68

Найко

преди 2 години

Не съм гласувал за това правителство но мисля че се справя Отлично ,Е кой Възраждане и ГЕРБ на Путин ли да управляват.Учудвам се на Путиновите. Хакери Знае се че по възрастните са обработени про Руски. Младежите са Американофили и смятат Руснака за Приметив,Путиновите Хакери Хакнаха Сърварите на Пощата и така наказаха Пенсионерите,,Техни приятели,,е това си е глупост на Митрофанова компания да накажеш приятели

67

Лллл

преди 2 години

Дават се грешни пари за навлеците от Украйна . Настанени са по морето в хубавите хотели и ни излизат скъпо . А пенсионерите как успяват да покрият всичките си разходи за мен е непонятно

66

Алоо

преди 2 години

Това 10 процента е лъжа.Сложете и още една нула...За да е реално.

65

Алеко

преди 2 години

У нас пенсионерите отдавна са повече от работещите,тогава е ясно,по малко работещи помалки пенсии!Фондовете отдавна са оцоцани,изпапани и са в хотели,апартаменти,коли и къщи за тъщи!

64

Анонимен

преди 2 години

При инфлация от 50% до септември тази година,каквото и да ни говори този папур всичко ще е на ха вая!

63

Анонимен

преди 2 години

Да напомня :Депутатите да не забравят да си вдигнат ПАК заплатите със 700 ЕВРА !За депутатите / както беше при И.Костов/ инфлацията е 70% , а на другият ден за народа е 3 % !Това само ФЪФ БГ МОЖЕ ДА СЕ СЪТВОРИ !

62

Анонимен

преди 2 години

До Ванката... ФЪФ Бг , всичко е възможно , нищо чудно и това да са сътворили , под масата , ''ХИТРИНКИ '' КАКТО ГИ НАРЕЧЕ ИВАН ГАРЕЛОВ , при Георги Любенов в предаването по БНТ !

61

Феро

преди 2 години

Кога ще падне тавана на пенсията. Защо се ощетяват хора които са внася ли а се дава на хора без стаж.

60

Анонимен

преди 2 години

Акциз при храните!!! И това го казва икономист!

59

Ванката

преди 2 години

Плодовете и зеленчуците, както и останалите храни НЯМАТ АКЗИЦ, депутатче неадекватно! Акциз имат само горивата, цигари и алкохол. Мотив за акцизите и да се ограничат вредни и разточителни стоки - само че не знам кое му е вредното при горивата, след като са необходимост. Но явно идеята е да се пълни хазната, да се дере данъкоплатеца, и да се крадат и разхищават парите им.

58

Анонимен

преди 2 години

Докато се съгласявате да работите за минимална работна заплата или да ви плащат под масата,няма да имате високи пенсии.

57

До 56

преди 2 години

Новият заем е за покриване на старите бокови заеми.Освен това от него са платени 4,5 милиарда като компенсации за бизнеса,2 милиарда за пенсионерите,увеличение на детски и майчински,безплатни детски градини,помощи за бежанците.

56

До 54

преди 2 години

Ако се премахне минималната пенсия,а ти си работил 8 часа,но официално са ти плащали за 4 часа,а другите си вземал под масата,или с други думи вместо 800 или хиляда лева,си вземал 400 или 500 по ведомост,тогава и пенсията ще ти бъде 200 лв.,вместо сега официалната минимална 400 лв.и никой няма да може да те защити.

55

пенс

преди 2 години

А нови заеми обсъждат ли се, или за тях няма нужда?

54

Анонимен

преди 2 години

За да има високи пенсии трябва работниците да са заинтересувани от по-високи осигуровки, а това при сегашната уравниловка с минималната и максималната пенсия, няма как да стане. Работещите като виждат, че не се плащат пенсиите според осигуровките и укриват доходи и не плащат осигуровки. После са с ниски пенсии и реват.

53

Анонимен

преди 2 години

По швейцарското правило, пенсиите трябва да се увеличат с 8,4%, а не с 6,1% както ни лъжат. Справедливото решение е ежегодно преизчисляване на всички пенсии с осигурителния доход от предишната година и разбира се без минимална и без максимална пенсия.

52

Анонимен

преди 2 години

За да има високи пенсии,трябва да има високи заплати.Ама работодателите не давааат.Докато не се научат,че трябва да стимулират добрите си работници и да им плащат подобаващо,ще си тъпчем на едно място и ще упрекваме всяко правителство,че не дава високи пенсии.

51

Тенгри кан

преди 2 години

Обгрижване на пенсионерите, защото това е основната маса от гласуващото население по селата. Огледайте се и ще видите, че е така. Този процел с пенсиите е за следващите избори, които ще са скоро, ищо, че САЩ тургат по некое рамо на Киро.

50

До 46

преди 2 години

Да беее,въобще не са мръднали.Само апартаментите поскъпнаха двойно,а останалите цени си пълзяха непрекъснато нагоре,за да не ги усетите.Тока,парното и водата се повишаваха 2 пъти в годината,веднъж от 1.07 и после от есента.Как пък ти не си го усетил?Да не се бил на държавна хранилка или някой от родата?

49

Анонимен

преди 2 години

Оставка, ***!