32

Мафиозо

преди 1 година

Свобода за Брендо

31

ЦСКА Ултра-с

преди 1 година

Муннююю програмиста не разбира от икономика той е тъпопарче свито в диабет и кодове.Ня панимае ,че ударна покупателна сила,вливана в една 3ти свят държава държава води до изкуствена 3 цифрена инфлация, безработица и крах ,които пък водя до ударна престъпност ,която утре може я да заколи МУНЮЮЮ НА УЛИЦАТА я да го приучи да не излиза от вкъши и да плаща седмична такса за хомофисът, понеже сички баби в квартала говорят,че мУнююю програмисто яде и пие за 3 бона вина.

30

СГС кадровик

преди 1 година

Аз не пащам осигуровки,данъци и тн паща ми ги държавата взимам си парите всеки месец 6400 базова , чисти.без стажа и другите неща. Пари за дрехи -ДМС по 3600лв.годишно 13,14 заплата тях не ги броя.Бонусите също са отделно.командировъчни 9 -10 пъти годишно по 9 дни. А тук гледам драмата на неграмотните се вихри в пълен обем.Плащайте по високи данъци драги ,е да има за мен.

29

Анонимен

преди 1 година

Браво на митничарите,само не знам за какво са тия двойни стандарти?Шофьори хванати с недекларирана валута,арестувани и същата конфискувана,ОБАЧЕ миналата седмица семейство укри хванати със сто хиляди недекларирани Евро,Реакция Никаква,даже ги обявихме за онеправдани"горките"след като молдовците взе че им я свиха във Свети Влас!Пак питам докога двойни стандарти?

28

до 30

преди 1 година

Айде пак сметни и се върни. Жокер- сумата е почти наполовина по-малка.

27

преди 1 година

2 млн държавни хрантутника на гърба на продуктивният бизнес издържа частния бизнес.За да получи работник 3 К чиста заплата частника трябва да отдели 6,5К с всички данъци за държавата минимум. Отделни 20% ДДС данък в/у всички стоки и услуги,отделно скрит данък корупция отделно,глоби за ко праимся, толтакси, отделно 1млн други неща.Скритата данъчна тежест в БГ е в пъти по голяма сумарно от Швейцария и съпоставено с която и да е друга. държава.Стоката в БГ е лешкачество

26

Анонимен

преди 1 година

Пропуснали са да напишат че парите са фалшиви.

25

Анонимен

преди 1 година

Прочетох коментарите, бях убеден, че няма как някой да не каже, че украинци са замесени. Най-умното нещо, което прочетох е, че всеки първи бежанец е по-полезен на държавата си от големите патриоти на приказки, които, обаче, се осигуряват на минимална. Ами, за жалост- факт е. Доста западни компании пренасочиха служителите си от Украйна тук и всички плащат до стотинка всичко, за разлика от масовия българин.

24

До до 14

преди 1 година

Мишленце успокой се ще си докараш някой инфаркт...

23

Анонимен

преди 1 година

На някой украинец ще са , да не са пак на депутатката?

22

до 23

преди 1 година

Ясно, поредният псевдо патриот от трупата на Копейкин, донесъл за целия си живот приходи на милата родина, колкото програмист за месец, седнал да се изказва. Лека вечер.

21

до 14

преди 1 година

Е, и? И аз карам премиум автомобил чисто нов. И не пазарувам вина и мезета за 400лв., а за 2000. И? Плащам си данъците до стотинка, ИТ специалист съм. Айде, плюй ме. Започвай! И тая "укра" с Х6-цата е като мен. Давай, мрази, докато умните успяват.

20

до 19

преди 1 година

Какви брутални данъци плащаш, бе бедняк? В ЕС- 45% у нас- 22% удръжки, а над 3400- 10%... Какво плащаш, бе *** снишена? Айде казвай, слушаме. Че всичките патриоти всезнайковци сте на минимална, ама редите плочки и слугувате за 3-4к, ама за държавата- минимална уж взимате. Толкова огромни патриоти сте, че първите бежанци са 1000 пъти по-полезни от вас, бедняци.

19

до 19

преди 1 година

У нас данъците са най-ниските в ЕС. Но има следния абсурд- максимален осигурителен праг и плосък данък, срещу който не получаваш абсолютно нищо. Един програмист не смее да се разболее, че с 80% от 3400 как се живее?! Това и касиерка не го взима. Та това има предвид човекът според мен.

18

Анонимен

преди 1 година

Всички у нас плащат брутални данъци Муньоооооь непълнолетен .От коя планета падаш дришшшльо с 2 дни терудов стаж на чверно.

17

До до 13

преди 1 година

Веднага си извади ръката от контакта

16

до 13

преди 1 година

Откога страната е на един снишен бачкатор, укриващ данъци и само на приказки подкрепящ я? Я кажи колко данъци плати за миналата година? Че аз давам на България сумарно от мен и работодател по над 3000лв. месечно. Колко плати ти? С какво помогна? С флага, който си окичил на огледалото на немската си барака и с хорцата в Рилските езера ли? Защото украиниците, за които съм казал, плащат брутални данъци у нас и са с български договори вече. Директно хранят пенсионери, лекари, учители.

15

Анонимен

преди 1 година

Все още няма исторически прецедент някой да е успял да я прекоси долината на крадливо-грабливото племе българско без да е бил окраден, ограбен и обран.

14

Анонимен

преди 1 година

Една малка укра вчера в Била с 2 кошници пълни догоре с вина и мезета извади 400 лв в чанта на кръста пълна с 500 Еврови банкноти, които никога не бях виждал качи се в X6 -тица хибрид и запраши с *** газ докато Баба Вуна броеше стотинки на топлата витрина за едно кебабче и студено хлебче от отделеното в кофата за бракувани и намалени стоки.

13

Анонимен

преди 1 година

7, 8, Я СЕ МАХАЙ ОТ СТРАНАТА МИ, ФАШИСТ НАГЪЛ