52

тя

преди 1 година

Каква "загуба" !

51

Братя Мангасарян

преди 1 година

Защо въобще се явяваме на подобни псевдо-естрадни конкурси/организирани под патронажа на ЦРУ и МИ5/ където се пее задължително на английски, а не вземем да си възстановим . . . ЗЛАТНИЯ ОРФЕЙ !?

50

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

До Richie Black...До РЕЙНБОУ - кажи направо, а не се срамувай,че НЕМА изобщо нещо като ПЕСЕН, ФАКт!

49

дааа

преди 1 година

За народа загуба велика!!!

48

Анонимен

преди 1 година

няма учудени,поне добри пари се откраднаха

47

Анонимен

преди 1 година

Българска песен, срам за България.

46

Richie Black

преди 1 година

Според мен., концепцията на песента не е добра.няма запомнящ се рефрен и.т.н.

45

vlady

преди 1 година

Кханъ надали ще бъдат приети добре на Евровизия заради екстремните вокали. Од Крю може би, ако представят песен с чисти вокали.

44

Йосарян

преди 1 година

Като не се инжектираме и не даваме оръжия за мир, така ще е.

43

Анонимен

преди 1 година

Много добро представяне, но за жалост липсва запомняща се основна мелодия и рока е доста архаичен за младото поколение. Гледах само и представянето на Украйна от интерес и те много актуално са използвали рап, който много се харесва от младите и наистина чудесно са го съчетали с етно мотиви от фолклора си. Шарени са, мелодията на припева е много запомняща се, така че при тях има рецепта за успех. Колкото и един продукт да е добър, ако не е актуален и запомнящ, не може да се очаква успех.

42

Кирил Петков

преди 1 година

Евала на нашите и на Рони! Евровизия е политически фестивал за ЛГБТ. Няма как набодените да класират песен на ненабодените. Направо да дават наградата на укро-нацитата...

41

Анонимен

преди 1 година

Бях изпълнен с патриотизъм.. Преди да излязат въпросните метъли с мазни коси.. Имали сме страхотни представяния - например на Поли Генова, която стигна до 2-ро място, ако не се лъжа.. Но от всичко това лъхаше долнопробие и усещане, че България е държава, спряла в 1987-88 г.

40

Анонимен

преди 1 година

Евровизия е еталон за ретро-кич, но при песните на всички други държави поне малко се усещаше, че сме в 2022 година, всичко беше ретро и кич, но в осъвременен вариант. Песента на въпросните неизвестни дори в Бг музиканти беше като излязла от долнопробен квартален метъл концерт от 80-те години - същият звук, същите мазни дълги кичури, същите дрехи, същите кръстове, сигурно и миришат като през 80-те...

39

Музикант

преди 1 година

Прекрасно сценично представяне, супер ефекти, стилна музика - стана ми хубаво да видя толкова добро и професионално БГ предстставяне. А защо не са се класирали - бели хетеро мъже свирят хубав рок, как да са на финал. Успех на групата,бяха чудесни.

38

Весо

преди 1 година

ЗАЩО СКРИХТЕ КОМЕНТАРИТЕ И СМЕНИХТЕ СТАТИИКАТА СИ...

37

Анонимен

преди 1 година

do 37 "Като чета коментарите, за пореден път се убеждавам в злобата на българите! Как пък малко патриотизъм не остана в това жалко племе!" - В какво си се убедил? Песента беше зле, остана си зле и нямаше шансове. Имаше някаква надежда да продължи към финала, щото и някой от другите бяха зле, ама тая надежда беше минимална и базирана точно на любовта на хората към родината, ама песента беше зле. Послушай малко рок от 80-те ('щот долу горе такова звучене гонеха) и ще разбереш - песента беше ЗЛЕ.

36

Ники

преди 1 година

Рони пя супер, но припева беше скучен.

35

Христо

преди 1 година

Мисля че песента е много слаба. Няколкото такта соло на китара бяха добре, но всичко останало е измъчено. Няма настроение, хъс, душа, мелодия. Традиционните рок "стойки" също бяха дежурни и безсмислени. Екипа на БНТ явно си направи хубава командировка. Лошото е че винаги отчитат страхотно представяне....А според мен " царят е гол".

34

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да пратим Сашо Роман да ни представи с Кондьо и Азис в трио.

33

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите, за пореден път се убеждавам в злобата на българите! Как пък малко патриотизъм не остана в това жалко племе!