86

Авангарден нефт

преди 1 година

Това е гробище на надеждите и плод на промяната.Това е гробище на демокрацията и плод на проблеми.Това е гробище на добротата, и плод на омразата.Това е гробище за истини и плод на далавери големи.

85

Анонимен

преди 1 година

А какво трябва да направим?Да си купуваме по-скъп,за да ни е гадно?Щом ни е било комфортно значи е било добре.

84

Анонимен

преди 2 години

То па един нефт... Двигателя дава разход 10/100 при норма от 6/100 от производителя. Като ходя в Гърция и си прави 6/100.

83

Анонимен

преди 2 години

Българската държава е проспала дълъг период от време в комфорта на руския нефт за липса на алтернатива на доставки от Близкия изток. --- Aз си мислех че пазара определя кой какво купува и от къде купува... Оказа се че не бил пазара определящ а ИДЕОЛОГИЯТА ... Добре де ние от там се връщаме и знаем какво означава ПОЛИТИКАТА да определя пазара ... Сега кво строим - Демократичен Либерален Комунизъм или що?

82

До Смръдляков

преди 2 години

"По добре без топла вода и на студено, отколкото да се снижавам пред Путин. Американската газ може да е скъпа, но свободата е безценна!" - - - Който е направил подобен шизофренен избор е редно сам да си седи на студено, гладен и мизерен. Като ония вносни елементи, дето ни български знаят, ни английски, ни от управление нещо разбират, ни знаят дори какво е България и къде е тя. Нас това, нормалните хора, не бива да ни засяга. Но не би, защото ни управляват слугите на Байдън и Урсула.

81

Анонимен

преди 2 години

И понеже сме много "умни", взехме, че го напуснахме този комфорт на сила и под давлението на западните господари на Киртака - пуделът на Байдън и Урсула.

80

Анонимен

преди 2 години

Комфорт? *** нали пазарна икономика Ве? Те продават изгодно, ние купуваме изгодно. Или мантрите за невидимата ръка на пазара важат само ако тая рака те преджобва в посока страната на Сащисаните?

79

...ама има банани...

преди 2 години

България демокрацията я съсипва дълги години... години....в коя сфера има напредък и дългосрочни визии???? В никоя сфера..... Всичко е разруха....

78

Анонимен

преди 2 години

И защо жълтопаветника смята, че нещо е проспано? Така са му казали да говори ли? Защо трябва да се търси нещо, когато го има? Сигурно, за да се угажда на чужди интереси, не български, продажни! Сега "любимия" ЕС подготвя закон с който ще криминализира "неспазването" на санкцийте. Т.е., искаш топло, светло, храна... - затвор!Та така те с евро-гейските ценности!

77

Гого гого

преди 2 години

И защо трябва да си разваляме конфорта от руския петрол - за да угаждаме на краварите - ти биха ли си прецакали икономиката заради нас - както ние го правим заради тях в момента - може ли някой американски *** да ми обясни - че съм прос и не ми е ясно

76

Анонимен

преди 2 години

Американците не помагат на никого, те крадат от всички.

75

Анонимен

преди 2 години

На Кравария не и пука за нас, но хубавото е, че ни съвпадат националните интереси в момента. Да се освободим от руските нръсни пари и зависимостта си от Рашистан. Колкото англичани и американци са ни направили мръсно, Русия и СССР десет пъти по толкова. Спомнете си Македония кой отдели от нас, спомнете си Съединението, кой беше против, спомнете си Левски и убийството му (Граф Игнатиев) и какво ли още не.

74

Анонимен

преди 2 години

Aко някой си мисли, че кравария някъде там през океана го е грижа за Българите, да си помисли пак. Когато бяха голямите пожари в България, Русия отново ни помогна и пак ще го напрви. Колкото и да искат русофобите да ни разделят, нама да стане. Ние сме едно цяло. Без значение политиците и политиките.

73

Христо Христов

преди 2 години

"... aлтернативни доставки за "Нефтохим"." - Първо, не е нефтохим, а е Лукойл. Второ, Лукойл ечастна компания с най-голям акционер холандската банка ING. Трето, частните фирми гонят печалба и това, че са купували руски петрол означава, че той е бил най-евтин. И да, сега заради нато и ес трябва да купуваме скъпи неконкурентоспособни продукти.ЕС и НАТО - командна икономика където пазарът и свободната инициатива робуват на идеологията, при това идеологията за човека, чието име знаем.

72

Анонимен

преди 2 години

Е нали сме капитализъм и свободен пазар? Защо все чакаме на "държавата" да свърши нещо. Къде са великите български капиталисти и бизнесмени мултимилионери и милиардери? Защото те не направиха досега инвестиции както правят техните колеги в САЩ? Да построят нови рафинерии и да осигурят доставки от Саудитска Арабия и др....... ама нещо никакви ги няма нашите бизнесменченца.

71

Херсон

преди 2 години

Власти Херсонской области обратятся к президенту России с просьбой включить регион в состав России!

70

Анонимен

преди 2 години

65, шопи, граовци и винкели са печенеги.

69

Смръдляков

преди 2 години

По добре без топла вода и на студено, отколкото да се снижавам пред Путин. Американската газ може да е скъпа, но свободата е безценна!

68

Анонимен

преди 2 години

Алтернативен газ на тройни цени?

67

ОФ

преди 2 години

Гламарските пиндостански слуги трябва да забравят словосъчетанието "комфорта на руския нефт". Преди два месеца късогледият колективен запад прогнозираше 200 рубли за $1, а след спирането на 1/3 от укропския транзит, е на път да купува нефта по $200 за барел.