29

БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО

преди 2 години

Империята на злото в предсмъртни гърчове бавно и мъчително умира

28

до отец Нафърфорий

преди 2 години

Ти не виждаш ли, че най големите и мощтни нации не са казали каквото ще казват. Китай, Индия, Бразилия, цяла Африка и Цяла Южна Америка. Чакат и гледат какви ги дробят ЕС и САЩ. ЕС са гола вода, половината са яко задлъжнели и ако Путим им спре газа и петрола, а китай чиповете са аут от играта. ЕС няма суровини. Голи като пушки.

27

Анонимен

преди 2 години

Си му е казал истината очи в очи. Еврогейска армия без НАТО. Тва е Макароне. Не ви щшат никъде щото сте ***.

26

Цун Кай Го

преди 2 години

В Люлин е същата работа, "конфронтацията между блоковете застрашава световния мир", особено нощно време.

25

Анонимен

преди 2 години

Червените пари ще завладеят света

24

Хаха

преди 2 години

Жълтия фашист явно се е хвалил и съветвал поdлогатa на Ротшилд как тероризира собственото си население, под предлог за "вируса" - избива животните, заварява вратите на жилища, унищожава посевите на селяните. Чрез подобни срещи сатанистите ясно и точно ни показват, че и Китай е под техен контрол. За актьорите Путин и Зеленски и цирка, който ни разиграват сами може да си направите изводите и каква е целта им - следващата стъпка към Новия Световен Ред(ограбване на хората и продоволствена криза).

23

До 28

преди 2 години

Индия е ядрена държава.

22

Хахаха

преди 2 години

Китайчетата са с перманентно намаляващо население и до 20 години 70% от населението ще им е над 65, а до 40 години ще са малко под 1 милиард, като до 2100 ще са стигнали към 300 милиона. Нигерия е увеличила населението си за 30 години от 50 милиона на 250 милиона, а до 2050 ще са минали 1 милиард души. Както нигерийският президент каза, Нигерия наблюдава с безпокойство фашизма на китай и дискриминацията спрямо чернокожото население и китай ще получи съкрушителен отговор много скоро.

21

До22

преди 2 години

Путин вложил милиарди за влияние,те пък щото САЩ не са вложили трилиони за влияние,лошото е,че сметката вече ще стане век я плаща Европа!Аман от промити мозъци като теб,къде ви люпят и произвеждат такива?

20

мдаа

преди 2 години

Колко дипломатично го казва китаеца, но ЕС са васал на САЩ още след ВСВ. Тогава западна Европа, а сега доста по-голяма част. Изпълнява сляпо каквото каже САЩ, даже в ущърб на собствените си интереси.

19

Анонимен

преди 2 години

'' Eвропейските държави да не се присъединяват към Съединените щати '' ............................. типичната диктаторска логика - разделяй противника за да го унищожиш по-лесно ... нещо в което путин вложи милиарди и не стана ... Комунистически Китай е враг на свободния свят точно както путинска русия ... тук мир не може да има.

18

До Христо Христов

преди 2 години

Страхливи и лукави,това са Китайците,не вземат ли ясна позиция в това преразпределение на света,тия им 'качества'ще им изядат главата съвсем скоро!

17

Анонимен

преди 2 години

Проблем на Китай са САЩ, Япония и Тихоокеанското "НАТО", без Индия.Усилено се готвят провокации в Тайван по украински модел. Подготвят ни за СВЕТОВНА война и сега е моментът да проверим дали мнозинството, което не иска война, може да я спре или обикновените хора винаги са били обречени да задоволяват кръвожадните интереси на шепа политици и паралии с власт.

16

Анонимен

преди 2 години

До Хахахав пекин вчера имаха 40 заразени на няколко млн население, привантивно затвориха целия град. За какво справяне говориш от страната на Китай?

15

Анонимен

преди 2 години

Добре че е Си да ни го каже, само се чудя как тази нова стигна до нас, а не беше филтрирана ...?

14

Хахаха

преди 2 години

Тези с един китайски вирус не могат да се справят, тръгнали да говорят за световния мир. Слагай парцала на устата и ходи за анална проба.

13

Анонимен

преди 2 години

Си постави на място европейските политичета.

12

Анонимен

преди 2 години

Поне една разумна мисъл в тези дни.. случващото в момента е голямо падение на Европа, останала без глас и лице в световната економика

11

Анонимен

преди 2 години

Явно на изток хората виждат нещата по умерено, а на запад се лашкат в крайности? Си лесно е разгадал ЕС политиката или липсата на такава. Имам усещането че мисли повече за нашия интерес от приятелите ни кравари?

10

Анонимен

преди 2 години

Драконът да продължава да се прави на ударен с мокър пааарцал по главата и съвсем скоро ще го яде немит,падне ли Русия следващите сте вие,на окупирана Европа и в частност Франция твърде малко може да се разчита в премахването на световният монопол към които са се насочили САЩ!