22

Ало Министъра!

преди 1 година

Някой племенник имаш ли да му пуснат една линия да отиде на тренировка в определен ден? Вашето престъпно управление в момента затрива държавата, ти с цялата си наглост говориш, все едно да си отложим косенето на ливадата! ОСТАВКА на цялото правителство!!!

21

Анонимен

преди 1 година

то и ние те молим да не правиш глупости с образованието, ама не ни слушаш

20

Оставка

преди 1 година

Абе, мумия такава, световният мир е под заплаха, демокрацията в България е мираж, какви матури те гонят? Поне кажи и за кандидат-студентските изпити, че като ти отвъртя един с опакото, ще се посссссереш.

19

Анонимен

преди 1 година

Какво да очакваме от герберски олигарси, които са получавали милиони, а сега искат още.Приключи планът на Бойко за бекрайни дотации на "нашите" хора.Затваряй!

18

Вън

преди 1 година

Фандъкова на село. Ако не я свалите до 18ти с бой, преставаме всички от София да плащаме данъци и да я издържаме. Вън гроб от България. Публикувайте имената, адреси и телефонни номера на всички членуващи в герб, както и на техните семейства. Ние ще се оправим. После наред са им патерица та от възраждане.

17

Анонимен

преди 1 година

Е хубаво де, покрай училищата ще се минава тихичко и няма да се вика под прозорците на класните стаи. Така добре ли е? :))

16

Анонимен

преди 1 година

Какво ни интересуват матурите. ОСТАВКА незабавно

15

перко

преди 1 година

Протести до падане на правителството! Вие съобразявате ли се със нас? Оставка некадърници, мошеници и лъжци.

14

Лесна работа,Денков

преди 1 година

На 18 май ще има масови протести.На тези,които обявяваха велики народни въстания,им дойде редът те да бъдат изметени.Така,че Денков,за да осуетите протестите,които биха попречили на матурите(а те имат голямо значение за младежите,за предстоящото им бъдеще),е нужно радикално действие-подайте ОСТАВКА и марш на бунището на историята.

13

ЗАБРАНА ЗА МАТУРИ

преди 1 година

Експерти за борба с високо организираната престъпност могат д апозлват както нагло престъпните камери и скенери в училищата така и мулсти спектрални камери за диагностика на уврежданията.. ПЕрфектно с е вижда как увреждаха децата с видое пресканиращи терористични техники още на входа.Терора с камери по време на матури цели трайно декодиране и увреждане на всички поименно.. Следят обемно как детето взема решения ,как си спомня нагло ненужните уроци включени в матурите..

12

Арест за Денков и

преди 1 година

Сто години строг тъмничен затвор за виновните длъжностни лица провеждащи мръсни експерименти срещу Българските деца вкл в дигитално холограмна видео пресканираща тежко терористична техника.. НА практика терористите от МОН вече са увредили трудно лечимо всички деца и младежи чрез ЗАБРАНЕНИ от КОНСТИтуЦИЯТА Видео терористични пресканиращи камери и екрани..

11

аа

преди 1 година

и този ще влиза в затвора за антидържавна дейност

10

maturitet

преди 1 година

Че то смисълът на протестите е да пречат, за да може някой да ги забележи и да се съобрази с протестиращите!!! Иначе спокойно могат да си протестират нощна смяна, ако може и извън София. -> "Протестирайте си, не ни пречите!"

9

Анонимен

преди 1 година

Бел- ката Денков, никой няма да се съобразява с нищо. Достатъчно хората ви гледаха сеира. А тези деца, зад които се криете под претекст,че имали матура- ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ, КАКВА МАТУРА ВИ ГОНИ? ВИЕ ИМ ОТНЕМАТЕ БЪДЕЩЕТО. НИЕ БЯХМЕ НА ТЕХНИТЕ ГОДИНИ КОГАТО БЯХМЕ ПО ПРОТЕСТИ. ИСКАХМЕ САМО ЕДНО - СВОБОДА. ОБЕЩАВАХА НИ НАВРЕМЕТО СЪЩО КАКТО ВИЕ ОБЕЩАВАТЕ СЕГА ПРОМЯНА, НО ПОЛУЧИХМЕ ПОДМЯНА. НИКАКВО СЪОБРАЗЯВАНЕ С НИЩО. ХОРАТА НЯМА ДА ЯДАТ МАТУРИ.ВИЕ ОБРИЧАТЕ НАРОДА НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ.ОСТАВКА!

8

681

преди 1 година

министре,не мислиш ли, че това тъпо съкращение на предмета БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА e най-малкото обидно прозвище за прекрасния ни език!??

7

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда. Гледаме Кирчо и Лена... на нищо не ги учите...

6

Bp

преди 1 година

5_тата колона на Русия внася безредици , смут, репресии в нашия живот. Никой не иска оставка на правителството освен Волен Костадинов. Това са десетина ***. Съобразявайте се с тях, защото от посьолството ще хвърлят полиция срещу вас.

5

Анонимен

преди 1 година

Аз заради фашите свинщини едва си плащам сметките, ама вие не се съобразявате и продължавате да ни бутате межди юмруците.

4

Анонимен

преди 1 година

Докато Български Език и Литература са БЕЛ, все такива маймуни ще си избираме за управници.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма място за отстъпление, но мърси!