158

тя

преди 1 година

Купуват цвета на Света ! иначе биха били последни !

157

Пепи

преди 1 година

До Немо не е въпроса кой познаваш у фейса . а какъв си в реалността .

156

Тото

преди 2 години

По думите на Путин ще излезе че половината от интелигенцията на Русия са предатели, но той не осъзнава че никой вече не иска да работи за шайка олигарси и техния главатар.

155

Немо

преди 2 години

До ПепиПредполагам средата ти е такава просто.Аз също имам доста познати в чужбина - на три континента и сред тях също има много строители, шофьори и други не особено квалифицирани професии.Но също така познавам няколко лекари, доста IT специалисти (бивши колеги), инженери, икономисти и финансисти (дори един финансов директор на компания която със сигурност ти е известна :)А тези които си гледал там, щяха да са такива и тук - просто това им е квалификацията и уменията.

154

Пепи

преди 2 години

До Анонимен Личи не личи - това е . Бях четири години в Испания . Общо взето българите там са ... а бре строители шофери и чистачки .

153

Анонимен

преди 2 години

До Пепи Явно в България са останали най-умните българи ..... Личи си ..... по 80те процента.

152

Пепи

преди 2 години

колкото умните българи бягаха по Германия и сащ . Общо взето общаци и чистачки . Тук там некой шофер на камион .

151

Анонимен

преди 2 години

Това са главно украински гастарбайтери които прислужваха в Русия че в Украйна беше мизерия. Сега бягат от Русия за да не ги бият и от Украйна,за да дезерт ират от армията. ЗА бг има визи по 2000 $ и не може да влезнеш в САЩ.

150

Анонимен

преди 2 години

"Бедите ще дойдат от начетените хора" - старинно пророчество. Дявола *** по-лесно по-умните, защото те са загубили инстинктите си.

149

Анонимен

преди 2 години

Образованите и качествените хора са движещата сила на светът. И в България намаляват.

148

Анонимен

преди 2 години

Запада даде трилиони долари на Путин за суровини, вместо да си оправи държавата, Путин си заживя в неговите фантазии и следва катастрофа за Русия. При Елцин дяла на Русия от световния брутен продукт е бил по-голям, отколкото при най добрите години на Путин. Изводите са ясни.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "Русия е 150 млн души, с Донбас ще стане 160 млн." Хихихи. Нито Русия е вече 150 милиона, нито с Донбас ще стане 160 милиона, първо, защото в Донбас едва ли има останали повече от 2-3 милиона, второ, защото Русия няма да задържи Донбас, и трето, защото там е пълно с миньори и металурзи. Всичко с акъл ОТДАВНА се е изнесло. Изтичането на специалисти ще засили Русия по-бързо към пропастта. Вече не е 1918та - ефекта от науката се умножава СТОКРАТНО. Русия е загубила този ускорител.

146

питане!

преди 2 години

Не ме интересува войната в Ук, нито децата на руските олигарси, които бягат на Запад. Интересува ме Цената на Горивата, Цената на Електричеството, на Храната, на Транспорта, на Услугите в България!!! Лятото криво-ляво ще го изкараме, а Есента, а Зимата? Ето какво вълнува обикновения българин!

145

Гошо

преди 2 години

Свърши "Я работим колко да не заспим и они ми плащат колко да не умрем"

144

Анонимен

преди 2 години

МОСКВА ПОТЪНА,другари!

143

Анонимен

преди 2 години

А какво представлява обикновения руснак? Какъв им е профила, че се радвате толкова, кои щели да останат? :)

142

Антикомунист

преди 2 години

Самите руснаци отричат режима на путин.

141

aZ-ът

преди 2 години

Прав им път. Кой пък има нужда от лезбоци, трансжендери и наркомани. Дооооо-вииии-жддддаая---нне. Руснаците се пудиха как да ги изгонят, ето че сами си тръгнаха. Найс, а?

140

Тенгри Кан

преди 2 години

Сбогом, куфи! Нема да ни липсвате!;)))

139

Анонимен

преди 2 години

И идват в България.....