11

Анонимен

преди 2 години

ходих в Одрин наскоро, преди това в Истанбул - прахът за пране е тотален ***, дрехите -тотал щета, всичко е едий копторлък в Тюркието

10

турчин

преди 2 години

не всичко е менте в Турция има и някой хубави стоки, рядко ама се произвеждат и някои качествени неща.

9

Анонимен

преди 2 години

до 8, турците сте най-големи производители иизносители на ментаци

8

Анонимен

преди 2 години

не, турците сме най-големите износители на футболисти и на всичко. Да живее великия вожд Реджеб Ердоган че вдигна пенсиите от 170 на 200 долара, и заплатите вече вземаме по 300 долара на месец, американци, французи, холандци, белгийци, всички ни дишат праха

7

vlady

преди 2 години

В България има достатъчно магистри, доктори и хабилитирани лица по футбол. Има и голям брой качествени позиционни играчи с умение да маневрират прецизно по терена, да заемат позиция, да наблюдават играта отблизо и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака за разлика от посредствените хърватски житни бегачи без позиционно чувство и стратегическо мислене. Също нашите футболисти имат отлична алкохолна подготовка и владеят на висота важните финтове по масите в чалготеките.

6

Анонимен

преди 2 години

като станем и ние 3 милиона, ще имаме 100тина фустболисти, и ще ни казват,че сме щастливи.

5

Анонимен

преди 2 години

Доста по-добре говори за една държава най-голям процент от БВП в технологичния сектор на глава от населението (България), отколкото сръбските аутсайдер чалгари (Хърватия) и техните футболисти.

4

Да

преди 2 години

За да изнасяш футболисти първо трябва да имаш футбол, което обобщава стадиони, бази, добри треньори и хора с амбиции, които искат да играят модерен футбол, а не някакви мислещи се за големи футболисти "чалгари"!

3

Дачо

преди 2 години

Те си нямат перука

2

Max

преди 2 години

Ние пък сме най-големият производител на чалгари на глава от населението.

1

Перуката

преди 2 години

Интересна новина! Наздраве