19

Правда

преди 2 години

Нека международните медии спрат да вярват и разпространяват лъжите на ислямските терористи защото така стават съучастници в престъпления им като лъжа клевети, терор срещу невинни хора и народи като Израел, които са и престъпления срещу правосъдието,човечеството мира и дяволски зли дела срещу Бога. Защото дори да се разминат с човешкото правосъдие, ислямските терористи и съучастниците им,които ги подкупват,въоръжават и разпространяват лъжите им,никой злодей няма да избегне Божия праведен Съд.

18

Истина

преди 2 години

Нека всички медии съучастници в ислямската фалшива пропаганда от лъжи и клевети срещу Израел като от АлДжезира която разпространи ислямските лъжи че Израелските отбранителни сели са убили ислямската журналиста преди всякакви разследвания в които палестинските терористични власти отказаха да участват и да изчакат именно защото разчитат само на измама за узаконяване на непрестанния си терор, нелегална окупация на Израел и всичко е за милионите подкупи от ООН за престъпленията на ислямските

17

Българщина

преди 2 години

Не, че нещо, ама не видях сополиви статии за 20-тината убити израелци през последния месец... Пак дабъл стандардс по европейски. И накрая ще се окаже, че палестинците са я отстреляли по погрешка, ама новината си свърши работата.

16

Няма Сакнции

преди 2 години

Защото Талмудистките агресори и супермасистки управляват света!

15

Анонимен

преди 2 години

Няма как да наложат санкции - Те ги ИЗХАРЧИХА ВСИЧКИТЕ до една за Русия , пък и Палестинците за какво са им и какво могат да вземат от тях - то там само каманяк !

14

Чичо ДЖО

преди 2 години

След краварарите , Израел са най-големите агресори в света.

13

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно. За Арабия не давам и пукната стотинка. И всичките да изчезнат ще е супер.

12

Анонимен

преди 2 години

Много добра новина! Днес, вземете си бележка.

11

PG

преди 2 години

Сега да обявят Израел за агресор,те не че неса

10

Анонимен

преди 2 години

арабите за един месец избиха над 20 цивилни израелци в различни градове, и то не в гранични райони, нито в спорните територии на западния бряг, понеже един техен ходжа за пореден път на рамадана им каза да ходят да колят неверници немюсюлмани. най-вероятно, израелците тихомълком обикалят сега по западния бряг и 'си обръщат другата буза', ама са с автомати, не с мечета и цветенца. да се оправят там, братовчеди са все пак.

9

Анонимен

преди 2 години

Санкций ще има ли? Оръжия на Палестина ще се доставят ли? "колективния" запад ще се изправили като един?

8

Анонимен

преди 2 години

Някак си по демократично е когато израелците а не руснаците трепят ***

7

Taню

преди 2 години

Да работиш в Ал Кудс е кат да членуваш в него. Див фундаментализъм...

6

Анонимен

преди 2 години

Леле, ако това се бе случило в Украйна сега! Руснаците щяха да разберат какви са. Цялата "демократична" световна общност щеше да им се стоваро на главите. Иначе същата последователна, морална и т.н. световна демократична общност се хвърли да освобождава Надежда Савченко. Впоследствие наградена със званието "Герой на Украйна" щото свитнала двама руски журналисти. Е, насочила минометния огън по тях.

5

Анонимен

преди 2 години

А не това не е операция, а война, санкции за Исраелл.

4

Ужас

преди 2 години

Щом не е Украйнец не е "важен"

3

ЕС мека китк а

преди 2 години

Веднага да се наложат санкции на Израел.

2

MONAD

преди 2 години

Международната общност няма ли да наложи санкции на Израел за нелегална окупация и анексация? А за постоянни убийства на деца, жени и цивилни като цяло? Нека всички военни престъпления бъдат осъждани, но нека не сме двулични.Европейците и западния свят като цяло имат много проблеми с моралното превъзходство.

1

мдаа

преди 2 години

Санкции??? Или те са само за Русия???