62

Чичо

преди 2 години

"На Украйна се падат едва 1 процент от вноса на стомана в САЩ" Този процент е предостатъчен, за да се превърне в оръжие, което да бъде продавано по света за да сее страх и смърт. Но какво струва един човешки живот, какво изобщо струва живота на другите за минаващите през трупове щатски милиардери. "Нищо лично, просто бизинес'

61

$$$??? провалил се

преди 2 години

Историята има много показателни обсади на крепости и градове.Много малко са успели да оцелеят Тук вече няма кой да ги спаси защото те са вече пушечно месо.Изоставениса от всички.Имат шанс да се предадат или да умират като *** лешояди .Упорити са но това ще ги доведе до безумие. Без вода и храна ще станат канибали което ще ги доведе и да се избиват между тях.И така до до последния украинец.Ще има да утешаваме много от техните вдовички.

60

Alex

преди 2 години

Дърва за калорифер :) хаххахаххахахахахаха

59

Klinghoffer

преди 2 години

До АнонименВикаш, и на Азовско море това му е фашисткото име :D :D :D

58

Анонимен

преди 2 години

До 76 - Ильич е друг завод в Мариупол, малко по-северно разположен от този и вече прочистен )))

57

Анонимен

преди 2 години

Нацитата в Мариупол да благодаря на др. Сталин! Че ако ги нямаше тия заводи толкова укрепени - досега Азовци да са изметени 100 пъти и щеше да се говори за друго в новините

56

Sikander

преди 2 години

До Напомняне 59.Приятелю!Виждал съм късогледи хора,но късо мозъчните са по рядко Защо забравяш че Америка след войната 1945 помогна на враговете си Германия и Япония и за 10 години ги доведе до разцвет.Гърция прие американски бази и сега те взимат 3 пъти по голяма пенсия.Ако в една кутия сложиш диамант,тя става ковчеже Сложиш ли нечистотия става боклучарник.Така е и с главите ни.Не си пълни главата с лъжи.Това е ***.

55

Анонимен

преди 2 години

Горките нацисти щели да стават подземни хора. Даже един заявил, че мислили за вечни времена да остават там. :D ZzZ

54

Чоко

преди 2 години

След като с Ковида не успяха да ни занулят сега пробват с война. Така или иначе целта на световното правителство е пълен рестарт и докато това не се случи ще има нови и нови простотии.

53

Анонимен

преди 2 години

Рашките един завод не могат да завладеят, тръгнали света да заплашват. Още се чудя на акъла на бг русоробите.

52

Елена

преди 2 години

Брей

51

Анонимен

преди 2 години

Украйна само да изнася руския скрап ще печели, даже без да й работят металургичните заводи.

50

Ти

преди 2 години

Много старо желязо, виждат там нашите политици от прехода и сега, истински "бизнесмени", като от Столипиново и Факултета. Вероятно това я чака и Украйна, скоро ще я минат термитите, нищо няма да остане.

49

Жабарски Глупости

преди 2 години

Жалко за времето на хората които четат тези статии.. Ако някой е работил или строил подобно съоръжение няма да се изненада от капацктрта. Поинтересувайте се за Кремиковци например, завод на Мерцедес, Опел и др. Всички тези подземия са обслужващи помещения, а това че сега някои ги ползват за други цели си е друг БИЗНЕС. Но иначе е Урко/красен статията за лаици и кибици. Жалко за бедните души които няма да излезят вече живи! Жалко и за кибици те които вече с манипулирани и коментират глупашки!

48

Напомняне

преди 2 години

Споко, те краварите ще ви дават на кредит, до когато затънете в дългове, до степен , когато няма мърдане. Вече сте политически зависими, ставате и икономически. Да ви е честито!

47

Анонимен

преди 2 години

Цялата война е фарс, едните уж воюват, ама не, другите се защитават, а дали? Едните се крият по дупки, болници, училища и домове, после реват, че ги бомбандират. Другите в стремежа си да не убиват, биват убивани и им се налага да ликвидират криещите се зад цивилните .... но газта по тръбите си върви и бизнеса не спира, нито с горивата, нито с оръжията. А най-ужасното е, че уж демократичния свят поддържа финансово, оръжейно и логистично това безумие, вместо да се търси ДИПЛОМАТИЧЕН ИЗХОД

46

Анонимен

преди 2 години

Войната е ужасен сценарий, с невинни цивилни жертви и грозни амбиции на ***, от двете (а дали са само две) воюващи страни, забравили съществуването на дипломацията. Да си силен не е нужно да си бабаит. Да си слаб не е нужно да жертваш народа си само за да се изкараш жертва, ДИПЛОМАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!!!

45

Чува се че

преди 2 години

В един пт тези заводи изчуквали новия мозък за Зеленката че старият му се е постопил от КОКАинЕ.

44

ВОВА мЕтай АТОМА

преди 2 години

и който се е окопал по заводите да остава там вовеки.

43

Анонимен

преди 2 години

Без евтина руска газ заводите спират и после остава само за скрап както СДС съсипа Химко Враца.