13

Анонимен

преди 2 години

Гледаите какво пиете цената е според качеството,дали водата е замърсена и дали има болести и тежки метали,и от кога не са сменяни тръбите.

12

Гого гого

преди 2 години

Цената на водата се вдига зашото на мутраците им трябват повече пари за по качествена дрога и по елитни простутутки - да не мислите че на някои му дреме имате ли вода .

11

Киро Мустафа, Козяк

преди 2 години

Нека ви селяни прости! И Запомнете-ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!

10

Гост

преди 2 години

имам познати от там качество на услугата е под всякаква критика вода няма режим е като я пуснат въздух върти водомера няма никакво налягане пералня не може да работи ,освен това е *** и непрозрачна

9

Анонимен

преди 2 години

Нали Петков смени шефа на ДКВР, защо пак растат цените?

8

Анонимен

преди 2 години

Скоро като им отрежат водата напълно, ще искат да плащат двойно, само да им я пуснат пак, ама ще са я изконсумирали и платили във вид на зелена електроенергия на някой мутринвеститор с частен самолет.

7

Qanon

преди 2 години

Само да си кажа... Най-хубавите ми години бяха по времето на комунизма, кой каквото и да ми разправя!

6

Qanon

преди 2 години

От кога "па ..- ра -.. зит" е забранена дума, бе админски?! Майчицата ти недовършена!

5

Qanon

преди 2 години

Щом вдигат цените на всичко, да вдигат автоматично и заплатите! Иначе тая държава в очите на хората, се явява ***!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Лошият " комунизъм " ви осигуряваше вода за стотинки , хляб за стотинки , месо за дребни левчета , почивки , санаториуми , лечение , образование - ПЛАЩАЙТЕ сега и се НАСЛАЖДАВАЙТЕ на "демокрацията " си , защото това ще бъде вашето бленувано бъдеще - ПЛАЩАНЕ , РАБОТА , ПЛАЩАНЕ , РАБОТА и мнооого ЗАЕМИ !

3

Анонимен

преди 2 години

За какво ние вода - Нали борабата беше да няма Москвичи и да има банани в изобилие - Сега пък каво искате ?! Когато при толкова вода в България "Бизнесмените " ви ПРОДАВАТ вода за пиене НЕ реагирахте , и не протестирахте - КЪДЕ е ВОДАТА на БЪЛГАРИЯ , а гледахте само да се подмажете за "работни места " и мизерна заплатица ! После същите тези " Бизнесмени" подкараха са вашите неизплатени заплати Бентлита , яхти и луксозни жилища в чужбина , и Вие пак никаква реакция - а сега била скъпа водата ?!

2

"ДЕМОКРАЦИЯ&quo

преди 2 години

Много модерно стана напоследък протестирането!

1

Анонимен

преди 2 години

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ШОФЬОРА НА САМОЛЕТ И ШАЙКА БЕ, СЕЛЯНИ ПР0СТИ !!!!!!!