116

Крем против слънце

преди 2 години

Всеки ден нова закана, всеки ден ново заклинание, всеки ден ново вещерство. Колкото пъти се е появила, а то е нон стоп, или клиширани фразички или санкции и кръвожадност. Коя е тази дето се разпорежда свободно с милиони хора?

115

Ламята

преди 2 години

ДрОгари евроатлантици,въпросче?От къде,ще внасяме ядрено гориво и къде ще пращаме отработеното.Сега е момента е харвардските капацитети да почнат да мислят по този въпрос.

114

Анонимен

преди 2 години

тая dъrta paчa razbira само or ebane и смяна на памперси да я назначат като слугинче на памперса да му бърше ***

113

"фашистка Русия

преди 2 години

До АнонименВсеки нарича другия фашист, вече стана банално. Не знам кой какъв е, знам категорично кой е простака и нагаждача.

112

Лов на вещици

преди 2 години

Тези от въхушката на ЕС надминаха Брежнев и Хрусчов. Онези поне си траеха. Сега всеки ден слушаме призиви, закани, анализи, предписания от тази уж безкомпромисна чиновничка. Абе колкото пъти се появи, все лов на вещици, аман!

111

ира

преди 2 години

Потомствена високо платена чиновничка. Кой е избирал пряко тази госпожа, та тъй свободно борави със съдбите на хората?

110

А от Ирак насам?

преди 2 години

А колко пъти САЩ бяха наказани от първата война в Ирак, от втората война в Ирак, от бомбите над Югославия, от изкусните маневри по дестабилизация в арабските страни? За някои по-стари и "незначителни" моменти не говорим даже. Кога САЩ бяха бойкотирани на спортно състезание или в международна организация? Що за инфантилна тартюфщина?

109

Анонимен

преди 2 години

Тази госпожа от снимката става все по-фанатизирана.

108

анонимен

преди 2 години

А ми реално санкциите засягат нас европейците

107

Д

преди 2 години

Да де но не знаете какво пишат обикновените руснаци в мрежата. При тях нещата стават по зле всеки ден всичко поскъпва няма внос производство нямат или не е достатъчно. Китай и те лека полека се изнасят от там така че нищо не им е добре

106

ХХХ

преди 2 години

И колко % от тия санкции засягат по скоро ЕС и държави като България от колкото Русия ?

105

Анонимен

преди 2 години

всичкото което е писано се отнася за укрите и на запад санкциите сплотиха народа руски вие не знаете руската душа щом се отнася въпрос за матушка россия ние ще ядем снег за деликатес матушка россия нема да я предадем икономиката ще сия вдигнем без вас.вие ще сте пострадалите увас има инфалация не унас в русия у вас бензина е скъп а унас копеики увас хляба е скъп и олиото в фрг 10 евро за л. за какво се хвали тази стара бабичка да си гледа внуците а тя обеща на кирчо че ще унинира газ в кофи

104

Гошо

преди 2 години

Санкции до дупка. Сбогом моя русия..

103

Анонимен

преди 2 години

Тези *** още ли търпят джуджето си, то верно промените за тях не се усещат веднага ама могат да проявят малко прозорливост до къде ще стигнат. Русия и Китай да служат и слушкат на който им купува продукцията, че да не останат без пазари.

102

Анонимен

преди 2 години

Заводи се строят!По-добре ресурси без заводи, отколкото заводи без ресурси.Руснаците си произвеждат собствен 16-ядрен Елбрус на 16nm без шпионските елементи, както са процесорите на Интел и Амд. Проблемът е, че нямат локална високотехнологична фабрика за производство на процесори, но ще си направят. Дотогава милиони бройки ще минат Руско-Китайската граница, някак си случайно, без отчет и без проверка.

101

Анонимен

преди 2 години

Когато наказваш едно дете за щяло и не щяло. Идва момент в който то започва да си прави каквото си поиска, така или иначе ще е наказан.

100

Анонимен

преди 2 години

Днес от Киев официално украинско лице каза, че 1. половината депутати на украинския парламент са напуснали страната; 2. Руските сили постепенно и неотконно превземат градовете им един след друг и напредват към централна Украйна. Може да се чуе в репортажа на БНТ на Александър Марков.

99

питам?

преди 2 години

На Мърсула заплатката ще и стигне си плати тока, ми ние ко прайм?

98

малко факти

преди 2 години

Днес по новините на БНТ в 12 репортерът Александър Марков каза от Киев, че там са минирани стотици кв. км.!!! Кой и кога ги е мимирал? Да не би руснаците за два дена да са посели мини по полето и в билищните им сгради? По повод санкциите: Китай беше абсолютно затворена икономика, направили са си вътрешни схеми и икономиката им расте с немислими за Европа темпове; След Втората световна война и на Германия, и на Япония са им блокирали банките, те са си устроили Шпаркасе и др, финансови учреждения.

97

Анонимен

преди 2 години

И на ''КОЙ'' проработиха санкциите ? Или понеже няма какво да кажем ще сътворим глупост : Важното е че си направихме ''кефа'' !Егати кефа , в кеН-ефА