12

8888

преди 1 година

До ОчевидецНа зарове и гонки с кучета!

11

Очевидец

преди 1 година

Отива да иска помощ за личните си борчове, този пич проигра няколко милиона само последната година на комар.

10

Анонимен

преди 1 година

Левски може инда тръгне напред, но трябва да се очисти от такива кърлежи. Смучка ли смучка. Този направил лине нещо освен да взима заплата и бонуси?

9

Яяяя

преди 1 година

Горкият Левски! Ако знаеше името му с какви хора ще се спряга в бъдеще...!!

8

От хахахаха

преди 1 година

Забравих, Божков е дал пари за отбора на ФК "Левски", но това са нашите пари, откраднати от него, от нас, от децата ни, от пенсионерите. Да им преседнат на левскарите твзи мръсни пари, дано.

7

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахах Сираков отива на крака при Божков, почти доказан официално престъпник, със самопризнания, какви ги е вършил с подкупите. Ще му се кланя на килимчето, ще прави метани а може и някоя тръба да му направи, може и друго, всичко в името на дълговете на ФК "Левски". Излезе, че той най-милее за отбора и е готов да направи всичко за него. Може да даде временно да бъде използвана всяка част от тялото му щом е за каузата. Истински герой и левскар!

6

Анонимен

преди 1 година

Потомствен левскар съм, но пред варианта да "благодаря" на един обвиняем престъпник, който се укрива от правосъдието, и за отмъщение счупи държавата, предпочитам ФК"Левски" да фалира. След фалит ФК"Левски" може да се изправи с нов собственик или с пари от феновете, но след загуба на авторитет и свобода - не може.

5

Анонимен

преди 1 година

Изостаналите българи както винаги избраха пак най неправилните хора да ги управляват. Трабваше хората масово да гласуват за Божков. Човека още преди изборите каза че Слави се продаде а ПП обслужват чужди интереси. Ама кой да го слуша.

4

Сахар

преди 1 година

Васил Божков става Цветан Василев номер 2.Вече върти 3-та година у чужбина и отшумява от ден на ден докато стигне до момента, в който даже журналистите няма да му обръщат внимание...

3

Наситу

преди 1 година

Еми.. Благодарение и на Перушан сега Синьобелите си душат цръвата.. Докато не се отдръпне недоносеното поколение рожба на късният соц нещата ще са такива и в държавата. Клубовете трябва да се управляват както се управляват фирмите иначе на колене или по гръб.. и по корем става. Не може да се разчита само на ДС и Държавата сладури без мъдури?,!

2

Анонимен

преди 1 година

Сираков е почтен човек. Винаги е бил такъв... Каза, че ако трябва и с Ел Чапо ще се срещне в името на Левски.

1

Момо

преди 1 година

Това ли е най-важното в България? Да не фалира някакъв футболен отбор... Ми да фалира, бе! К'во толкова?