42

До Анонимен 32

преди 1 година

Унгария, Англия или Швеция случайно да са с валутен борд? Лева така или иначе умре 90те! RIP

41

До Анонимен 38

преди 1 година

Бай Тодор правеше така, защото имаше СИВ. Отделно нашите откровени *** не ставаха за нищо! Само на необятния руски пазар, главно консерви и зеленчуци. Урана и златото ни го прибираха по партийна линия и ни връщаха "евтин" бензин. Бяхме си откровено колония. То всъщност и сега сме такива, благодарение на енергийната мафия. Хубавото е че явно края идва. Затова и ни обясняват за убавия и "евтин" руски газ и как не можем без него!

40

Анонимен

преди 1 година

преведено подкрепят ембаргото но за тях да не важи

39

До 40

преди 1 година

Питай баба си, кво точно е правил и как се светна на време, да продава руски ресурси в замяна на евро технология. Друг е въпроса, че не му стигна времето и че СССР се разпадна. А демокрациятв иначе е много доносена. Прав си... :) Яж банани и дъвчи дъвка... всяко производство става с ресурси, а другото е мечти.

38

Орбан

преди 1 година

Ще подкрепим ембаргото, когато гущерът пръдне!! Ясно??

37

До 16

преди 1 година

Бай ти Тодор какво точно правил? Живееше на дотации от СССР и като му ги спряха се видя че социализъма е недоносче.

36

Анонимен

преди 1 година

Нямам нищо напротив да купуваме от САЩ и газ и нефт... Нека те да купуват от нас 90%, от това което произвеждаме, за 10 години напред. Бай Тодор така правеше с РФ...Но да купуваме нещо в името на демокрацията, не върви...

35

Анонимен

преди 1 година

До До 36--- Та , какво стаНА с лабораториите на щатите в Украйна ?

34

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите над 70г . : "Искаме да благодарим от сърце , на БСП , СДС , НДСВ , ДПС , герб , ПП , ИТН , ДБ , ДСБ ,.... за нашето щастливо детство , когато тях ги НЯМАШЕ !

33

Стамат

преди 1 година

....Сиярто обясни, че пълна забрана ще повлияе сериозно на унгарската икономика. За това и няма как да бъде приета....Това го татуирайте на челото на Петков!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Искам референдум... :)) нека ни питат, защо например, Унгария, Англия и Швеция не минаха на евро?! :) така ще може да имаме, за образованието в България.

31

Язе

преди 1 година

БРАВО на унгарците!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Това което не ви казват е, че унгарците нямат ДПС, БСП, ГЕРБ и производни на БКП....

29

Т.е.

преди 1 година

Ние винаги ЩЕ си държим на ИНАТА !

28

Анонимен

преди 1 година

Лафът за бългаирте , от другите държави : ''Бг влезе в НАТО и остана без армия / както и ЕС е без армия/ , после влезе в ЕС и остана и без икономика , сега се очаква да влезе и в шенгенското пространсво , за да остане и без пари'' !Дали е вярно на практика , или е обратното !

27

SS

преди 1 година

А наш Кирчо кво вика дуписе яко и елате не нагласете па покрай мен и всички българи, само и само да ми викат браво. ОСТАВКА

26

И-Д-И-O-T

преди 1 година

Ние сме ЗА санкции, чрез които санкционираните сме ние :))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

Унгарците нямат море , затова явно няма и американски кораби .

24

Анонимен

преди 1 година

*** история !Виктор Орбан : '' Искам народа ми да живее добре '' !Кирил Пъ-то : ''Искам другите държави да са добре'' .. ! Има ли разлика , и двамата искат !?

23

Ооо

преди 1 година

Още 1 пример, че от много акъл файда няма! На всички им е ясно какво се иска, но тъпо и упорито няколко държави казаха, че държат на своето и се правят на неразбрали! С което накрая ще успеят! Нашите умници - всичко са чули и разбрали и чинно изпълняват като пионки! Вече се изложиха няколко пъти все по 1 и също начин с бързане и надупване! После им сърбаме попарата и викаме - то май хубуу беше!