87

По-евтино

преди 2 години

Всеки ден ни облъчватс по-евтино. Реклами бол: чухте ли , хей вместо 3.00 лв струва само 2.99 лв и така всеки ден.

86

Анонимен

преди 2 години

И без комисия това са първите данни, които правителството трябваше да посочи, преди да тръгне с голямата кошница насам-натам.

85

Да ви пишкам

преди 2 години

На ЕС. Всеки поотделно се спасява . Този съюз се разпада, защото сащ така искат, това не го ли разбрахте, или се правят всички на клоуни....

84

profetey

преди 2 години

Проблема с газта е същия както при всеки бизнес. Когато искаш да смениш някой доставчик, то първо се договаряш с новия и като видиш че при новия всичко е наред, то спираш стария и готово. Сега защо не плащат на Русия за газта - еми просто - ако трябва другите доставчици да се конкурират с руския, при пазарна икономика другите губят заради цената. Но ако се спре руския газ, то другите вече може да конкурират и да доставят продукта си, без да може да договаряме по изгодна цена.

83

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е приключила още. Днес казаха, че 3 метрови бетонни окопи са направили по цялата фронтава линия на Донбас укронацистите, преди войната. Тези мръсни изчадия са се готвили за война, защото им е било напълно осъзнато, че това, което вършат неименуемо ще провокира конфликт с Русия. 40 млрд долара получават от Байдън, гласували са ги в сената. Ще има още много лошо да видим.

82

Анонимен

преди 2 години

Избираме хора,даваме им много пари за да управляват добре държавата,да намират евтина енергия,да се грижат ние да живеем по добре! Ако не стават за това ги сменяме,то е много просто! Те трябва да изпълняват желанията на мнозинството,защото народа дава и пари и труд! Просто е!

81

Анонимен

преди 2 години

Без да съм политик ( опазил ме Господ да падна толкова ниско и да си продам душата на ДЯВОЛА ) , но според мен главният въпрос не е "колко " а КАКВО ще ни струва този втечнен "УЖ" по-евтин газ ?!

80

Анонимен

преди 2 години

В западните държави си има частни компании,които купуват от руснаците.Държавата не я интересува с какви пари плаща търговеца! В БГ и Полша имаме държавни структури,сиреч държавата купува от руснаците и това мисля е разликата и болката!

79

Убре

преди 2 години

Велики размисли са ги обзели. Да се измитат всичките! Ще внасяме от Америка втечнен газ с кораби, това вече е за съд. Нямат срам и страх от Бога.

78

Тенгри кан

преди 2 години

Пичове, преди на 80ст.,з а 20 лв, пълних 24 литра, почти половин бутилка, а сега за същите 20 лева, пълна малко над 8 литра;))) Разликата? Разликата я прибират Кирча и Кокорча!

77

До 79

преди 2 години

С ЧЕРВЕНИЯ ГАЗ приключихме хахахахахаха

76

Бареков:

преди 2 години

"Зелен газ идва за балъците, които Кирчо вече прати за зелен хайвер. Операция "Шменти Капели" на амбулантните измамници Кирчо и Кокорчо, начената в МОЛ-а, е към своя край! Ще завърши с финалния пирует за вдигането на ветото за Македония. Евтин газ, зелени автомобили и зелен хайвер за балъци. Ама шарани за голата кирчова кука вече не останаха."

75

Анонимен

преди 2 години

Депутатите са умни хора.Нищят защо Газпром ни спря газта.И щото са толкова умни,не нищят що на Европа Газпром не е спрял газта."Бълга рите са *** народ"-мъдри думи от покойният Божидар Димитров.

74

До 76

преди 2 години

А русофилите ЛЪГАХА, че без раша нема газ. М.а имаааааа

73

Анонимен

преди 2 години

Това за евтин газ е МАНИПУЛАЦИЯ И ДОЛНА ЛЪЖА ОТ ПРЕМИЕРА КИРЧО КЕША. ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СКОРО.

72

До 56

преди 2 години

А.б.е ...то при русофилите спирка нема. Първо щяхме да сме на студен душ лятото без раша газ. Сега се оказа, че газ има и извън азия...*** за вас скъпа. Ако пък вземе, че влезе друга газ и то по-евтина...к.в.о ще мрънкате...че ни и ли??? Хахахахаха

71

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън е в недоумение. Защо тези Европейци не искат да увеличат плащанията си към НАТО, което героично ги защитава от варварските и безцеремонни доставки на евтин руски газ?

70

Costa

преди 2 години

България обяви споразумение за доставка на втечнен природен газ от САЩ по-евтино от това на Газпром, споразумението беше постигнато на среща между българския премиер Кирил Петков и вицепрезидента на САЩ Камала Харис.

69

Анонимен

преди 2 години

Кво нищите б.р.е! Отървахме се от раша газ и ЗАВИСИМОСТ!!! Има и други източници на газ, енергия и т.н

68

П.К.

преди 2 години

Шумотевицата за "договорки", за "по-евтин газ" са приказки от хиляда и една нощ...