12

Слави

преди 1 година

За разбити пътища,с кратери в които можеш да се убиеш,без маркировка да задължаваш превозвачите да ти плащат пари си е форма на абсолютно безумие и тъпотия!33 г.ежегодно се пълнят дупки със смес издържаща до първият дъжд,защото от там се краде много и редовно от едни и същи "майстори",не се ремонтира основно второкласни пътища,и сега с цялата си наглост да извиваш ръце да се плаща??

11

Анонимен

преди 1 година

Безсрамници! Новите, приемниците на старите, тези които ни излъгаха за н- ти път, по един и същи начин. Добър народ сме, но много наивни.

10

Док

преди 1 година

Тоя да не е завършил Политическа икономия заедно с другарката Импексова? Кой ще плати ТОЛ таксата? Превозвача ли? Ако един за един камион сега превозвача плаща 200лв тол на месец, а от другия започне да плаща 300, съвсем естествено е да си калкулира разликата в цената на транспортната услуга. А магазина на който му карат стока ще си отрази разликата на етикетите с цените. Просто е, ама не е за прости хора, като тоя на снимката.

9

Анонимен

преди 1 година

Как лъже този, нали щеше да намали венетките, ами познайте дали няма да си го платим после това намаление като заради новите тол такси ще се вдигне всичко. Аз нямаше да имам против тях, но да оправят всички пътища първо, не само да събират пари които си раздават.

8

Анонимен

преди 1 година

Искаме хубави пътища но ако може Европа да ги плати и да дадат пари и за подръжка.Няма ние да ги поддържаме я!

7

Анонимен

преди 1 година

То тъй казваха и ореди да се увеличи цената на горивата

6

9

преди 1 година

Този не беше ли министъра дето обясняваше как няма да има мини в наша територия

5

Анонимен

преди 1 година

Каракжата е милионер още от Костово време човека си е оплел кошника Оставка Оставка Оставка

4

Ммм

преди 1 година

Вчера го написах, днес пак ще го кажа до 1 година всичко ще е мармалад.

3

Анонимен

преди 1 година

Преди да се превози хляба, трябва първо да се засее пшеницата - скъпи семе, оране сеитба, торове, комбайн, транспорт, склад. да се смеле трябва скъп ток,опаковка, съхранение, транспорт. После пак транспорт до фурните, където се меси със скъп ток и се пече със скъпа газ. Чак тогава се транспортира до магазина...

2

Анонимен

преди 1 година

Да са ви живи и здрави комунофекалийките второ и трето издание по президентската шапка. Ама каква аритметика, а. Нали се борихте за тях, не се отмятайте . Плащайте . То ортаците ви в сянка са го казали "Акъл парасъ"

1

Анонимен

преди 1 година

Това комунe защо не е в затвора да се обяснява, а ми се обяснява колко дълго щяли да продължават кризите?