35

руски трол

преди 1 година

и ние това чакаме

34

Оти да не може

преди 1 година

Този "експерт" заедно с Мика Зайкова и още една от Подкрепа са си плюли в устата - все едно и също не може без руският петрол и газ ! Епа ако може ?

33

Анонимен

преди 1 година

А този не беше ли се продал на ВМРО и беше отказал на БСП.И сега се прави на експерт.Продажник Руски и интернационален.

32

Анонимен

преди 1 година

Русия е виновна за войната и за кризата с газ и петрол.А нашите(ГЕРБ,ВМРО и Псевдопатриотите) са виновни,че ни направиха най-бедните в Европа без да има война и сега ще страдаме още повече заради пропуснатото време ,в което ние оставихме мутри и мафиоти да ни управляват.Също Ние сме виновни ,че Гешев е на свобода заедно с цялата мафиотска структура.

31

Сат НАТО

преди 1 година

България е губеща най-вече защото взима страната на Просия и още не е криминализирала военната пропаганда на такива като Кузман и грешката на Природата Волгин, и всички останали фашистващи гньиди.

30

Off

преди 1 година

Жалък е с напъните си да си заработи копейките.

29

сравнението

преди 1 година

До Сата НАТОУмственний и хормонални сбърканяко помолисе на проф.асена да ти отпуснат по касата двойна доза хапчета.Вземай ги редовно и отпусни клавиатурата!

28

Анонимен

преди 1 година

За всичко е виновна Русия! Абе как един не каза сбъркахме! Как един не каза, че сме угодници на чужди интереси! Русия е виновна за времето, за дъждовете, за студа, за всичко, което се сетите! Русия е виновна ние сме преведници! Ние можем да крадем нейно имущество, да запорираме нейни авоари, да се гаврим с нейни посланици, ние можем само да имаме претенции! Ние и съвкупния ЕС начело със САЩ сме нефелници за които няма нищо свято! Дори и паметта на мъртвите!

27

Сата НАТО

преди 1 година

Така, както един човек трябва да се бори със зависимостите си, за да бъде силна личност, по същия начин стоят нещата и на държавно ниво. Да, боли глава и има абстиненция, особено ако дълго и напиотелно са те зарибявали, но няма как иначе,

26

Анонимен

преди 1 година

10-ти,, и преди ковид, ако си поръчаш нова кола чакаш според модела, понякога и 6м. В момента прсото прозиводството е намалено, търсенето е спаднало също. Прсото в мометна е несигурно и последното което си взимат хората е кола. Но е факт, че поседните години се понапечатаха пари, които не могат сега толкова лесно да изтеглят (по модела на ФЕД)

25

Иван

преди 1 година

Презвитер Кузма да не разтяга много локуми ами направо да изплюе камъчето: САЩ са лошите, а Русия добрите (щото дават газ, петрол и много хубави подкупчета). Ама не можело, вижте къде се намираме, близо до Русия, само от там е изгодно. Абе то и за Украйна беше изгодно, ама им изсипаха бомбите на главите нали?!

24

Анонимен

преди 1 година

Да ги спира тигава ще видя наште колко плямпат

23

сина

преди 1 година

е то бг политиците винаги са угодничили на чуждите интереси, мазнели са се на сащ, ЕС и други, приличащи на емблемата на рено! То това е от време оно, не от вчера. А пък днешните са ненадминати в това отношение клептоуши продажни некомпетентни...

22

ало

преди 1 година

експерта? я обясни как лукойл няма печалба толкова години? и чия кисийка се пълни и коя оства празна? айде есперте, давай.

21

Начо

преди 1 година

Много лесно е п**ин спира операцията и всичко е ОКСкоро и да се спре ще е различно и братушките ще учат китайски вместо английски и ще се смеят на загнилата Европа като МААТ водка и вечерят китайско.ХАХА

20

ддддд

преди 1 година

...и веднага спира и русия. тия бабешке сметки са елементарни.затова путин обмисля нов начин на плащане....

19

ВМРО МРАЗИ РУСИЯ...

преди 1 година

РУСИЯ ВЗЕ МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ..... ВМРО, ВНИМАВАЙТЕ В ЗАИГРАВАНЕТО С РУСИЯ..... ВАНЧО МИХАЙЛОВ ГЛЕДА ОТВИСОКО.....

18

Анонимен

преди 1 година

Още един готов да свали гащичките. Те от ВМРО са всичките такива, в момента надушват, че може да дойде комисионна от Москва и се нагаждат според възможностите.

17

Анонимен

преди 1 година

Еми няма как да си пуснал печатницата на макс, да си се овъртолил с някакви Зелени сделки, да се дърлиш с единствения си голям доставчик на суровини за тях и да искаш да няма инфлация. Като да се простреляш сам в капачката. Сега ще минат години, докато на еврочиновничетата на огромни заплати им светне как да не използват толкова газ и как масово да минем на ток, без да гръмнем системата.

16

Анонимен

преди 1 година

Много добър анализ. Всичко е казано точно и ясно засягайки икономическите проблеми.