75

Фхуътр

преди 1 година

Еврото не трябва да го въвеждаме въобще то ще ни навреди трябва да запазим левът

74

Интересна биография

преди 1 година

Уикипедиа за Лорер - до 98-99 в Израел студент, 99-та отникъде основава в Париж първия си стартъп FranceBusinessPlus, чието съществуване не е потвърдено от официален източник или вписване във френския търговски регистър. Работи като IT експерт в израелската хай-тек компания Mercury Interactive което не е потвърдено от официални данни. После хай-тек компания за софтуерни решения, базирана в Истанбул за която няма официални информация. Чак 2018-та фонд свързан с България. Този е агент на Мосад.

73

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!

72

Анонимен

преди 1 година

Аааа, ше си ходим на тази дата!

71

Анонимен

преди 1 година

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

анонимен

преди 1 година

Всички стоят без народа. Нещо да кажете за Румъния!

69

Анонимен

преди 1 година

А как е на иврит Даниел?

68

Анонимен

преди 1 година

Ква е тая Гат, бе ?!

67

Този на снимката

преди 1 година

Как е протестъри ? Сега по добре ли живеете от преди година ? Нали искахте промяна ? Ето то ви промяната. Ха ха..цените на бензин газ ток парно дърва пелети лекарства и храни скочиха до небето и продължават. Това е новият морал и за това скачахте и опикахте Орлов мост ! А сега Продължавайте Пеша и Пълен Провал напред. Важното е че налагаме санкции на Русия и чакаме да умрат от глад. Остана Кирчо Пелтека да пусне Северна Македония в Европа и вече всички ще сме щастливи. А в България всичко е ок !

66

Лъчезарна усмивка

преди 1 година

Много слънчев човек. Имам му пълно доверие. Мисли за хората.

65

hoho

преди 1 година

само необразован бедняк би бил против еврото

64

Анонимен

преди 1 година

ОТВРАТИТЕЛЕН

63

Анонимен

преди 1 година

2024-та няма да има ЕС пък тоя нека си стои.Макрон днес говореше за нова европейска организация,в която да включат Украйна.Създадат ли друга значи ЕС няма да има.Урсула взе да се вживява на богоизбрана...тя пък пък днес казала как нямало нужда от гласувания ами директно като се вземе решение да се изпълнявало.От ЕС правят всичко възможно да има недоволни и да се разпадне съюза.

62

Неутрален

преди 1 година

Ееех, Даниелчо мамин...като те гледам, съжалявам че оня чичко с мустачките не се е свършил работата докрай...

61

П.К.

преди 1 година

Този, наистина в ред ли е? Вероятно му предстои дълго лечение...

60

баба мара

преди 1 година

кои всички аз настоявам за референдум като не направихме за нато и ес сегавечно ще бъдем разделени оставка и нови избори

59

дисни

преди 1 година

уникална физиономия

58

Анонимен

преди 1 година

Аз например не стоя зад това решение. Защото каквото и да ме забълбукват по медиите разни разбирачи, като *** Илекторат и гражданЯ от отпит знам, че в момента на въвеждане на еврото, заплатата ми ще падне наполовина, докато цените на стоките и услугите ще се приравнят на същата стойност, но вече в евро. И аз ще съм с 50% по-беден...

57

до анонимен

преди 1 година

"Тук патрЕоти с лопата да ги риниш. Ако искате на рубли да минем." ---- Абе, продажно момченце, Българският Лев е приет през 1880 година!!! А, поляците също ли са неандерталци? Я да ни кажеш кога ще започнеш да агитираш за Латиницата?

56

да

преди 1 година

ама повече от 80% не го искат. Правете РЕФЕРНДУМ!