55

Отвратен

преди 1 година

продажен долен сайт е тоя, от редакцията сами си говорят в коментарите, раздвоени, разтроени и раздесеторени шизофренично, с плахата надежда, че някой ще се впечатли от русофобските им бълвочи и ще си заслужат центовете... долни предатели на народа и държавата си!

54

Анонимен

преди 1 година

Не разбирав защо истинските български патриоти не могат да дишат без руски знамена

53

До 57

преди 1 година

Зомби лекувай се,твоите" освободители" от първобитно общинния строй са типични нечовекоподобни сбърканяци.Тяхната пропаганда няма място у нас,а поведението на Възраждане е унизително.Точно както Киро слугуват на чужди интереси.

52

Анонимен

преди 1 година

Доколкото се вижда наблюдаваме потрес на Копейкин за подкрепа на военната агресия в Украйна и срещу НАТО и за капак се мержелеят руски знамена.Били " патриоти".Жалки са!Иначе искат оставка на правителството.Събрали се платени другари!За оставка има сериозни причини,а с путински глупотевини е несериозно.ВМРО са сериозна партия нямат място при Копейкин,трябва да са на друго място,РСМ и антибългарската политика ни засягат,но военната агресия и пропаганда да се защитава е комплекс на малоценнос

51

Анонимен

преди 1 година

Добре че ги има патриотите. Но трябва и ние да си мръднем зад**ниците и да излезем масово на протести стещу тия жалки предатели, марионетки за обслужване на чужди интереси. ОСТАВКА !!!! ОСТАВКА !!!! Шут за Киро и Кокоро !!!

50

Всички идиоти

преди 1 година

Събрали са се всички *** на България да протестират

49

Анонимен

преди 1 година

Слава на Путин ,Слава на Русия ,слава на Възраждане.Долу украинските фашисти ,долу НАТО ,долу сатанистите!87% от истинските българи патриоти споделят моите мисли.

48

Хмм

преди 1 година

Тези расис..ти и от двата отбора трябва да ги махнат генерално от БГ. Спряха им кранчето от Русия и почнаха да вият на умрело.

47

Анонимен

преди 1 година

ВМРО няма нищо общо с Македония и заслужено стоят извън парламента!! Скоро и БСП ще е вън! Аман от русофили и предатели на българското!

46

ВМРО = ДС!!!

преди 1 година

ВМРО чий го дирят там? Точно комунистите и СССР унищожиха българското в Македония. Не вярвате ли > Вижте картата. Преди 45-та и след 45-та! Географската карта не лъже. Днес македонците са българофоби точно поради Тито, Югославия и СССР!

45

Продавалник

преди 1 година

Заменям зелен Москвич за прахосмукачка Филипс .

44

човек

преди 1 година

Смърт на комунизма свобода на народа!

43

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, като Киряка вкара Макетата и цените се утроят, друга песен ше запеете

42

Анонимен

преди 1 година

Органите на реда ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА МАЛЦИНСТВОТО ОТ *** ДА ПРЕДИЗВИКВАТ НАПРЕЖЕНИЕ И РАЗМИРИЦИ. Това е подсъдимо! СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА МВР!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Инсталираната гелосана бутафория трябва да си ходи,в ситуация като тая той не само че не се справя,той е вреден за България и българите!

40

BG

преди 1 година

До Solar PowerБраво, колко точно казано!

39

Анонимен

преди 1 година

Никой не е против Сащ. Младите учат на вън, работят в България в американски кампании, гледат спорт, ползват Интернет от Сащ.Във морските градове мразят руснаците и тяхното нагло поведение. Знаеш ли ,кога ще че дадат морето на комунисти пак:)) в другия ти жалък живот може би.. клоун

38

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен 48: Димитър Благоев - Дядото (не очаквам да знаеш кой е): "Русофилството е невежество, което в крайна сметка води до националнопредателство."

37

Иван

преди 1 година

Боко,шкембе войвода и онова копие на болен сидеров не могат да преживеят че не са във властта.Смешници!Да живее България.

36

Анонимен

преди 1 година

Тоз грозния мангоо един път яде бой във Варна... да видим кой ще го натупа и във София :)))