13

Ано

преди 1 година

Няма ли някой да протестира разпоредбите в тази наредба? При абсолютно в нормите газове, затова че е колата е на години да се дава по-ниска категория? От това се разбира, че мярката е да "скубе" шофьорите, а не заради екологията. България сър.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Ако газовата ти уредба е нагласена на обеднена смес за по-икономично, проблемът са ти азотните окиси. Азотните окиси са в пряка зависимост от температурата на горене ( за газта е по-висока ) и от компресията. Компресията на голф 1998 е доста по-висока от тази на лада 1972. Затова се слага катализатор. Ама твоят на голфа със сигурност отдавна го няма или не работи.

11

До 21

преди 1 година

Има си описани условия за всака екологична категория в Наредбата за техн. прегледи.Там са два показателя, година на производство и реално изхвърляни емисии.Та Ако ще ухания на рози да изпуска колата ти Гоуф, годината на производство не дава възможност да бъдеш по-горна категория.Аз имам кола Евро 4, с абсолютно изправен и поддържан с добавки DPF филтър. Сложиха ми А 3, не защото емисиите са кофти, а защото годината на производство според наредбата не може да е в А 4.

10

АНАКОНДА

преди 1 година

БОГ да прости загиналата ЖЕНА

9

Анонимен

преди 1 година

E па пресичАла е, къв е проблема? Аман от фашиски забрани.

8

Асан

преди 1 година

Да не е прекарвала овцете през магистралата :)))

7

Ямболия

преди 1 година

До Анонимен 9. Село Дражево не е град ЯМБОЛ. Не смесвайте село с град. Иначе БОГ да прости жената.

6

Анонимен

преди 1 година

Жената загива при пресичане пеш на магистралата... Жалко ама да пресичаш по този начин, значи да си търсиш белята

5

Анонимен

преди 1 година

Е бива ли такова нещо, нали пешеходците са с предимство? Горката жена... Да си загине на работното място...

4

Анонимен

преди 1 година

В щатите на магистралите няма бензиностанции, а са изнесени в отделни пиаци, за да няма такива шашавелници дето да пресичат и да ги четем после. Жалко за шофьора в случая.

3

Поклон

преди 1 година

Не е самоубийство.

2

Бачи Кико

преди 1 година

Преди години се прибирам от морето баш по Тракия и в насрещните платна един форд се беше запалил, спирам вадя пожарогасителя и чаках цяла минута докато пресеча изтичах като че ли стрелят по мен. Много е опасно и безразсъдно. Лека И пръст на жената ама с кой акъл бре?!?! Сега човека ще се мъкне пи съдилища и адвокати.Едва ли ще лежи, но са нерви, пари и време, а и е ужасен спомен за цял живот.

1

Анонимен

преди 1 година

От написаното е ясно, че катастрофа не е имало, а е било чисто самоубийство. Само не разбирам, защо на някои хора когато не им се живее въвличат невинни в участта която са избрали?!