19

Анонимен

преди 2 години

Баба Пена от ТКЗС-то не е внесла и една стотинка осигуровки. Хайде без промиване на мозъците. На максимална пенсия сега са много хора и изброените по-долу са по-малко от половината от тях. Къде забрави например миньорите или програмистите.

18

Аре стига!

преди 2 години

Пенсионния ни модел е толкова извратен, че няма накъде повече! Таван на пенсиите получават военни, милиционери, държавни служители и т.н., които не са внесли реално и една стотинка осигуровки. А баба Пена от ТКЗС-то, превивала гръб в дъжд и пек, отива на социална пенсия! Ами НЕ! Изравняваш всички пенсии и точка! Тоя с високите осигуровки очевидно е имал начин да си задели пари за старини!

17

Анонимен

преди 2 години

Инфлация е 50 %.

16

Анонимен

преди 2 години

Пак ще правят изравняване но тогава всичко по 2000 лева пенсия и се решава проблема. За какво протакаха 20 г. след 2000 г. и много пенсионери измряха. Народен съд.

15

Анонимен

преди 2 години

вола ги удържА пенсиите 12 години, за да "строи" магистрали - магистрали нямаме

14

Анонимен

преди 2 години

Друарю Гьоков видохме предишното ви увеличение на певсиите с цели 12% което вдигна пенсиите за януари с цели 4-6 лв в сравнение с декемврийските с едни слажни изчисления. Сега вдигате с 10% какво ли ще се получи? Пенсионерите искат преизчисляване на пенсиите по средният осигурителен доход за 2019г. Имахте от БСП и такова обещатие.

13

Пенсия

преди 2 години

"Очаква се минимум 10% увеличение на пенсиите" Кога? За 3 месеца, при некадърното управление и невиждани кражби, инфлацията стана 20%. След още 3 месеца колко ще стане, 40-50%. При пенсия 370 лв + 10% става 400 лв. Как се живее с 400 лв. при 3 лв. хляб, 2 лв. кофичка кис. мляко,25 лв. сирене, 40 лв. кашкавал... А, за лекарства, ток, вода и други? Пожелавам на всички променкаджии да завършат живота си в някоя боксониера, сами, болни и с пенсии реципрочни на тези, които "щедро" отпускат...

12

toti

преди 2 години

М даа, навремето работихме не за пари ,а за чест и слава,където бонусите бяха една тенекия/наречена медал/,но гордо се закичахме и марширувахме в деня на труда и викахме/пеехме/, да живей живей труда

11

Анонимен

преди 2 години

Пенсионер с 30 години трудов стаж не е справедливо да получава колкото пенсионер с 40 години трудов стаж за една и съща работа просто внория е внесъл повече осигурителни вноски

10

бъдещ пенсионер

преди 2 години

А аз? Ще доживея ли да видя пенсия?

9

До Нане

преди 2 години

Работещи и с пенсия..Ми щото им е много голяма пенсията, като докторката на 80 г. от Спешната в Кърджали. Пенсионери само в частния сектор, всички останали бюджетни въннннннннннн и като са много кадърни да вървят в производството, че сумалък столове потрошиха в уютните канцеларийки.

8

анонимен

преди 2 години

проста сметка...на 200лв. - 10%.....на 1000 лв. също 10%...и се бият в гърдите че правят нещо за бедните

7

Анонимен

преди 2 години

Значи още 10% инфлация :)))Накрая 1 баничка 1000лв. и пак гладни и жадни!!!Тея от икономика не разбират!!!!Ми то най-лесно да напечаташ едни пари,ама като нямат покритие праз голям :)))

6

харашой

преди 2 години

Трай коньо за зелена тревица

5

Георги Гьоков

преди 2 години

Никой не може да ви даде повече от това, което аз мога да ви обещая........

4

Нане

преди 2 години

Тия раздават едни пари наляво и надясно на, кой требе и нетребе... Айде някой да ми обясни, защо се раздават помощи на всички пенсионери... Работещи и с пенсия... А на работещите Българи йок... Говоря предимно за умрелия частен сектор...))) заеми се трупат бясно...)))

3

Анонимен

преди 2 години

На 400 лева, 40 отгоре на месец. А цените нагоре, нагоре.

2

Анонимен

преди 2 години

И нови заеми. Загробвате нашите деца и внуци.

1

Баба Мара

преди 2 години

Значи наближават избориии.