61

Бай Гроздан

преди 1 година

Войната дано приключи,но не ми се вярва докато не стане това,което иска Путин,а това само той си го знае.2.Войната и да приключи ембаргото каквото и да е то едва ли - това е нов вид желязна завеса,а предишната трая 45 години.

60

Глупости

преди 1 година

БЕНЗИН ИМА..... КВИ ФАЛИТИ---НАЛИ ДОСТАВНИТЕ ЦЕНИ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ...ХАХАХААА..??!!!!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Ами ве, няма такива работи. Времето е хубаво и слънчево, 25 градуса. Тая къде видя да вали сняг и -20

58

Анонимен

преди 1 година

Що фалити бе няма ли доставки ит СаЩ

57

Анонимен

преди 1 година

Един учен каза имаме залежи на газ в северозапада ама никой не го е еня Е вече еня ли го е

56

r3v0lv3r

преди 1 година

До Американофилите,Много ревеш, а задръстването в София се увеличава ден след ден. Това е бутафорна история, защото руснаците няма да спрат бензина, това са им милиарди печалба, за която не плащат данък. Просто убиват конкуренцията, защото ги е страх, че може да им подлеят вода и ще трябва да намалят печалбата.

55

До Американофилите,

преди 1 година

Абре момче ли си момиче ли си не знам *** гледам, че и да мислиш не можеш!? Кога сме били добре от 1945г насам бре!? Дай един пример? Да видим кога точно сме били добре под руско оправяне? И ако си мислиш, че след 1989г не сме под руския ботуш то, то е ясно, че не можеш да мислиш, но сега разбирам, че си и в голяма заблуда и живееш в некъв измислен свят извъобще!!!

54

Американофилите,

преди 1 година

Досега що не мислехте какво ще се случи? Ама устите ви големи и се правите на храбри на каишката на чичо Сам! Пуснахте питомното - и сега 'заедно' ловим дивото! Що трябва да строим и що трябва да внасяме? То преди идеално ни устройваше и беше евтино! Помисли малко де! Ако изобщо си могъл някога!

53

Анонимен

преди 1 година

Ще има много фалити, от рекордно ниска безработица ще се озовем в рекордно висока и то с покачващи се цени. Хората със заеми да му мислят най-много, защото и лихвите ще растат.

52

До Американофилите,

преди 1 година

Абре помисли бре!? Ако трябва да строим нова рафинерия, че то по-добре да купуваме бенза от румъния бре!? Няма сми! Да идват хамериканци да ни строят нова рафинерия дето да може да обаработва само американски петрол! Помисли малко! Ако можеш де!

51

До 65

преди 1 година

Епа нал бойко борисов се фалеше как той ни развързал от руската зависимост! Еми ей на е по тоз начин 11г ни е развързвал от руската зависимост! Абре той тиквата даже и на ахмед доган не можа да се опъне ти чакаш да се опъне на руснаците!!?? Та не знам дали сега сме разбрали или не ама явно 11г не сме разбрали че явно не можем да обработваме друг петрол освен руския и даже сме си мислили, че сме развързани и нямаме зависимост от русия! Та така!

50

та 87% вероятност а?

преди 1 година

Та ако рашките са с 87% вероятност за дефлот ние клоним към 100% вероятност за умирачка зимата!

49

Американофилите,

преди 1 година

ко се праите! Съседите ли ни пазят или Америка- наАто? Рафинерията не може да няма начин американците да я преправят - че нали руснаци ни я направиха, не вярвам хай-тек американци да не могат да я потрошат! А и нали краварите са за ембаргото - се са имали начин как да ни компенсират! А? айде мазнете се по-усърдно де!

48

Анонимен

преди 1 година

Бойко квот подарил подарил пък сегашните квот закрият АДържавата закрита ли е вече

47

Анонимен

преди 1 година

Като не може рафинерията да обранотва друго освен руско Управляващите сега ли го разбраха че се пънаха толкоз и вече са със скъсани га-щи

46

Анонимен

преди 1 година

Чистито Киро от САЩ няма ли доката гориво за кео ходи да му разпоредят как да ни затрие по бързо

45

До Американофилите,

преди 1 година

Абре ти и да четеш не можеш бре! Ти бе разбра ли, че рафинерията тука не може и не е можела и няма и да може а обработва никакъв друг петрол освен руски! Това го повтаряха и завтаряха барем 1001 пъти! Така, че къв американски петрол като не можем да го обработим!? Отделно, че то ако ти докарват бенз от америката ми че то литъра ще ти е барем 10-11лв бре!? По добре от гърция да го земаме или от румъния! Та зем ги помисли тез неща преди да пишеш!?

44

Американофилите,

преди 1 година

къде са 'свободните молекули' краварско гориво? Няма ли да ни спасят радетелите на американската свобода? :):):) Айде, ние американофобите нама се прекършим, ама вие почвайте да се мазните и за нас!

43

r3v0lv3r

преди 1 година

Тоест Лукоил се опитват да убият конкуренцията, за да могат спокойно да ни качват цените. Бойко добре ни нагласи след като 8 години им подари всичките складове и ги направи незаменими.

42

House M.D.

преди 1 година

Колега #55, бракът също не е необходимост. Един допуснат брак - беда за целия колектив.