301

Анонимен

преди 2 години

Ето какво ще стане. Русия бавно, но сигурно ще унищожи всички украински войски, разгромената украйна ще се разпадне, една голяма част ще отиде за РФ, най яловите части ще останат украински, други могат да преминат към Полша и други европейски страни. Всичко това може да се проточи известно време от запада, но не и крайния резултат - победата на Русия. В изгода на украйна е да се предаде възможно най-скоро време, колкото повече се съпротивляват, толкова повече загуби ще има за тях.

300

Мда..

преди 2 години

До НЯМА ПРЕГОВОРИ!Като цъфнат налъмите в банята...

299

Ей

преди 2 години

Пиши като човек с малки букви бе, Йофчо !

298

Вътю.Т.Панчев

преди 2 години

Ми ВСИЧКИ ЗВЕРСТВА в СССР СА БИЛИ И БЯХА ИЗВЪРШВАНИ ОТ УКРИ ...херущът е дал ЗА РАЗСТРЕЛ НАД 40 000 души през 1937 ..., ,,гошодомор"ът е ИЗМИСЛЕН от укрите дето командваха 50 години и накрая развалиха империята за да прикрият маларийната епидемия и грабежите в селата през 30 те години и за капак забраниха грузинския език през 1978 и бая народ изтрепаха в Тбилиси ....МАЙ И ТУКА НЯКОЙ ЗАБРАНИ ТУРСКИЯ И КРЪЩАВАШЕ ...И СЯ - НА ВИ ДПС

297

Писна ми

преди 2 години

Искаме ,ДА! Заради интереса на ФАЩ, на тези така им го набиха отзад, че никога няма да са същите! Като политиците са ги продали, защо ние ще плащаме сметките? Да преговарят , и да престанат с постановките!

296

ГОРДИТЕ УКРАИНЦИ...

преди 2 години

...ИЗОБЩО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ БОЛШЕВИШКИЯ ТЕРОР , ГОЛОДОМОРА , МАСОВИТЕ УБИЙСТВА И РЕПРЕСИИ ПО ВРЕМЕТО НА РУСКАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ И КОЛОНИЗАЦИЯ НА УКРАЙНА!!///ЩЕ СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК , ЗА СВОЯТА СВОБОДА !// СЛАВА НА ГЕРОИЧНАТА УКРАЙНА И НЕЙНИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ!!!!// ГОСПОД --ВИНАГИ ДА Е С ТЯХ!!---ЯКО ДА ИМ Е ДУПЕ НА РАШИСТИТЕ....ПОБЕДАТА ЩЕ Е ЗА УКРАЙНА!!!!

295

НЯМА ПРЕГОВОРИ!

преди 2 години

НЯМА И ДА ИМА ---ДОКАТО РУСИЯ НЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ВСИЧКИТЕ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА!///...НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ --РУСИЯ ЗАПОЧНА ТАЗИ ВОЙНА ... И РУСИЯ ЩЕ ПРЕГЛЪТНЕ , ГОРЧИВИЯ ХАП НА ПОРАЖЕНИЕТО!!!//..ПРОСТО НЯМА ДРУГ ИЗХОД!!!!!!!!!!

294

Дипломат

преди 2 години

До Мда-За какви преговори иде реч? Няма нужда от никакви преговори - решението е супер елементарно. Агресора се изтегля от ЦЯЛАТА територия на Украйна, плаща си под формата на следвоенни репарации нанесените щети, понася тежестта на санкции за поне още десетина години, обособява се демилитаризирана зона в граничната област и това е. Няма нищо сложно, трудно и подлежащо на преговори.

293

Анонимен

преди 2 години

До Алито от СофияСпри белото или на каквото си там, че мнооого ти личи!!!Спокойствие по границата с Рашистан няма и не може да има!Питай финландците за 1939-та или поляците ...те имат "топли" спомени от руското имперско мислене!!!

292

Мда

преди 2 години

Разбира се, че Европа няма да бъде посредник в преговори. Европа е посредник само във въоръжаване. Европейците са прикрити фашисти но не искат да си го признаят.

291

Уникат

преди 2 години

До Малко за политика: Искаш да кажеш, че през 1942 г в интерес на съветския народ би било по-добре да се предадат, вместо да воюват с Германия. Не е ли малко еретично само 3 дни след сакралния ден победъй? Или пък в интерес на български народ е било по-добре през 1876 г да не се вдига Априлското възстание?

290

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика///Не знам за политиката, но акъла със сигурност ти е малко, поне съдейки по написаното. Значи според твоята логика е в реда на нещата суверенна държава да бъде нападната и в интерес на нейния народ е да се предаде безусловно на секундата? Т.е. агресора трябва да бъде улеснен и пущрен към нови варварщини? Интересен мироглед... П.С. В тоя свят освен интерес има и други хубави думички - морал, ценностна система, достоинство.

289

Малко за политика

преди 2 години

Може и да почакат украинците докато руската армия превземе и Одеса и тогава да сключат мир. А ние ще си продаваме оръжието (с посредници). Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат. Но президентът Радев (а той е професионален военен) ви каза ясно: с тези сметки на политиците губят обикновените хора. Ще загуби украинският народ. В негов интерес е да се сключи мир колкото се може по-скоро. А ние помагаме войната да продължи. Защо. За да служим на чии интереси?

288

Анонимен

преди 2 години

Каква Украйна бре , то ЕС се разпада !

287

Анонимен

преди 2 години

Някой разбра ли , какво зависи от ЕС , нито имат вече авторитет , нито имат армия , да не говорим и за икономика , с любезното съдействие , на Бай Данчо от Уашингтън !

286

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ПЪТ ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ПУСКАТ ЕДНА ОТ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ БОМБИ НАД МОРДОРСКВА - 10 ТОНА ТРОТИЛ ,ТА ДА ВИДИМ КАКЪВ ЩЕ Е РАДИУСА НА ПОРАЖЕНИЕ И ТОВА Е ЧИСТА БОМБА НЯМА РАДИАЦИЯ!

285

марги - християнка

преди 2 години

Нали САЩ са кукловодите на украинците, те ги жертват, и под тяхно прикритие искат да "преговарят" - затова войната няма да стихне, нека ***! Много са подли американците, намразих ги...

284

Bobi

преди 2 години

Да искам да видя Украйна разкъсана!!!!!!!

283

Срочно

преди 2 години

Експерти да докладват произхода на подставени на власт в Кремъл след 1917 година..Окупирали власта в Кремъл от 1917 година са виновни за гибелта на десетки милиони Важни преродени като домашни хора в Русия,СССР..В Момента мюсулмански наемници убиват православни славяни от Киевска Русь..Украйна е НАЙ Руската република в Света. Следващата е Беларусь.

282

не искаме

преди 2 години

нито украинците, нито руснаците разкъсани на парчета.Едни други искаме, тези дето печелят пари от смъртта на хората. И ще се случи!!! Скоро!!!