е защо през 1941-1944г. трепехме русофилите по горите.

358

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен418Хаха днес ми пратиха Мета проверка на един клип от април месец . Колите в Буча обърнати не били фалшифицирани преди руснаците да влезнат в града.Само ,че на клипа се оказва от автора ,че Стъклата на къщите не са счупени от взрива ! За това от проверяващите факти във фейса нито дума ! Ето така се проверяват фактите -ИЗБИРАТЕЛНО .КОЕТО Е УГОДНО НА УКРАИНЦИ- комисията проверила моят факт се състои от поляци ,украинци ,французи ,не от африканци и индиици .свободно слово е мит

357

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=y52InDYT8foславяните осъзнаем ли си силата никой не може да ни разделя и да ги праща един срещу друг за Зелен хайвер

356

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 418 "Е няма толкова заблудени.Този клип с азовци беше умишлено с променен превод ,а накрая пуснаха истинския диалог." Ти допускаш, че те наистина мислят, че такъв диалог е имало. Русофилите не функционират така: те работят с руските лъжи, включително с фалшификати и полуистини.

355

Анонимен

преди 2 години

До 407.Е няма толкова заблудени.Този клип с азовци беше умишлено с променен превод ,а накрая пуснаха истинския диалог.И изрично казаха накрая,че е фалшива новина,за да пробрат аудиторията колко се връзва.Съвсем логично е президента да се срещне с азовци,те са част от Националната гвардия и истински бойци за защита на суверенитета.

354

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 413 "Не е вярно" Вярно е, и има множество доказателства, че руснаците са отвлекли десетки хиляди в Русия, за което ще трябва да отговаря.

353

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 408Не е вярно . Много рускоговорящи отиват в Русия .Имаше и украинскоговорящи към Русия.Ако се опитвате да сте официална медия на централно евро страна ви се отдава да лъже свидетелствувате. Европа лъжата в момента е по-голяма и от тоталитарно време.Забраняват се медии .Беше Ковид ,сега е война. Рекламата е една и съща- в посока античовечество .

352

Анонимен

преди 2 години

Има бедни украинци ,който не са виновни за нищо.Но главната причина са техните предателски правителтва ,заради тях страдат обикновените хора.

351

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 407 "Украинци бягат и към Русия дори." Никой от Украйна не "бяга към Русия". Руснаците отвеждат насилствено население на Украйна в съвременно робство. За това СЪЩО ще отговарят. За останалите руски пропагандни изпълнения няма смисъл да се коментира.

350

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен403Бил си и аз съм бил и какво от това. Украинци бягат и към Русия дори. Но факта ,че дори в украински парламент се извиват ръце го има.Факта,че Зеленски е пил и ял на една маса с Азовци и вика 'Слава Бандера ' също го има. Няма смисъл да ми защитаване един режим ,който е толкова далеко от демократични цености ,да не говорим за културни такива.След като повече от 10 годин там се подготвят нацисти за да въздворят старата система ...